Povezane vesti

"Tea, ti si prelepa, ali tvoja majka..." Majka Tee Tairović proslavila rođendan! Pevačica objavila fotografije sa večere…

"Tea, ti si prelepa, ali tvoja majka..." Majka Tee Tairović proslavila rođendan! Pevačica objavila fotografije sa večere…

Kurir pre 3 dana
Tea je sa svojim suprugom Ivanom i majkom otišla na večeru u jednom restoranu, a onda je podelila album fotografija na Instagramu. Njihovi osmesi na licima govorili su, da im je atmosfera, povod i vreme koje su zajedno proveli, itekako prijalo. Tea je mami čestitala rođendan na najlepši mogući način, a komentari su krenuli da se nižu. I ako je povod bio rođendan majke muzičke zvezde, korisnici mreža su ipak pisali o izgledu i sličnosti majke i ćerke, pa su se mnogi… »
"Mislila sam da ti je to drugarica": Mama Tee Tairović hit na mrežama, slika sa zetom napravila haos (foto)

"Mislila sam da ti je to drugarica": Mama Tee Tairović hit na mrežama, slika sa zetom napravila haos (foto)

Mondo pre 3 dana
Nakon serije slika iz restorana, na kojoj tašta pozira sa zetom, usledile su i one iz njene mladosti, na kojima Božica možemo da vidimo i kako je pevačica izgledala kao devojčurak, ali sva pažnja pratilaca usmerena je bila na najnovije slike. Godinama unazad se priča o bliskom odnosu majke i ćerke, kao i Božicinom mladolikom izgledu, zbog čega su pratioci pored slika ostavljali i komentare: "Mislio sam da ti je to drugarica, a ne mama". Pogledajte: Božica Malević… »
Kao da su sestre! Majka Tee Tairović proslavila rođendan, pevačica podelila slike iz restorana, a ljudi ostali u neverici kako…

Kao da su sestre! Majka Tee Tairović proslavila rođendan, pevačica podelila slike iz restorana, a ljudi ostali u neverici kako…

Blic pre 3 dana
Vrednost nekretnine se procenjuje na 430.000 evra. Popularna pevačica Tea Tairović, koja je poslednjih meseci u žiži javnosti zbog svojih nastupa, novih pesama i privatnog života, sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelila je dirljivu trenutak sa proslave rođendana svoje majke. Ipak, ono što je privuklo najveću pažnju i izazvalo lavinu komentara nije bio poklon ili dekoracija, već neverovatno mladoliki izgled slavljenice. Tea Tairović je podelila seriju… »

Vesti dana »