Povezane vesti

Željko Samardžić najavio još jedan koncert za kraj godine u Beogradu: Pop pevač sprema raskošne koncerte

Željko Samardžić najavio još jedan koncert za kraj godine u Beogradu: Pop pevač sprema raskošne koncerte

Nova pre 11 sati
Koncerti Željka Samardžića važe za one na kojima publika staje na noge od prvih taktova pesama uz obavezne burne ovacije, gromoglasne aplauze i horsko pevanje. Verna beogradska publika je navikla da na njegovim koncertima pesmom prođe kroz sve periode njegove više nego uspešne karijere, pa će imati prilike da čuju najveće hitove poput: "Grlica", "Sipajte, još jedan viski", "Da me nije", "Dobar dan tugo", "Bože čuvaj tu zenu", "Ljubavnik”, “9000”,”Možda”,”Nisi ti za… »
Slede dve decembarske noći: Željko Samardžić ponovo pred beogradskom publikom (foto)

Slede dve decembarske noći: Željko Samardžić ponovo pred beogradskom publikom (foto)

Večernje novosti pre 9 sati
Foto: Filip Šobot Nakon što je prošlog decembra tokom tri večeri priređivao spektakle, popularni pevač u svoju koncertnu riznicu upisaće još dva datuma, ove godine. - Moja beogradska publika i ja imamo posebnu vezu. Svaki put kada se sretnemo u Sava centru, pesma nas poveže već od prvih taktova. Zato se radujem novim susretima i večerima koje ćemo zajedno pamtiti - rekao je Željko za „Večernje novosti“. Foto: Filip Šobot Njegovi koncerti poznati su po burnim… »
Beograđani nezasiti pesama Željka Samardžića: Pevač i ove godine nastupa 12. i 14. decembra u Sava centru

Beograđani nezasiti pesama Željka Samardžića: Pevač i ove godine nastupa 12. i 14. decembra u Sava centru

B92 pre 9 sati
Nakon što je decembra prošle godine tri decembarske večeri napravio spektakl za spektaklom u beogradskom Sava Centru, Samardžić će u riznicu svojih koncerata uvrstiti i dva nova datuma na istom mestu, a karte za drugi koncert se već mogu kupiti na tickets.rs. Koncerti Željka Samardžića važe za one na kojima publika staje na noge od prvih taktova pesama uz obavezne burne ovacije, gromoglasne aplauze i horsko pevanje. Verna beogradska publika je navikla da na… »

Vesti dana »