Povezane vesti
Makron traži odgovore od Bardele zbog optužbi za antisemitizam
Politika pre 3 dana
Francuski predsednik Emanuel Makron pozvao je Nacionalno okupljanje da razjasni svoj stav nakon što su se pojavile optužbe za antisemitizam protiv predsednika te stranke Žordana Bardele, preneo je Rojters. „Borba protiv antisemitizma jedan je od prioriteta Republike Francuske“, rekao je Makron na konferenciji za novinare u Madridu, naglasivši da su navodne izjave „izuzetno ozbiljne i neprihvatljive“. Makron nije direktno pomenuo Bardele po imenu, ali je poručio da… »
"Ja sam marširao i išao u Izrael, on nije": Bardela žestoko odgovorio Makronu nakon optužbi za antisemitizam
Euronews pre 2 dana
Lider francuskog Nacionalnog okupljanja (RN) Žordan Bardela odgovorio je danas predsedniku Francuske Emanuelu Makronu, koji je antisemitske poruke pripisane Bardeli ocenio kao "veoma ozbiljne i neprihvatljive", navodeći da je nakon napada Hamasa 7. oktobra 2023. godine učestvovao na maršu protiv antisemitizma u Parizu. "Posle 7. oktobra 2023. godine, marširao sam ulicama Pariza i otišao u Izrael. On nije", napisao je Bardela na društvenoj mreži Iks, odgovarajući na… »
Vesti dana »
Predizborni skup Studentske liste večeras u Novom Pazaru: Biće predstavljeni kandidati iz Sandžaka
N1 Info pre 5 satijoš 2 povezane
Izborni presek: Fico ne dolazi na miting SNS-a, Studentska lista u Novom Pazaru
BBC News pre 13 minutajoš 54 povezane
Air Serbia potvrdila incident u Parizu: Airbus A320 oštećen kada ga je zakačio avion easyJeta
Aero.rs pre 8 satijoš 8 povezanih