Povezane vesti
Niški gimnazijalac osvojio bronzu na informatičkoj Olimpijadi
RTS pre 1 dan
Bronzanu medalju Danilo je osvojio u konkurenciji 55 učenika iz 14 balkanskih zemalja. Oni su na takmičenju rešavali 6 veoma komplikovanih algoritamskih zadataka. „Ovo je ogroman uspeh! Većina takmičara su stariji od mene, uglavnom su prvi razred srednje škole, dok sam ja osmi. Međutim, oni neće moći da se takmiče sledeće godine, pa dolaze nove mlađe generacije“, ističe Danilo Atanasković, osvajač bronzane medalje. Zanimljivo je da je njegov mentor na takmičenju… »
Niški gimnazijalac jedan je od osvajača medalja na Olimpijadi u Sarajevu: "Ovo je ogroman uspeh!"
Telegraf pre 1 dan
On je učenik osmog razreda specijalizovanog odeljenja gimnazije „Svetozar Marković" u Nišu, prenosi RTS. Bronzanu medalju Danilo je osvojio u konkurenciji 55 učenika iz 14 balkanskih zemalja. Oni su na takmičenju rešavali 6 veoma komplikovanih algoritamskih zadataka. "Ovo je ogroman uspeh! Većina takmičara su stariji od mene, uglavnom su prvi razred srednje škole, dok sam ja osmi. Međutim, oni neće moći da se takmiče sledeće godine, pa dolaze nove mlađe… »
Vesti dana »
Kreni-Promeni objavio snimak za koji tvrde da demantuje navode „provladinih medija“ o incidentu sa Šapićem
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Liga nacija: Grčka prokockala 2:0 protiv Holandije, Velšani priredili iznenađenje, a Portugalci blistaju bez Ronalda
Danas pre 5 satijoš 1 povezana