Povezane vesti
Bogoljub Karić o predstojećim izborima: Želimo da pomirimo studente i SNS, očekujemo da osvojimo 39 odsto glasova (VIDEO)
Insajder pre 8 sati
Bogoljub Karić. Foto: Insajder „Ja sam ubeđen da će i studenti i SNS doći da razgovaraju sa nama. Mi mirimo ljude, biznismeni grade mostove, a političari zidove. Želimo da pomirimo jedne i druge, da vidimo čiji je program najbolji. Svi oni nama nisu do kolena sa svojim programima. Programi koji oni predlažu su mnogo tanki“, naveo je Karić. On je na početku razgovora istakao da je iznenađen pozivom da govori za televiziju Insajder, imajući u vidu da je, kako je… »
Karić o izborima: Želimo da pomirimo studente i SNS, očekujemo da osvojimo 39 odsto glasova
Radio 021 pre 6 sati
U razgovoru za Insajder, Karić je rekao da očekuje da će njegova lista osvojiti 39 odsto glasova, kao i da će nakon izbora i studenti i Srpska napredna stranka dolaziti kod njega na razgovore. "Ja sam ubeđen da će i studenti i SNS doći da razgovaraju sa nama. Mi mirimo ljude, biznismeni grade mostove, a političari zidove. Želimo da pomirimo jedne i druge, da vidimo čiji je program najbolji. Svi oni nama nisu do kolena sa svojim programima. Programi koji oni… »
Bogoljub Karić: Osvojićemo 39 odsto glasova, i studenti i SNS će doći da razgovaraju sa nama nakon izbora
N1 Info pre 7 sati
Mi mirimo ljude, biznismeni grade mostove, a političari zidove. Želimo da pomirimo jedne i druge, da vidimo čiji je program najbolji. Svi oni nam nisu ni do kolena sa svojim programima. Programi koji oni predlažu su mnogo tanki", rekao je Bogoljub Karić za Insajder. On je istakao da je iznenađen pozivom da govori za televiziju Insajder, imajući u vidu da je, kako je rekao, medijima zabranjeno da ga zovu. Na pitanje ko je zabranio, Karić je rekao da je to "glavni… »
Bogoljub Karić: Osvojićemo 39 odsto glasova, i studenti i SNS će doći da razgovaraju sa nama
Nova pre 7 sati
"Ubeđen sam da će i studenti i SNS doći da razgovaraju sa nama. Mi mirimo ljude, biznismeni grade mostove, a političari zidove. Želimo da pomirimo jedne i druge, da vidimo čiji je program najbolji. Svi oni nam nisu ni do kolena sa svojim programima. Programi koji oni predlažu su mnogo tanki", rekao je Karić za Insajder. On je istakao da je iznenađen pozivom da govori za televiziju Insajder, imajući u vidu da je, kako je rekao, medijima zabranjeno da ga zovu. Na… »
Vesti dana »
Putnici navodno savladali pilota koji je pokušao da sruši avion za Izrael: „Spasli su mnoge živote“
Danas pre 9 satijoš 6 povezanih
„Vlast predugo stvara u društvu atmosferu nasilja, bahatosti i nekažnjivosti“: Opozicija o napadu na posmatrača Agencije za sprečavanje korupcije kod štanda SNS
Danas pre 5 satijoš 1 povezana