Povezane vesti

(Video) "Napolju sam napravio imperiju" Bora Santana se obrušio na Milicu Kemez, progovorio o kući i pretnjama, potkačio…

(Video) "Napolju sam napravio imperiju" Bora Santana se obrušio na Milicu Kemez, progovorio o kući i pretnjama, potkačio…

Blic pre 10 sati
Bora Santana je izjavio da još uvek nije svestan gubitka oca i da pokušava da nastavi sa životom, uz podršku prijatelja. Prošlo je 40 dana od smrti oca Bore Santane, a bivšeg rijaliti učesnika sreli smo na nastupu Radiše Trajkovića Đanija, gde nam je otvorio dušu o bolu, bivšim ljubavima, rijalitiju i devojkama. Bora Santana kaže da još uvek nije svestan gubitka koji je doživeo. - Prošlo je 40 dana od smrti mog oca. Izpustio sam se malo sa Đanijem i prijateljima,… »
MILICA KEMEZ JE SVE POSTIGLA ZBOG MENE A PRIJAVILA ME! Bora Santana progovorio o bivšoj, Filipu, Urošu…

MILICA KEMEZ JE SVE POSTIGLA ZBOG MENE A PRIJAVILA ME! Bora Santana progovorio o bivšoj, Filipu, Urošu…

Svet & Skandal pre 5 sati
Prošlo je 40 dana od smrti njegovog oca, a Bora Santana ističe da uz podršku prijatelja pokušava da nastavi dalje i skrene misli sa velikog gubitka. „Izašao sam malo sa Đanijem i prijateljima, red je da se izađe jer sedenjem kod kuće niko se neće vratiti. U duši žalim oca, ali život mora da ide dalje. Mi još nismo svesni da nam je otac umro, kao što nismo svesni ni za majku koja je preminula pre 15 godina. Došli su mi prijatelji iz Berlina i Beograda kod kojih sam… »

Vesti dana »