Povezane vesti
Adem Ljajić: “Saša Ilić je moj idol, nosim “22” zbog njega, svi znamo šta je Partizan - njemu se ne preti”
Telegraf pre 1 dan
Biće to i povratak Adema Ljajića na mesto odakle je sve krenulo. U intervjuu za Telegraf (ceo ćete uskoro moći da čitate na portalu) dotakao se i Partizana, situacije u crno-belom taboru, ali i emocija koje ima prema ovom klubu. - Partizan je Partizan tu nema šta da se priča. U kakvom god da je stanju i trenutku. Mi nema šta da pretimo, posebno idemo u Beograd. Daćemo sve od sebe, naša borba će biti na maksimumu. Videćemo šta će biti, Partizan ne zaslužuje mesto na… »
Adem Ljajić: Saša Ilić je moj idol, zbog njega nosim "22"
Večernje novosti pre 1 dan
Foto: Dimitrije Vasiljevic / Alamy / Profimedia Biće to i povratak Adema Ljajića na mesto odakle je sve krenulo. On je pred taj meč dao opširan intervju za " Telegraf". - Partizan je Partizan tu nema šta da se priča. U kakvom god da je stanju i trenutku. Mi nema šta da pretimo, posebno idemo u Beograd. Daćemo sve od sebe, naša borba će biti na maksimumu. Videćemo šta će biti, Partizan ne zaslužuje mesto na tabeli. Videli smo utakmicu protiv Hetafea. Mi ćemo dati… »
Adem Ljajić o Saši Iliću: "Dozvolio mi je da uzmem broj 22, sad ga nosim zbog njega"
Mondo pre 1 dan
Iako je postojala nada među navijačima da će se možda vratiti u crno-beli tabor, on je rešio da ponovo obuče dres Novog Pazara. Već u subotu od 17 časova imaće priliku da odmeri snage sa starim timom u 11. kolu Superlige, u Beogradu, a tad će se sresti i sa svojim idolom, legendarnim Sašom Ilićem. "Partizan je Partizan, tu nema šta da se priča. U kakvom god da je stanju i trenutku. Mi nemamo šta da pretimo, posebno idemo u Beograd. Daćemo sve od sebe, naša borba će… »
Vesti dana »
Navaro pričao o promašajima Dobrića, a otkrio i zašto se nije Motli vraćao u igru
Danas pre 1 satjoš 10 povezanih
Kreni-Promeni objavio snimak za koji tvrde da demantuje navode „provladinih medija“ o incidentu sa Šapićem
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Grčka ispustila Holandiju minut pre kraja: Jovanovićevim ratnicima favorit "ukrao" pobedu
Mondo pre 33 minutajoš 1 povezana