Povezane vesti

"Molila sam ga da mu ne daje oružje u ruke" Potresna ispovest bivše žene Miše Kovača o tragediji koja im je uništila porodicu…

"Molila sam ga da mu ne daje oružje u ruke" Potresna ispovest bivše žene Miše Kovača o tragediji koja im je uništila porodicu…

Blic pre 14 sati
Edi je postao član navijačke grupe i, uprkos majčinim molbama, dobio je pištolj od oca, što je imalo kobne posledice. Ljubavna priča muzičara Miše Kovača i nekadašnje misice Anite Baturine bila je krunisana brakom i rođenjem dece, Edija i Ivane. Međutim, slika njihove idealne porodice u potpunosti se srušila početkom ratnih devedesetih godina, kada je u ratu tragično stradao njihov šesnaestogodišnji sin Edi. Anita Baturina je otvoreno progovorila o najbolnijim… »
Bolna ispovest pevačeve bivše žene o smrti sina: "Molila sam ga da mu ne daje oružje u ruke..."

Bolna ispovest pevačeve bivše žene o smrti sina: "Molila sam ga da mu ne daje oružje u ruke..."

Telegraf pre 14 sati
Međutim, slika njihove idealne porodice u potpunosti se srušila početkom devedesetih godina, kada je u ratu tragično stradao njihov šesnaestogodišnji sin Edi. Anita Baturina je otvoreno progovorila o najbolnijim detaljima noći u kojoj su izgubili dete i o agoniji koja je usledila. Sve je počelo kada je mladi Edi postao pripadnik navijačke grupe "Bad Blue Boys" i sa prijateljima počeo da gleda ratne filmove. Uprkos Anitinim očajničkim molbama da detetu ne daje… »
"Umro je u najvećim mukama" Potresna ispovest bivše žene Miše Kovača o smrti njihovog deteta: Metak je prošao pored...

"Umro je u najvećim mukama" Potresna ispovest bivše žene Miše Kovača o smrti njihovog deteta: Metak je prošao pored...

Kurir pre 18 sati
Vest o ovoj aferi odjeknula je poput bombe te 1971. godine. Nakon dve godine par se venčao, ubrzo im se rodio sin Edi, potom i ćerka Ivana. Živeli su u Zagrebu, u luksuznom stanu na Gornjem gradu, proputovali skoro ceo svet, a medije su hranili pričama o mirnom porodičnom životu bez trzavica i afera. Slika o idealnoj porodici trajala je sve do početka 90-ih kad im je u ratu stradao sin Edi. Priču o tome šta se tačno dogodilo i kako se raspala jedna porodica. Anita… »

Vesti dana »