Povezane vesti
Kuća u srcu Beograda, 18 stanova, bronzana grobnica, umetninine od 100.000€ Ovo je neprocenjiva imovina Miše Grofa
Kurir pre 24 sata
Jednom prilikom Miša Grof je tokom javnih ratova sa voditeljkom otkrio šta sve ima u svom vlasništvu. - Ona ne može deliti moju imovinu! Kako bi ona delila moju dedovinu? Nasledio sam kuću u centru grada, 18 stanova u Cvijićevoj.To je bilo oduzeto mom dedu i vraćeno je meni. Nasledio sam i grobnicu od mramora i bronze na Novom groblju koja vredi pola miliona evra. I sada, kako bi ona mogla da deli sa mnom imovinu moga dede i oca, moje majke? Što će ona deliti, ja… »
Bogatstvo Miše Grofa se meri u milionima: Ima kuću u centru i 18 stanova u Cvijićevoj, a jedna stvar vredi 500.000 evra
Mondo pre 9 sati
Jednom prilikom Miša Grof je tokom javnih ratova sa voditeljkom otkrio šta sve ima u svom vlasništvu i zapanjio javnost. "Ona ne može deliti moju imovinu! Kako bi ona delila moju dedovinu? Nasledio sam kuću u centru grada, 18 stanova u Cvijićevoj.To je bilo oduzeto mom dedu i vraćeno je meni. Nasledio sam i grobnicu od mramora i bronze na Novom groblju koja vredi pola miliona evra. I sada, kako bi ona mogla da deli sa mnom imovinu moga dede i oca, moje majke? Što… »
Vesti dana »
Kijev: Razvili smo presretače za ruske dronove; Moskva: Evropske fabrike oružja za Ukrajinu potencijalne mete
RTS pre 1 satjoš 1 povezana
Jutro sveže, u toku dana sunčano i toplo: Temperatura do 26 stepeni
Newsmax Balkans pre 4 minutajoš 7 povezanih
Evropska Srbija: Zaustaviti nasilje pre nego što bude kasno
Glas Šumadije pre 28 minutajoš 2 povezane
Ovo je tim Srbije za Nemačku! Selektor povukao neočekivan potez
Večernje novosti pre 1 satjoš 5 povezanih