Povezane vesti
"Klempava daska" Našu pevačicu brutalno vređali, a onda se sve promenilo: Otac je bio uz mene sve vreme...
Kurir pre 2 dana
Tokom karijere znatno je promenila fizički izgled, zbog čega se neretko nalazi na meti različitih komentara. Međutim, malo ko zna sa kakvim se uvredama i opaskama vršnjaka Katarina Grujić suočavala u mladosti, što je kasnije uticalo na njenu odluku da ode pod nož. - Zvali su me klempava, a drugi nadimak mi je bio daska. Bila sam ravna kao daska, ali više nisam - priznala je pevačica iskreno. Upravo zbog želje da se izbori sa kompleksima i neprijatnim opaskama… »
"Zvali su me klempava daska" Ovako je Kaća Grujić izgledala pre operacija - uradila zube i usne, stavila silikone, skroz se…
Blic pre 3 dana
Katarina Grujić sa suprugom živi u luksuznom stanu od 400.000 evra. Pevačica Katarina Kaća Grujić, koja se proslavila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", privlači veliku pažnju javnosti još od svog prvog pojavljivanja na sceni. Tokom karijere znatno je promenila fizički izgled, zbog čega se neretko nalazi na meti različitih komentara. Međutim, malo ko zna sa kakvim se uvredama i opaskama vršnjaka Katarina Grujić suočavala u mladosti, što je kasnije uticalo na… »
Vesti dana »
Poslanički kandidati studentske liste u Vranju: Ako studenti pobede, pobeđuje i Vranje
Vranje news pre 55 minutajoš 17 povezanih
Žao mi je navijača i dece, selektor Hrvatske Bilić: Nama je najteže, nismo ovo očekivali
Dnevnik pre 6 minutajoš 46 povezanih
Paunović podigao glas pred Holandiju: „Čast igrati za reprezentaciju prevazilazi sve ostalo!“
Hot sport pre 40 minutajoš 27 povezanih
Zverev zakazao duel sa Đokovićem u četvrtfinalu turnira u Pekingu
Euronews pre 6 satijoš 40 povezanih