Povezane vesti

"Iskoristio sam je" Stojin sin brutalno iskreno o odnosu sa Radom, ona se slomila: "Smršala sam, moji me nikad nisu videli…

"Iskoristio sam je" Stojin sin brutalno iskreno o odnosu sa Radom, ona se slomila: "Smršala sam, moji me nikad nisu videli…

Blic pre 23 sata
Oboje su naglasili da se ne planiraju pomiriti i da su sada razdvojeni. Rijaliti učesnici Milan Popov i Radojka Rada Jovanović gostovali su u emisiji "Radio-Amnezija", gde su javno progovorili o krahu svoje veze i otkrili detalje odnosa nakon raskida. Milan je tom prilikom izjavio da je iskoristio Radu, dok je ona otkrila da se nalazi pod velikim stresom i da je znatno smršala. Bivši par je bez zadrške izneo svoje viđenje situacije nakon prekida emotivne veze.… »
"Iskoristio sam Radu" Stojin sin šokirao izjavom, devojka se slomila: Moji me nikada nisu videli ovakvu

"Iskoristio sam Radu" Stojin sin šokirao izjavom, devojka se slomila: Moji me nikada nisu videli ovakvu

Kurir pre 23 sata
Milan je tom prilikom izjavio da je iskoristio Radu, dok je ona otkrila da se nalazi pod velikim stresom i da je znatno smršala. Bivši par je bez zadrške izneo svoje viđenje situacije nakon prekida emotivne veze. Milan Popov je na samom početku izjavio da se oseća dobro i da je iskoristio Radu. S druge strane, Radojka je poručila da za krah veze nije krivo ni jedno ni drugo, naglašavajući da su bili u vezi u kojoj su imali normalne odnose. -Ja sam ok. Iskoristio… »

Vesti dana »