Povezane vesti
Paunović: Stalno neka drama i tragedija
Sport klub pre 1 dan
Ostaje, međutim, utisak da previše optimistično gleda na situciju, jer sve što se dešava pod njegovom selektorskom komandom nije obećavajuće. „Kod nas na Balkanu je tako, stalno neka drama i tragedija. Mi smo Srbija, mala zemlja, potrebno nam je vremena da uspostavimo sistem koji ja ne mogu da ubrzam“, izjavio je Paunović. Pokušao je da podeli lekciju javnosti: „Ako gledamo i dalje iz naše perspektive, nigde nećemo stići. Jako uska perspektiva. Moramo da promenimo… »
SKener: Paunović sve promašio, Petrović jedini položio
Sport klub pre 1 dan
Orlovi su poniženi na „Alijanc areni“ dobrim delom zahvaljujući pogrešnim izborima selektora Veljka Paunovića. Nije ovo, ipak, bila utakmica za pojedine momke. Ovo je učinak reprezentativaca Srbije na skeneru Sport kluba. Đorđe PETROVIĆ 7 Ubedljivo najbolji u dresu Srbije. Ostavljen na vetrometini napada nemačkog tima, branio je sve što se moglo. I više od toga! Čuvao je srpski tim od starta, sjajnim intervencijama vraćao saigrače u život. Kod jedinog gola Nemačke,… »
Klop se iznervirao: "Ne mogu više da pevam istu pesmu"
B92 pre 5 sati
Njegov tim je nadigrao Srbiju (2:0) u meču trećeg kola A divizije. Klop je izrazio veliko zadovoljstvo posle prve pobede od povratka na klupu Nemačke. "Potpuno zadovoljstvo, od prvog minuta pa do kraja. Da gledam momke kako su počeli utakmicu, kako su 'obrađivali' rivala. Ono što smo rekli, možemo da uzmemo sav rizik. Nije bilo perfektno. Imali smo duboki blok, to nam je otvorilo više u napadu. Mogli smo da damo više golova, ali to nije bitno. Bili smo fokusirani u… »
Jirgen Klop prezadovoljan nakon pobede nad Srbijom, a onda otkrio šta bi želeo da popije: "Imamo li toga?"
Telegraf pre 1 dan
Jirgen Klop nije krio zadovoljstvo nakon pobede, istakao je i da je moglo biti mnogo ubedljivije: - Od prve minute do kraja je zadovoljstvo da gledam momke kako su odigrali meč od prve sekunde, kako su obrađivali rivale, ali puno stvari su dobro odradili. Možemo da uzmemo mnogo stvari na nas, imali smo visoki blok protiv sebe, ali sve što smo uradili je bilo sjajno. Mogli smo da damo više golova. Bilo bi i 3:0, 4:0, ne znam šta bi se desilo, ali nije jednostavno.… »
Petrović čuvao obraz Srbije u Nemačkoj: Nismo imali hrabrosti!
Sport klub pre 5 sati
Čuvar mreže reprezentacije Srbije bio je i više od toga – čuvar časti celog tima. „Igrali smo protiv kvalitetne reprezentacije. Zasluženo su pobedili, Srbija je u periodu tranzicije, sa novim selektorom, kao i Nemačka. Nedostajalo nam je hrabrosti kad smo imali loptu, tek posle drugog gola Nemačke zaigrali smo kako treba. Taj period može da bude dobar parametar, ideja vodilja, vetar u leđa da možemo u nadmetanje i sa najboljim ekipama“, konstatovao je Petrović. U… »
Nemanja Maksimović otkrio čime je zadovoljan nakon poraza od Nemačke: "Bolje da igramo protiv ovih selekcija"
Telegraf pre 5 sati
Sumirao je Maksimović ovu utakmicu u kojoj je Nemačka pokazala da je daleko iznad Srbije u ovom trenutku: - Ponovo smo izgubili, naravno da nije lako kada vežeš nekoliko poraza. Ekipa je dala maksimum, igrali smo protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi, da treba da naučimo da ostanemo mirni, da verujemo u nas i da naučimo mnogo iz ovih grešaka koje smo pravili. Otkrio je i šta je moglo bolje: - Mislim da iako su imali posed, nisu imali toliko čistih šansi,… »
Maksimović: Nemci u drugom ritmu
Sport klub pre 5 sati
Sevali su napadi domaćina i iz ugla Nemanje Maksimovića to nije ni bilo iznenađenje. „Nemci su igrali u drugom ritmu. Bili su bolji fizički, dobijali svaki duel, agresivniji, bolje trčali. Na nama je zadatak da izvučemo pouke i spremni dočekamo naredno takmičenje. Kvalifikacije za Prvenstvo Evrope u našem su fokusu“, konstatovao je Maksimović. Liga nacija i njena „A“ divizija ozbiljan su izazov za srpski tim. „Bolje je što igramo protiv jačih ekipa, da vidimo gde… »
Nemanja Maksimović: Nije lako gubiti, ali moramo da naučimo iz ovoga
Večernje novosti pre 5 sati
FOTO: DiZ-PiX / imago sportfotodienst / Profimedia - Bilo je jako teško. Oni su od samog početka izašli jako agresivni, sa željom da daju gol. Brzo su reagovali kada izgube loptu i bilo je jako teško. Trčali smo dosta bez lopte i posle smo malo bili umorni, što je normalno sa loptom posle tolikog trčanja bez lopte - rekao je Maksimović, a potom dodao: - Kao što sam rekao, oni su izašli jako motivisani, posle dva kiksa, želeli su da pobede, pogotovo na domaćem… »
Paunović kratak: "Neke stvari se ponavljaju"
B92 pre 5 sati
Ovoga puta je od "orlova" bolja bila Nemačka u Minhenu, čime je zabeležen i treći poraz našeg tima tokom ove reprezentativne pauze. "Ne mogu da budem zadovoljan, ne može niko da bude zadovoljan. Mislim da treba da nastavimo kao do sada. Ne mogu da vam kažem jedno pre, a drugo posle utakmice. Neke stvari iz prošle utakmice su se ponovile. Ništa posebno nemam da kažem", rekao je Paunović. Upitan je i da li su greške te koje se ponavljaju?… »
Veljko Paunović: "Ista priča, nemam ništa novo da vam kažem"
Mondo pre 1 dan
Bio je ovo treći uzastopni neuspeh u okviru Lige nacija, pošto su nas pre ovog meča savladale selekcije Grčke (2:1) i Holandije (2:1). Odmah nakon meča selektor Veljko Paunović je govorio za televiziju "Arena sport", a tom prilikom je rekao da ne može da bude zadovoljan i da nema mnogo toga da kaže u odnosu na sve ono od pre meča. Činilo se i da je selektor Paunović razočaran bledim izdanjem svog tima. "Ne mogu da budem zadovoljan, ne može niko da bude zadovoljan,… »
Srbija se bruka protiv Nemačke, nezadovoljni Paunović priča o procesu
Nova pre 1 dan
„Svakako da ne mogu da budem zadovoljan, ne može niko da bude zadovoljan. Međutim, mislim da treba da nastavimo da radimo kao i do sada, u istom pravcu, ovo je proces. Ne mogu da vam kažem pre utakmice jednu, a posle utakmice drugu stvar. Izgubili smo utakmicu, završeno je, idemo dalje“, rekao je Paunović za Arenu sport. On je istakao da su se u Minhenu ponovili određeni problemi iz prethodnih utakmica, ali da je bilo i pozitivnih stvari. „Nemam puno šta da kažem,… »
Paunović: "Kod nas na Balkanu je tako - sa kojim pravom mislimo da znamo više?"
B92 pre 4 sati
Bolja od "orlova" bila je Nemačka (2:0) u meču trećeg kola A divizije. Selektor je posebno istakao da je za promene potrebno vreme i da Srbija mora da promeni način na koji posmatra sopstveni fudbal. "Kod nas na Balkanu je tako. Ne znam zašto mislimo i sa kojim pravom mislimo da znamo više. Stalno smo u nekom kontekstu kada će i šta će, stalno neka drama i tragedija. Mi smo Srbija, mala zemlja, treba nam vremena da uspostavimo jedan sistem koji ja ne mogu da… »
Veljko Paunović iskreniji nego ikada posle teškog poraza u Nemačkoj: "Stalno neka drama, neka tragedija"
Telegraf pre 5 sati
On je pre svega pričao o mentalitetu našeg naroda, kao i napretku naše reprezentacije koji se očekuje u narednim utakmicama. - Kod nas na Balkanu je tako. Ne znam zašto mi mislimo i sa kojim pravom mislimo da znamo mi više. Bio sam u vašoj emisiji, koju slušam svaki dan, stalno smo u nekom kontekstu kada će i šta će, stalno neka drama i tragedija. Mi smo Srbija, mala zemlja, treba nam vremena da uspostavimo jedan sistem koji ja ne mogu da ubrzam. Ono što moramo da… »
Paunović posle poraza od Nemačke: Ne mogu da budem zadovoljan, ali treba da nastavimo da radimo i napredujemo
Euronews pre 5 sati
Na pitanje da li može da bude zadovoljan utakmicom, Paunović je zastao nekoliko sekundi, razmislio, a potom odgovorio: "Svakako da ne mogu da budem zadovoljan. Međutim, analiza... Mislim da treba da nastavimo da radimo kao i do sada, u istom pravcu, u procesu. Izgubili smo utakmicu, završeno je, idemo dalje. Ponovili smo neke greške iz prethodne utakmice. Pokušali smo da damo šansu i mladim momcima kada smo videli da nemamo šansu, nemam šta mnogo da kažem" rekao je… »
Paunović nikad kraći: Nastavljamo sa procesom!
Sport klub pre 5 sati
Posle poraza od Nemačke (0:2) kratko i vidno nezadovoljan jedva da je izustio: „Radi se o jakoj reprezentaciji, znamo sa kim smo se sreli. Pokušali smo našim snagama, koliko smo mogli. Nemam ništa novo da kažem, nastavljamo sa procesom, kako smo i ranije pričali, ne izlazimo iz tog filma.“ Nažalost, nema pomaka. Naprotiv, Srbija je protiv Nemačke izgledala totalno bespomoćno: „Pouke se ponavljaju, moramo da radimo. Odigrali smo tri utakmice sa jakim rivalima za… »
Paunović za RTS: Očekivali smo nešto ovako, nastavljamo sa procesom
RTS pre 5 sati
Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Nemačke rezultatom 2:0 u meču trećeg kola A divizije Lige nacija. Selektor Srbije Veljko Paunović rekao je nakon meča za RTS da je Nemačka jako dobra reprezentacija i da svi znaju sa kim su se "orlovi" sreli u Minhenu. "Očekivali smo nešto ovako. Pokušali smo našim snagama i našim sposobnostima. Danas smo toliko mogli da pružimo. Nastavljamo sa procesom. Ista je priča koju pričam sve vreme - i dan pre i dan… »
„Fale nam mehanizmi, automatizmi…“ Prve reči Veljka Paunovića ostavile navijače u čudu!
Hot sport pre 5 sati
Iako konačan rezultat ne oslikava u potpunosti odnos snaga na terenu, selektor Veljko Paunović pokušao je da pronađe određene pozitivne stvari nakon još jednog neuspeha Orlova. Paunović je nakon utakmice govorio za TV Arena sport, a na pitanje o utiscima posle poraza istakao je da nema razloga za zadovoljstvo, ali da ekipa mora da nastavi da radi u istom pravcu. – Hm… Svakako da ne mogu da budem zadovoljan, niko ne može. Međutim, analiza, mislim da treba da… »
Niko ne može da bude zadovoljan! Paunović kratak nakon poraza: Ništa posebno nemam da kažem
Dnevnik pre 5 sati
„Orlovi“ su pružili lošiju igru, a uputili su samo jedan šut ka golu rivala i to u završnici utakmice. Sada imaju upisana sva tri poraza od početka nove sezone. – Ne mogu da budem zadovoljan, ne može niko da bude zadovoljan. Mislim da treba da nastavimo kao do sada. Ne mogu da vam kažem jedno pre, a drugo posle utakmice. Neke stvari iz prošle utakmice su se ponovile. Ništa posebno nemam da kažem – rekao je selektor Srbije Veljko Paunović. Upitan je i da li su… »
Nemačka pregazila orlove - Paunović posle debakla poručio: Znamo dobro sa kim smo igrali - idemo dalje!
Kurir pre 5 sati
Selektor Veljko Paunović analizirao je duel sa Nemcima. "Radi se o jakoj reprezetntaciji, znamo dobro sa kim smo igrali. Pokušali smo da im se suprostavimo", rekao je Paunović za RTS i dodao: "Na šutu treba da radimo. Odigrali smo tri utakmice sa vrhunskim reprezentacijama. Nastavljamo takmičenje u Ligi nacija, idemo dalje...", zaključio je Paunović. Stao je selektor i pred kamere Arene Sport. "Svakako da ne mogu da budem zadovoljan, niko ne može. Međutim, analiza,… »
Prve reči Veljka Paunovića posle loše partije protiv Nemačke, selektor Srbije pred kamerama ostao bez reči
Telegraf pre 5 sati
Selektor Veljko Paunović probao je pronađe neke pozitivne stvari u porazu. Pričao je za TV Arena sport. - Hm... Svakako da ne mogu da budem zadovoljan, niko ne može. Međutim, analiza, mislim da treba da nastavimo da radimo kao do sada, u istom pravcu. Ne mogu da kažem pre utakmice jednu, a posle utakmice drugu stvar. Izgubili smo, idemo dalje, iskreno nemam puno šta da kažem. Ponovile su se neke stvari iz prethodne utakmice. Probali smo da damo šansu mladim… »
Paunović kratak i jasan: Neke stvari nam se ponavljaju
Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader Selektor "orlova" obratio se javnosti nakon trećeg poraza u Ligi nacija u ovom ciklusu. - Hmm, pa svakako da ne mogu da budem zadovoljan, ne može niko da bude zadovoljan. Međutim, analiza... mislim da trebamo da nastavimo da radimo kao i do sada, u istom pravcu. Proces... Ja nemam... Ne mogu da kažem pre utakmice jednu stvar, posle utakmice drugu stvar. Znači, izgubili smo utakmicu, završeno, idemo dalje. Iskreno, nemam puno… »
Srbija je poslednja na tabeli u Ligi nacija: Situacija je već sad zabrinjavajuća
Mondo pre 5 sati
Nakon tri meča u grupi selekcija koju u ovom ciklusu predvodi Veljko Paunović ima sva tri poraza, po jednom od svakog rivala sa kojima igramo. I već je to dovoljno da se upale alarmi. Iako je na početku grupne faze delovalo da će Srbija probati sa Grčkom da se bori za treće mesto, jer su Nemačka i Holandija "zvučniji" timovi, sada je to veoma daleko od realnosti. Srbija će u naredna tri meča imati izuzetno težak zadatak da izbegne poslednje mesto na tabeli, a čini… »
On je zaslužan što Srbija nije deklasirana u Minhenu protiv Nemačke, obratio se posle poraza: "Teško je..."
Telegraf pre 5 sati
Čini se da je ovo jedna od lošijih partija našeg reprezentativnog tima u poslednjih nekoliko godina, domaćin je bio surovo domintantan (što je statistika sama pokazala) i slavio sa 2:0. Izjavu posle utakmice je dao golman reprezentacije Srbije - Đorđe Petrović, koji je bio najzaslužniji što nismo videli više golova u mreži Orlova. - Na kraju nismo uspeli da sačuvamo netaknutu mrežu. Iskoristili su prvi gol, lopta je ostala na drugoj stativi, moćžda smo mogli bolje.… »
Petrović samokritičan, a jedini zavredeo "prelaznu" ocenu VIDEO
B92 pre 5 sati
Naš čuvar mreže je jedini među "orlovima" zaslužio "prelaznu ocenu", ali golman Bornmuta na kraju ističe rezultat kao jedino merilo.… »
Petrović za RTS: Pokazali smo da možemo da igramo i protiv reprezentacije kao što je Nemačka
RTS pre 5 sati
Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Nemačke, rezultatom 2:0 u meču trećeg kola A divizije Lige nacija. "Igrali smo protiv jedne veoma kvalitetne reprezentacije. Mislim da su zasluženo pobedili, ali i mi smo u nekom periodu tranzicije, i oni i mi imamo novog selektora. Možda da budemo malo hrabriji. U drugom poluvremenu posle njihovog drugog gola, nismo imali šta da izgubimo, i onda smo krenuli da igramo i pokazali smo da možemo da igramo i… »
Petrović bio svetla tačka „orlova“: Dobra lekcija za sve nas, moramo da verujemo
Dnevnik pre 5 sati
Fudbaleri Srbije poraženi su u Minhenu od selekcije Nemačke rezultatom 2:0 u utakmici trećeg kola grupe A2 Lige nacija. – Imao sam nekoliko dobrih intervencija, ali nismo uspeli da sačuvamo mrežu netaknutom. Imali su malo sreće kod prvog gola, ta lopta je bila 50-50, mogla je da se odbije i nama. Kod drugog gola možda je deo krivice i moj, mogao sam da izađem ranije – izjavio je Petrović posle meča za TV Arena sport. – Teško je igrati kada ste u niskom bloku, ali… »
Petrović jedini zaslužio prelaznu ocenu kod Orlova: Ništa mi ne znače odbrane, morao sam...
Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader Nisu uspeli "orlovi" da naprave iznenađenje u Minhenu, doživeli su i treći uzastopni poraz u A diviziji Lige nacija, zbog čega su zakucani za dno tabele u grupi 2. Posle Grčke i Holandije, meru našoj selekciji uzela je i Nemačka (2:0), koja je stvorila ogroman broj prilika i imala potpunu dominaciju. Pretili su "panceri" iz svih oružja, a da na našem golu nije stajao rasploženi Đorđe Petrović (), mogao je rezultat da bude i… »
Novi šok za orlove! Virc ponovo pogodio, Srbija na kolenima u Nemačkoj!
Kurir pre 6 sati
Ofanzivac domaće selekcije dobio je loptu na oko 11 metara od gola Srbije, sjajnom fintom prevario Srđana Babića, a zatim mirno i precizno savladao Đorđa Petrovića. Virc je tako po drugi put zatresao mrežu Srbije i dodatno otežao situaciju „Orlovima“, koji sada moraju da krenu na sve ili ništa ukoliko žele da se vrate u utakmicu. Do kraja meča ostalo je još dovoljno vremena, ali Srbija je u ovom trenutku u veoma teškoj poziciji. Duel u Nemačkoj je i dalje u toku.… »
Šta se ovo dešava, Srbijo? Podatak koji pokazuje svu nemoć "orlova"
Nova pre 6 sati
Subjektivni utisak katastrofalne partije u potpunosti podržavaju i brojke – Nemačka je u prvom poluvremenu imala čak 16 udaraca ka golu, dok je Srbija ostala bez ijednog šuta (16:0). Sličan odnos viđen je i u izvedenim kornerima, gde su domaći dominirali sa 8:0. Deluje gotovo neverovatno da je pri ovakvom odnosu snaga rezultat na poluvremenu bio samo 1:0 u korist "pancera". Iako ni Nemačka nije blistala u završnici, za ovakvo izdanje Srbije delovala je kao… »
Ovako je nemačka povela: Bunker Srbije nije izdržao u Minhenu
Kurir pre 6 sati
Fudbaleri Srbije nisu dočekali kraj prvog poluvremena bez primljenog gola u Minhenu. Nemačka je u meču 3. kola Lige nacija povela golom Toma Bišofa u 39. minutu. Bišofu je ovo bio prvenac u dresu "Pancera".… »
Čemer i jad srpskog fudbala: Šutevi 16:0, korneri 8:0…
Sport klub pre 7 sati
Utisak je bio katastrofalan, a tek su brojke. Posle prvih 45 minuta u šutevima je 16:0 za Nemačku, a u a u kornerima 8:0. Neverovatno je da je rezultat posle prvog dela bio 1:0. Tako je jer i Nemačka ne briljira, ali je za Srbiju „svemirski brod“. Poluvreme u Minhenu pravi je pokazatelj čemera i jada srpskog fudbala. Orlovi su samo jednom zapretili, kad je Kostić povvukao kontru i ispostavilo se nije spojio s golom Nedeljkovića. Bonus video… »
Kanonada Nemačke protiv Srbije, 16:0 u šutevima, ovako su poveli protiv Orlova u Minhenu
Telegraf pre 7 sati
Domaćin je od prvog minuta ušao žustro u utakmicu i nije dozvolio Orlovima da kombinuju sa loptom. Veljko Paunović je svesno izveo veliki broj defanzivnih opcija na sredini terena, a Nemci su to koristili. Voltemade, Virc, Anton, Gnabri su pokušavali, ukupno 16 udaraca imali su domaći igrači u prvijh 45 minuta, a gol su postigli u 39. minutu. Tada je Virc pogodio stativu, a na pravom mestu našao se Tom Bišof, koji je na drugom nastupu za Nemačku, uspeo da postigne… »
Pogledajte kako je Nemačka povela protiv Srbije: "Orlovi" kao da nisu na terenu VIDEO
Nova pre 7 sati
Nemački reprezentativci su od samog starta nametnuli paklen ritam i agresivnim visokim presingom potpuno onemogućili „orlove“ da razviju prepoznatljivu kombinatoriku. Odluka selektora Paunovića da utakmicu počne sa izrazito defanzivnom postavkom u veznom redu nije donela željenu stabilnost, što su domaći igrači znali vešto da iskoriste i konstantno opsedaju kazneni prostor Srbije. O dominaciji „pancera“ u prvih 45 minuta najbolje svedoči podatak od čak 16 upućenih… »
(Poluvreme) Srbija poklelka pred nemačkom ofanzivom: Koliko su „Panceri“ napadali, rezultat je i dobar!
Hot sport pre 6 sati
Trenutni rezultat je 1:0. Obe reprezentacije su ovaj meč dočekale u lošem raspoloženju. Panceri su na startu remizirali sa Holadnijom, a onda doživeli neočekivani poraz na svom terenu od Grčke. S druge strane, naša reprezentacija je oba puta poražena i pored prednosti domaćeg terena. Nemačka: Urbig, Tijao, Anton, Pavlović, Bišof, Šerhant, Voltemade, Treu, Virc, Mitelštat, Gnabri Srbija: Petrović – Eraković, Gudelj, Babić – Nedeljković, Maksimović, Džodić, Kostić –… »
Ovo je surova realnost! Srbija u teškoj situaciji, ovo je stanje na tabeli u Ligi nacija
Večernje novosti pre 4 sati
Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader Fudbalska reprezentacija Srbije nalazi se na poslednjem mestu u grupi A2. Tim Veljka Paunovića je poražen u Minhenu sa 2:0, pa je ostao bez ijednog osvojenog boda na polovini takmičenja. Nemačka je osvojila četvrti bod posle prve pobede, ali je ostala na trećoj poziciji. U drugoj utakmici grupe, Grčka i Holandija su odigrali 2:2 u Solunu, Grčki je prva sa sedam bodova, dok Holandija ima pet bodova.… »
Tabela Lige nacija koju ne želite da vidite: Srbija zakucana za dno, samo još dve ekipe bez bodova!
Hot sport pre 5 sati
Domaćin je slavio sa 2:0, dok je Srbija pružila jednu od svojih najlošijih partija u poslednjih nekoliko godina. Nemačka je od samog početka preuzela inicijativu i tokom prvog poluvremena potpuno kontrolisala dešavanja na terenu. Domaćin je za 45 minuta uputio čak 16 udaraca ka golu Srbije i izveo osam kornera, ali je veliki broj prilika ostao neiskorišćen. Na putu ka ubedljivijem vođstvu Nemci su nailazili i na Đorđa Petrovića, koji je uspevao da sačuva mrežu… »
Ovako Srbija stoji na tabeli u Ligi nacija: Ne piše nam se dobro
Kurir pre 5 sati
Tim Veljka Paunovića je poražen u Minhenu sa 2:0, pa je ostao bez ijednog osvojenog boda na polovini takmičenja. Nemačka je osvojila četvrti bod posle prve pobede, ali je ostala na trećoj poziciji. U drugoj utakmici grupe, Grčka i Holandija su odigrali 2:2 u Solunu, Grčki je prva sa sedam bodova, dok Holandija ima pet bodova.… »
Orlovi izgubili od Nemačke u Ligi nacija
Politika pre 5 sati
Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je večeras u Minhenu od selekcije Nemačke rezultatom 2:0 (1:0) u utakmici trećeg kola grupe A2 Lige nacija. Golove za Nemačku postigli su Tom Bišof u 39. i Florijan Virc u 61. minutu. Fudbaleri Srbije se trenutno nalaze na poslednjem, četvrtom mestu na tabeli grupe A2 Lige nacija bez bodova. Srbija će 4. oktobra gostovati selekciji Holandije u Ajndhovenu u četvrtom kolu grupe A2 Lige nacija, prenosi Tanjug. Selektor Srbije… »
Srbija izgubila i od Nemačke u Ligi nacija
Radio 021 pre 5 sati
Golove za Nemačku postigli su Tom Bišof u 39. minutu i Florijan Virc u 61. minutu. Prvu ozbiljniju priliku na meču imao je nemački fudbaler Aleksandar Pavlović, koji je u osmom minutu sa ivice kaznenog prostora šutirao pored gola. Tri minuta kasnije glavom je iz blizine pokušao Nik Voltemade, ali je i njegov udarac završio pored gola Srbije. Nemačka je nastavila sa inicijativom kada je u 16. minutu Valdemar Anton uputio volej udarac, ali je lopta otišla daleko… »
Fudbaleri Srbije u Minhenu poraženi od Nemačke u Ligi nacija
Radio sto plus pre 5 sati
Prvu ozbiljniju priliku na meču imao je nemački fudbaler Aleksandar Pavlović, koji je u osmom minutu sa ivice kaznenog prostora šutirao pored gola. Tri minuta kasnije glavom je iz blizine pokušao Nik Voltemade, ali je i njegov udarac završio pored gola Srbije. Nemačka je nastavila sa inicijativom kada je u 16. minutu Valdemar Anton uputio volej udarac, ali je lopta otišla daleko pored gola. U 24. minutu spoljni deo mreže Srbije je posle udarca iz daljine pogodio… »
Fudbaleri Srbije izgubili od Nemačke, treći poraz u Ligi nacija
N1 Info pre 5 sati
Nemačka je do očekivane pobede stigla pogocima Toma Bišofa u 38. i Florijana Virca u 61. minutu. Bilo je to još jedno bledo izdanje naših fudbalera, koji su delovali potpuno nemoćno. Statistika je bila poražavajuća, jer su reprezentativci Nemačke čak 32 puta šutirali na naš gol, dok je Srbija za 90 minuta uspela da šutne samo jednom. Posle trećeg kola Srbija je poslednja u grupi bez bodova i sve je izglednije da u ovoj sezoni neće uspeti da obezbedi opstanak u A… »
Nemačka slavila u Minhenu: Srbija poražena u utakmici trećeg kola Lige nacija
Newsmax Balkans pre 5 sati
Golove za Nemačku postigli su Tom Bišof u 39. i Florijan Virc u 61. minutu. Fudbaleri Srbije se trenutno nalaze na poslednjem, četvrtom mestu na tabeli grupe A2 Lige nacija bez bodova. Srbija će 4. oktobra gostovati selekciji Holandije u Ajndhovenu u četvrtom kolu grupe A2 Lige nacija.… »
Ovako izgleda tabela u grupi Srbije, Orlovi zakucani za dno, trenutno smo najgori tim Lige nacija
Telegraf pre 6 sati
Uh, ovo je bilo baš sumorno na Alijanc Areni. Fudbaleri Srbije svakako nisu važili za favorite protiv Nemačke u gostima, ali utakmicu u Minhenu stvarno je obeležila možda i najgora igra našeg nacionalnog tima u jednom okršaju godinama unazad. Na kraju, na semaforu je pisalo 2:0. Nemačka je u prvom poluvremenu stvorila neverovatan broj prilika, uputila 16 udaraca i izvela osam kornera, ali nije bila dovoljno precizna. Takođe, ispred sebe imala je Đorđa Petrovića.… »
Srbija i dalje bez bodova: „Orlovi“ položili oružje u Nemačkoj, „Panceri“ ubedljivi!
Hot sport pre 6 sati
Konačan rezultat bio je 2:0 za domaćina Ono što je zanimljivo je to da su obe reprezentacije ovaj meč dočekale u lošem raspoloženju. „Panceri“ su na startu remizirali sa Holadnijom, a onda doživeli neočekivani poraz na svom terenu od Grčke. S druge strane, naša reprezentacija je oba puta poražena i pored prednosti domaćeg terena. Ipak, nakon ove utakmice, raspoloženje u redovima Nemaca će zasigurno biti bolje. Nemačka: Urbig, Tijao, Anton, Pavlović, Bišof, Šerhant,… »
Nemačka kaznila promašaj Srbije, ovako su Panceri poveli protiv Orlova (video)
Večernje novosti pre 7 sati
FOTO: Printskrin/Stremin Srbija je bila tokom većeg dela utakmice u podređenom položaju. Napadali su Nemci od prvog minuta. Nizale su se šanse, dobro su bili postavljeni defanzivci Srbije, a posebno je raspoložen bio Đorđe Petrović. Mogla je Srbija da kazni sve promašaje "pancera" u 32. minutu, ali je nakon kontre Filipa Kostića malo nedostajalo Kosti Nedeljkoviću da loptu sprovede u mrežu. Svega nekoliko minuta kasnije Nemačka je kaznila krucijalni promašaj… »
Virc iznenadio Srbiju! Ovako su Nemci uvećali prednost
Večernje novosti pre 6 sati
Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader Nemačka je jedina selekcija na terenu na Alijanc Areni. Pored šanse Kostića i Nedeljkovića u prvom poluvremenu, Srbija je više u ulozi statiste nego aktera u ovom filmu. Nakon akcije koja je počela na sredini terena lopta je došla do Florijana Virca, ispratio je fudbaler Liverpula loptu, došao između dvojice igrača rivala, te lako matirao Đorđa Petrovića za 2:0. GOL POGLEDAJTE OVDE BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG… »
Potez zbog kog su se svi hvatali za glavu! Srbija će ovaj promašaj protiv Nemačke dugo da žali (video)
Večernje novosti pre 6 sati
FOTO: Printskrin/Arena sport Srbija je bila tokom većeg dela utakmice u podređenom položaju. Napadali su Nemci od prvog minuta. Nizale su se šanse, dobro su bili postavljeni defanzivci Srbije, a posebno je raspoložen bio Đorđe Petrović. Mogla je Srbija da kazni sve promašaje "pancera" u 32. minutu, ali... Sjajno je povukao kontru Filip Kostić, vukao do peterca po levoj strani, mogao da šutira, ali je odlučio da proigra Kostu Nedeljkovića. Nekadašnji igrač Crvene… »
(VIDEO) Srbija odolevala 40 minuta, ali Nemci ipak vode
Sport klub pre 7 sati
Odolevala je odbrana Srbije skoro 40 minuta napadima Nemačke, briljirao je Đorđe Petrović na golu, ipak je domaćin poveo. Posle nekoliko propuštenih prilika, ali i jedne velike za Srbiju, Nemci su poveli golom Bišofa. Fudbaler Bajerna pogodio je iz odbitka, tačnije pogođene stative posle šuta Virca.… »
Jirgen Klop viknuo na Nemce pred Srbima: Ceo tunel se zatresao kad je zagrmeo
Mondo pre 7 sati
U tunelu pred izlazak na teren pozdravio se sa trojicom srpskih igrača, Nemanjom Gudeljom, Lukom Jovićem i Filipom Kostićem, a onda viknuo na svoje igrače, da ih motiviše. Pogledajte tu scenu: Duel protiv Srbije ima veliki značaj i za Nemačku i za Klopa lično, jer je u prethodne dve od dolaska na mesto selektora osvojio sa svojim timom bod protiv Holandije, uz poraz od Grčke kod kuće. "Naravno da smo svi razočarani zbog poraza od Grčke, jer smo osećali da je to meč… »
Srpska himna na Alijanc Areni: Kad zagrmi Bože pravde! (video)
Večernje novosti pre 7 sati
FOTO: Printskrin/Instagram Iako nema gostujućih navijača, naši fudbaleri svim srcem zapevali su "Bože pravde", srpska himna odjekivala je Alijanc Arenom. Svi do jednog izabranici Veljka Paunovića pevali su našu himnu, a čuli su se i odjeci sa tribina. To nikoga ne iznenađuje s obzirom na veliku srpsku dijasporu u Nemačkoj. Kako je sve to izgledalo pogledajte ovde: Objava koju deli Telegraf Sport (@telegrafsport) BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA… »
Ovu poruku su navijači Nemačke uputili svojim igračima pred duel sa Srbijom
Telegraf pre 7 sati
Jirgen Klop došao je na mesto selektora posle neuspeha na Svetskom prvenstvu, a nije počeo najbolje. Nemačka je odigrala 1:1 sa Holandijom u prvom kolu, a onda je doživela šokantan poraz u Augsburgu od Grčke rezultatom 0:1. Uprkos lošim rezultatima očekuje se da "Alijanc Arena" bude krcata, a navijači Nemačke poslali su i posebnu poruku svojim fudbalerima. Osvanuo je ogroman transparent na jednoj od tribina Bajernovog stadiona, na njemu je stajala samo jedna… »
Srbija lako pala pred Nemačkom – peti vezani poraz Paunovića
Sputnik pre 5 sati
Ništa novo, Srbija je ponovo poražena. Ovoga puta u Minhenu od Klopove Nemačke koja nije igrala u najjačem sastavu. Bez glavnih zvezda, sa skromnim Voltemadeom i kapitenom Seržom Gnabrijem, kao najvećom zvezdom u Florijana Virca, koji u Liverpulu nikako da pokaže pun potencijal, ali je zato "plesao" protiv Srbije. Skromno izdanje Srbije, čiji je gol maestralno branio Đorđe Petrović. U prethodna dva meča prednost je dobio Vanja Milinković-Savić, a Đorđe je… »
Navijači Srbije došli uprkos kazni UEFA, Orlovi će imati podršku u Minhenu, tu su i Grobari
Telegraf pre 8 sati
Nemačka je naredni protivnik na putu Orlova, i svima je jasno da bi poraz mogao skupo da košta našu selekciju. Na Alijanc Areni se očekuju pune tribine. Grčka i Holandija bile su bolje od ekipe Veljka Paunovića, koja je na momente pokazala da može više, ali po starom običaju, ipak ostala bez slavlja, pa čak i jednog boda u nadoknadi, na primeru okršaja protiv Helena. Srbija u Minhenu u četvrtak uveče igra utakmicu trećeg kola, a na licu mesta uslikali smo i grupu… »
"Bože pravde" zagrmelo u Minhenu, "Alijanc arena" pozdravila himnu Srbije
Telegraf pre 1 dan
Nemačka u ovaj duel ušla je kao veliki favorit uprkos činjenici da je u prva dva kola osvojila tek jedan bod. Srbija je takođe loše počela Ligu nacija. Obe utakmice protiv Grčke i Holandije izgubila je rezultatom 1:2, pa bez bodova ulazi u ovaj meč. Pred početak utakmice usledilo je standardno intoniranje himni, a himna Srbije "Bože pravde" orila se stadionom Bajerna iz Minhena. Prisutan je veliki broj navijača iz Srbije, pa je po završetku himne usledio i… »
On će debitovati za Srbiju protiv Nemačke: Paunović veruje u momka koji je odabrao Orlove pre Francuske
Telegraf pre 8 sati
Sin je bivšeg fudbalera Nenada Džodića, koji je bio nekadašnji štoper i nastupao, između ostalog, za Zemun i Monpelje. Igrao je i za reprezentaciju SR Jugoslavije. Otkrio je Stefan Džodić jednom prilikom da je imao i ponudu Partizana: - Razgovarao sam sa Partizanom, ponudili su mi ugovor. U isto vreme se pojavila i Almerija i na kraju sam odlučio da izaberem Španiju - izjavio je Džodić. Sastav Srbije za večerašnji meč Lige nacija protiv Nemačke: SRBIJA: Petrović,… »
Ovo baš ništa ne valja! Novi poraz očajnih Orlova, Nemci nam držali čas (foto/video)
Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader Grad: Minhen Stadion: Alijanc arena" Kapacitet: 75.024 Sudija: Espen Eskas (Norveška) Strelci: Bišof u 39, Virc u 61. minutu. Žuti kartoni: Gudelj, Maksimović (Srbija) NEMAČKA: Urbig - Treu, Anton, Čau, Mitelštat - Bišof (od 77. Baur), Pavlović (od 88. Janelt), Virc - Šerhant (od 77. Konte), Voltemade (od 77. Burkart), Gnabri (od 46. El Mala). Selektor: Jirgen Klop SRBIJA: Petrović - Nedeljković, Eraković (od 66. Pavlović),… »
Srbija izgubila na Alijanc Areni: Nemačka dominirala za Klopov prvi trijumf
Dnevnik pre 1 dan
Golove za Nemačku postigli su Tom Bišof u 39. i Florijan Virc u 61. minutu. Fudbaleri Srbije se trenutno nalaze na poslednjem, četvrtom mestu na tabeli grupe A2 Lige nacija bez bodova. Nakon dva poraza na početku nove sezone „orlovi“ su jurili prvu pobedu, kao i „panceri“ koje sada predvodi novi selektor čuveni Jirgen Klop, koji je upisao prvi trijumf sa nemačkom reprezentacijom. Selektor Srbije Veljko Paunović odlučio je da na golu bude Đorđe Petrović, dok je od… »
Nemačka demonstrirala silu protiv Srbije: "Orlovi" bez šanse u Minhenu!
Kurir pre 5 sati
Umesto Nemanje Maksimovića ušao je Vasilije Kostov. Šutirao je Tijao, a golman Srbije spasao gol. Nemanja Maksimović je zaradio žuti karton zbog faula, a zatim je i selektor Paunović opomenut zbog prigovora. Da, i to se desilo. Neverovatan podatak, Srbija je u finišu meča izvela prvi korner, a potom preko Kostića uputila i prvi šut u okvir gola rivala. Tom Bišof, Nik Voltemade i Deri Šerhant su završili utakmicu. Ušli su Mika Baur, Jonatan Burkart i Bambase Konte.… »
Srpkinja i njen momak Nemac zajedno došli na utakmicu u Minhenu, njihova ljubav prevazilazi granice
Telegraf pre 9 sati
Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak do 20:45 na Alijanc Areni u Minhenu igra utakmicu treće runde Lige nacija protiv Nemačke, koja će poprilično odrediti dalji tok naše borbe za opstanak Orlovi nemaju bodove posle dva duela u Beogradu i poraza od Grčke i Holandije, tokom kojih je na momente ostavila dobar utisak, uz veliki broj minusa u igri. "Panceri" imaju samo jedan bod, što naš posao čini još težim, jer su i oni pod imperativom slavlja. Veljko Paunović… »
Bruka: Srbija šutnula jednom na gol u Minhenu (VIDEO)
Sport klub pre 5 sati
Novi poraz Srbije u Ligi nacija. Nemačka je pobedila sa 2:0, a mogla je daleko ubedljivije. Imala je skoro 30 šuteva, a Orlovi jedva jedan u 78. minutu. Koliko je tužna bila igra Srbije pokazuje da je u organizovanim napadima bilo 56:4 za Nemačku. Od prvog do poslednjeg minuta Paunovićev tim je bio u bunkeru. Ostaje jako gorak ukus i činjenica da Srbija nema sistem, a ni kvalitet za A diviziju Lige nacija. Zahvaljujući jedinom na visini zadatka, golmanu Đorđu… »
Nemačka u svemu bolja od slabe Srbije
Euronews pre 6 sati
I nova briga, jer je već na pola puta jasno da se Srbija vraća u B Diviziju . Selektor Veljko Paunović je izveo ponovo novi tim, najbolji što je mogao u ovom momentu, ali posle nemoći na "Alijans Areni" jasno je da su "orlovi" u ovom času kilometrima daleko od evropske elite. Završiti meč sa jednim udarcem na gol u 78. minutu i to protiv ovog tima Nemačke je baš tragična slika našeg fudbala. Postava Nemačke koju je Jirgen Klop poslao na teren, a u njoj su od… »
Srbija samo gledala kako Nemci igraju fudbal: Malo je falilo da pričamo o katastrofi
Mondo pre 5 sati
Na gostovanju Nemačkoj koja tek traži svoj identitet pod komandom Jirgena Klopa gledali smo 90 minuta nemoći, jednu akciju tima Veljka Paunovića i totalnu dominaciju rivala. Nemačka je imala posed lopte od oko 75 odsto, uputila 28 udaraca ka našem golu - od čega sedam u okvir, stvorila šest velikih šansi, izvela 12 kornera... Imali su 672 uspešna dodavanja, naspram samo 187 uspešnih dodavanja srpskog tima. Srbija je tokom celog meča imala samo tri kontakta sa… »
Srbija kažnjena za utakmicu protiv Nemačke, UEFA zategla kaiš zbog paljenja albanske zastave
Telegraf pre 13 sati
Kazna je izrečena zbog incidenata na utakmicama Lige nacija krajem 2024. godine. Na gostovanju Švajcarskoj zabeležen je pokušaj paljenja albanske zastave, dok su na meču sa Danskom prijavljeni nedozvoljeni i politički transparenti, pirotehnika, ubacivanje predmeta na teren i oštećenje stadiona. Prvu utakmicu pod ovom kaznom Srbija je odigrala protiv Austrije u martu 2025, dok će duel sa Nemačkom biti drugi, čime će suspenzija biti odrađena. FSS je uz to kažnjen sa… »
Nemci strahuju zbog Srbije: Hteli da pomere meč sa Orlovima kakav nije viđen 44 godine, pominje se i Partizan
Večernje novosti pre 13 sati
Foto: Frank Hoermann / SVEN SIMON / imago sportfotodienst / Profimedia Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak uveče gostuje Nemačkoj u Minhenu, ali se pred duel u Ligi nacija u Nemačkoj više priča i o bezbednosti nego što bi se očekivalo za jednu reprezentativnu utakmicu. Kako piše nemački "WELT", grad Minhen nije bio zadovoljan odlukom da se duel Nemačke i Srbije odigra upravo u vreme Oktoberfesta, jednog od najposećenijih događaja u gradu. Prema navodima… »
Klop šokirao pred Srbiju! Selektor Nemačke povukao potez koji niko nije očekivao!
Kurir pre 13 sati
Gnabri će tako prvi put predvoditi Nemačku kao kapiten u odsustvu Džošue Kimiha, koji nije deo drugog Klopovog sastava tokom ovog reprezentativnog ciklusa. Kimih je bio u prvom od dva odvojena kadra koje je nemački selektor formirao za četiri utakmice Lige nacija, pa je nakon duela sa Holandijom i Grčkom napustio reprezentativni kamp. Klop je još uoči utakmice nagovestio da će traku dobiti igrač sa najviše nastupa za reprezentaciju, ukoliko bude u startnoj postavi.… »
Paunović: Isti nivo svih 90 minuta
Politika pre 14 sati
Igrati protiv Nemačke uvek je bila privilegija. Sastati se sa četvorostrukim svetskim prvakom u borbi za bodove velika čast. Prilika koja se večeras ukazuje reprezentaciji Srbije za mnoge selekcije ostaće zauvek u domenu maštanja. Orlovi u trećem kolu prve grupe Lige nacije na fantastičnoj „Alijanc areni“ u Minhenu gostuju Pancerima i pokušaće, ma koliko to zvučalo nelogično i pretenciozno, osvoje prvi bod u drugom učešću u najkvalitetnijoj „kategoriji“ UEFA… »
Kiker: "Orlovi" bez organizovane podrške navijača protiv Nemačke u Minhenu
RTS pre 16 sati
Fudbalski savez Srbije nije dobio uobičajeni kontingent ulaznica za gostovanje u Minhenu zbog kazne koju je Uefa izrekla 12. decembra 2024. godine. Kako navodi nemački sportski list, Srbija je tada kažnjena zbog "rasističkog i/ili diskriminatornog" ponašanja navijača. Uz novčanu kaznu od 173.000 evra, od kojih se 90.000 odnosilo na takvo ponašanje, izrečene su i delimično zatvaranje tribina na dve domaće utakmice pod okriljem Uefe, kao i zabrana prodaje ulaznica… »
Srbija ponovo protiv Nemačke: Prvi put posle 2010. godine, a evo zašto je ova utakmica posebno važna!
Kurir pre 16 sati
Predstojeće kolo UEFA Lige nacija imaće nekoliko veoma zanimljivih susreta, a pažnja domaće javnosti usmerena je pre svega ka duelu Srbije i Nemačke. Meč protiv četvorostrukog svetskog šampiona uvek predstavlja poseban izazov. Nemačka godinama važi za jednu od najuspešnijih reprezentacija na svetu, pa upravo zbog toga ovaj susret privlači veliku pažnju navijača. Dobro pamtimo prethodne duele Srbije i Nemačke, a posebno pobedu Srbije na Svetskom prvenstvu u Južnoj… »
Jirgena Klopa pitali za veru, naciju i rasu nemačkih fudbalera: "Neću ni sekund da pričam o takvim glupostima"
Mondo pre 17 sati
A o etničkom sastavu svog tima je morao da odgovara selektor "pancera". Pred meč u Minhenu novinari su ga pitali o objavama na društvenim mrežama u kojima se navodi da mu tim "nije dovoljno nemački" i "nije dovoljno beo". "Neću im posvetiti ni trenutka", rekao je Klop koji je isprva naglasio da takve komentare nije ni video. Onda je ipak proširio svoj odgovor, prenosi " Tagesšpigel". "Nema nikakvog razloga trošiti vreme na takve ljude. Neću im posvetiti ni trenutka… »
Klop odgovorio desnici na tvrdnju da „Nemačka nije dovoljno bela“
Sport klub pre 11 sati
Govoreći na konferenciji za medije uoči utakmice Lige nacija protiv Srbije, koja se igra ovog četvrtka uveče u Minhenu, Klop je odgovorio na pitanja o objavama desničarskih političara u kojima se kritikuje sastav njegove reprezentacije. „Apsolutno nema razloga da obraćamo pažnju na te ljude“, rekao je Klop. „Nećete od mene dobiti komentar o tome. U svakodnevnom životu imam malo vremena za idiotluk — a na društvenim mrežama još manje.“ Posle iznenađujućeg poraza… »
Bez univerzalca na Srbiju: Klop napravio poslednju promenu
Sport klub pre 16 sati
Nemački Skaj prenosi da je "precrtan" Feliks Kajdel. Reč je o relativno nepoznatom momku kojeg je Klop pozvao za prvi „prozor“ Lige nacija. Iako je 23-godišnjak bio na spisku, nije zaigrao protiv Holandije i Grčke. Neće ni protiv Srbije. Čekaće 178 cm visoki Kajdel, koji pokriva pozicije desnog beka i defanzivnog veziste, debi u dresu „pancera“, a ljubitelji nemačkog fudbala znaju ga kao heroja Elversberga. Iako je Klop iznenadio nemačku javnost time što ga je… »
Jirgen Klop precrtao jednog igrača za meč sa Srbijom
Večernje novosti pre 17 sati
Foto: Jürgen Kessler / imago sportfotodienst / Profimedia Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke, Jirgen Klop, doneo je odluku da sa konačnog spiska za večerašnji meč Lige nacija protiv Srbije (20.45) izostavi novajliju Feliksa Kajdela, objavljeno je na zvaničnom sajtu UEFA. Vezista nemačkog drugoligaša Elversberga otpao je sa protokola zbog strogih propisa evropske kuće fudbala, prema kojima ekipa za meč može da prijavi najviše 23 fudbalera – 20 igrača u polju… »
Izveštaj iz Minhena: Dobar rezultat protiv Nemačke imao bi višestruki značaj
RTS pre 18 sati
Posle dva poraza, od Grčke i Holandije, Srbija u Minhen stiže sa jasnim zadatkom da prekine negativan niz i pokaže da može da se suprotstavi jednoj od najjačih evropskih reprezentacija. Zadatak neće biti lak, jer i Nemačka ima veliki motiv. Domaćin je posle dva kola bez pobede, a posebno boli poraz od Grčke. Za Jirgena Klopa, koji je nedavno preuzeo nemačku reprezentaciju, ovo je takođe važan trenutak. Nemačka pod njegovim vođstvom još nije ostvarila pobedu, pa će… »
Srbija između Nemačke i realnosti: Eh, da samo Klopu nije jasno…
Sport klub pre 18 sati
Takav je trenutak srpskog državnog tima, ozbiljno narušenog poverenja, pred iskušenje u Nemačkoj. Mnogo rebusa niže se ovih dana iznad glave Veljka Paunovića. Odgovorio je konkretno – novom formacijom i osveženjem grupe – sa jasnom željom da u postojećem sastavu dobije zalog svetlije budućnosti. „Nema obećanja i ničeg drugog dok se ne završi proces! Daćemo sve najbolje od nas. Nismo u situaciji da diktiramo uslove. Spremni smo da se borimo i pružimo sve što se… »
Srbija pred najcrnjim scenarijem! Još jedan poraz i pada neslavni rekord star 23 godine!
Kurir pre 18 sati
Srbija je u Ligi nacija najpre izgubila od Grčke sa 2:1, a potom je istim rezultatom poražena i od Holandije. To su bila četvrti i peti zvanični poraz u poslednjih pet utakmica, a trenutno je niz vezanih neuspeha stigao do četiri. Poslednji put kada je Srbija, tada u državnoj zajednici Srbija i Crna Gora, nanizala pet poraza, bilo je 2003. godine. Sada je taj rekord ponovo opasno blizu. Ukoliko "Orlovi" večeras ne izbegnu poraz na "Alijanc areni", izjednačiće… »
Klop: Srbi imaju poseban mentalitet
Sputnik pre 19 sati
Nemačka će u četvrtak od 20.45 časova u Minhenu dočekati Srbiju u utakmici trećeg kola Grupe A2 Lige nacija. Nemci nisu dobro počeli novi ciklus pošto su u prva dva kola osvojili samo jedan bod, a posebno je odjeknuo poraz od Grčke 1:0 na domaćem terenu. Klop je, međutim, uoči duela u Minhenu značajan deo pažnje posvetio kvalitetima reprezentacije Srbije. „Srbija je takva da imaju veliko iskustvo, ne samo Tadić, dugo se poznaju, stariji su. Dobri igrači,… »
Kako je Aleksandar Pavlović zbog majke Nemice izdao oca Srbina?
Večernje novosti pre 19 sati
Nordphoto/Memmler / imago sportfotodienst / Profimedia A da je zemaljske pravde Pavlović bi večeras vodio "orlove", ali u današnjem svetu je sve moguće da Vilfredo Leon bude Poljak, Šejn Larkin Turčin, Lamin Jamal Španac... I baš tako je Aleksandar postao Nemac. - U mojim grudima biju dva srca - moja majka je Nemica, a moj otac Srbin. Zato moju odluku ne bi trebalo tumačiti kao da je protiv reprezentacije Srbije, nego u korist Nemačke. Rođen sam i odrastao u… »
Srbija u Minhenu beži od negativnog rekorda: Paunoviću puna glava problema, Klop se spasava posle najgoreg početka na klupi…
Nova pre 20 sati
Utakmica Nemačke i Srbije od 20.45 može da donese mir jednoj reprezentaciji ili da unese potpuni haos u obe. Mnogo više imaju igrači da izgube, nego da potencijalno dobiju i to je realnost trenutka u kom se nalaze oba tima. "Orlovi" su na zvaničnoj FIFA listi 40. reprezentacija sveta, ali teško je od njih očekivati mnogo na gostovanju. Naime, izabranici Veljka Paunovića su poraženi na četiri poslednja susreta, a od kada je on preuzeo kormilo nacionalnog tima ima… »
"Volim tog malog": Jirgen Klop hvalio igrača kog Paunović nije zvao u reprezentaciju
Mondo pre 20 sati
Uoči meča Nemačka - Srbija, koji se večeras od 20.45 igra na "Alijanc areni" u Minhenu, čuli smo ga da govori na mnoge teme, ne samo one koje zanimaju navijače "pancera", nego je uz to pokazao koliko prati i dešavanja u srpskom fudbalu. Tako se dotakao otkaza koji je dobio njegov prijatelj Miroslav Tanjga na klupi Vojvodine, iako je prošle sezone ostvario istorijski rezultat sa "starom damom", govorio je o našem mentalitetu i emocijama, dok se dotakao i slučaja… »
Jirgen Klop pomenuo Vojvodinu i Miroslava Tanjgu
Radio 021 pre 1 dan
Srbija i Nemačka igraju utakmicu trećeg kola grupne faze Lige nacija, u četvrtak, na "Alijanc areni". Tokom konferencije za medije Klop je upitan o pojedinim saradnji sa igračima iz Srbije, s obzirom na to da je imao prilike da radi sa njim i kao fudbaler i kao trener. "Miroslav Tanjga, zaboravili ste, uradio je odličan posao u Vojvodini iz Novog Sada, ali više nije glavni nakon zaista dobre sezone. Možda to malo pokazuje koliko sve brzo ide", rekao je Klop. Klop i… »
Paunovi "orlovi" na teškom iskušenju u Minhenu: Kada i gde možete da gledate meč Lige nacija Nemačka - Srbija?
Kurir pre 21 sat
Fudbalska reprezentacija Srbije od 20.45 časova gostuje Nemačkoj u okviru trećeg kola A divizije Lige nacija. Utakmica se igra u Minhenu. Uoči ovog kola Nemačka ima jedan bod u grupi 2, a Srbija je bez bodova. Prenos meča možete gledati na kanalima RTS 2 i Arena 2 Premijum, a više detalja o meču možete naći na stranicama portala Kurir sport. U isto vreme u Solunu igraju Grčka i Holandija.… »
Srbija doživela treći uzastopni poraz u Ligi nacija, Nemačka slavila u Minhenu
RTS pre 5 sati
Nemačka je u Minhenu bez većih problema savladala Srbiju sa 2:0 u trećem kolu Lige nacija. Orlovi su odigrali jedan od najslabijih mečeva u novijem periodu – tokom svih 90 minuta nisu uspeli da upute nijedan udarac ka golu domaćina. Srbija je pretrpela treći uzastopni poraz u Ligi nacija i peti poraz zaredom. Nemačka je, s druge strane, došla do prvog trijumfa u ovom izdanju takmičenja. Od početka je bilo jasno u kom će se smeru kretati utakmica. Nemačka je… »
Nemačka i Srbija večeras u Ligi nacija: Evo gde možete gledati meč
Radio 021 pre 11 sati
Meč je na programu u četvrtak, 1. oktobra, od 20.45, a direktan prenos biće na kanalima RTS 2 i Arena 2 Premium. Srbija je posle dva kola bez bodova, dok Nemačka ima jedan bod. U dosadašnjim mečevima Srbija je izgubila od Grčke 2:1 i Holandije 2:1, dok je Nemačka odigrala 1:1 sa Holandijom i izgubila od Grčke 1:0. Liga nacija – Divizija A, grupa 2 1. kolo: Holandija – Nemačka 1:1 Srbija – Grčka 1:2 2. kolo: Srbija – Holandija 1:2 Nemačka – Grčka 0:1 3. kolo – 1.… »
Srbija i Nemačka traže prvu pobedu u Ligi nacija (RTS 2, 20.45)
RTS pre 21 sat
Obe selekcije ulaze u ovaj duel sa jasnim imperativom pobede, s obzirom na slabije rezultate u prva dva kola druge grupe elitne A divizije Lige nacija. Nemačka trenutno zauzima treće mesto na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom, dok se reprezentacija Srbije nalazi na začelju bez osvojenih bodova i u potrazi je za preokretom forme. Domaćin je u prvom kolu remizirao sa Holandijom u Amsterdamu rezultatom 1:1, da bi potom u drugom kolu usledio neočekivan poraz od… »
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Nemačka - Srbija u Ligi nacija
Telegraf pre 21 sat
Orlovi su poraženi u prvom meču od Grčke sa 2:1, onda i od Holandije identičnim rezultatom na Marakani. Sada je red i na dva gostovanja, a prvo je protiv Nemačke. Jasno je da je Srbija autsajder na ovom meču protiv svetske fudbalske sile, ali i Panceri prolaze kroz određen period promena i teško je pojmiti šta se od njih može očekivati. Nemci su remizirali sa Holandijom, dok su poraženi od Grčke i sada će i oni pokušati protiv Srije da se "iskupe" pred svojim… »
Paunović pred Nemačku: Moramo da budemo ujedinjeni i popravimo utisak
Politika pre 19 sati
Fudbalska reprezentacija Srbije igraće večeras u Minhenu od 20.45 sati protiv selekcije Nemačke u meču trećeg kola grupe A2 Lige nacija. Srbija je u prva dva kola zabeležila dva poraza na svom terenu od Grčke i Holandije, dok je Nemačka upisala remi sa Holandijom i poraz od Grčke. Selektor Srbije Veljko Paunović rekao je da je Nemačka moćna reprezentacija koja će sigurno želeti da pokaže reakciju posle lošeg starta pod novim selektorom Jirgenom Klopom. „Biće to… »
(Sasatavi) hoće li promene doneti rezultat? Srbija u izmenjenom sastavu, Paunović zamenio i golmana!
Hot sport pre 8 sati
Srbija u Minhenu igra treći meč A divizije Lige nacija posle dva uvodna poraza! Fudbalska reprezentacija Srbije večeras od 20.45 časova izlazi na teren u Minhenu, gde je očekuje duel sa selekcijom Nemačke u okviru trećeg kola A divizije Lige nacija. „Orlovi“ u ovaj susret ulaze posle dva uvodna poraza, zbog čega je selektor Veljko Paunović odlučio da napravi određene promene u sastavu. Srbija će tako protiv Nemaca imati znatno drugačiju postavu u odnosu na… »
Paunović sprema trojicu štopera za Nemačku, dve varijante za startnih 11 Srbije
Sputnik pre 17 sati
Srbija u četvrtak od 20.45 časova gostuje Nemačkoj u trećem kolu Lige nacija, a posle poraza od Grčke i Holandije Paunović će morati da menja i zbog kadrovske situacije. Sergej Milinković-Savić povredio se protiv Holandije i napustio je reprezentativni kamp, dok je Strahinja Pavlović takođe morao ranije da završi tu utakmicu. Pavlović je otputovao sa ekipom u Minhen, ali njegov nastup ostaje neizvestan. Upravo od njegovog stanja zavisiće i konačni izgled… »
Paunović pred meč sa Nemačkom: Moramo da budemo konstantni, sve je proces
Radio 021 pre 19 sati
"Rezultatski nismo zadovoljni posle dve utakmice, posebno zbog ishoda prvog meča sa Grčkom. Utisak je mnogo bolji posle duela sa Holandijom. Ulazili smo u zone visokog zahteva, penal je malo pokvario stvari, ali smo u nastavku bili dobri i imali nerešen rezultat. Kao kolektiv moramo da budemo konstantni", rekao je Paunović, a preneo Fudbalski savez Srbije. On je istakao da očekuje da njegovi igrači budu spremni za utakmicu u Minhenu, bez obzira na to što će… »
Paunović pred Nemačku: Moćan rival će želeti reakciju, Srbija mora da bude konstantna
Sputnik pre 19 sati
Srbija u četvrtak od 20.45 časova gostuje Nemačkoj u Minhenu, u trećem kolu Grupe A2 Lige nacija. „Orlovi“ su takmičenje počeli sa dva poraza na domaćem terenu, od Grčke i Holandije identičnim rezultatom 2:1, dok Nemačka posle remija sa Holandijom 1:1 i poraza od Grčke 1:0 ima jedan bod. Paunović je priznao da rezultatima iz prva dva kola ne može da bude zadovoljan, ali je istakao da je protiv Holandije video napredak u igri svog tima. „Na prvom mestu,… »
Paunović će iznenaditi 90 miliona ljudi: Poznat sastav Srbije za Nemačku i biće češanja po glavi
Mondo pre 21 sat
Bolji od nas bili su Grčka (2:1) i Holandija (2:1), a koliko god utisak bio da smo se za drugi meč bolje pripremili i izgledali kvalitetnije na terenu - sada je pred nama jedna od najboljih reprezentacija sveta: Nemačka. Zbog toga, pošto su i Nemci na novom početku sa Jirgenom Klopom, nema mnogo prostora za optimizam, pa će Paunović probati da na iznenađenje stekne prednost protiv "pancera" koji nas čekaju večeras od 20.45 na "Alijanc areni". Videli smo… »
Ovo je tim Srbije za Nemačku! Selektor povukao neočekivan potez
Večernje novosti pre 22 sata
Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages Uoči samog poletanja za Minhen, iz tabora "Orlova" prostrujala je vest koja je potpuno promenila očekivanja javnosti. Srbija se odriče dosadašnjeg sistema i prelazi na novu formaciju sa trojicom štopera u zadnjoj liniji! Paunović je odlučio da u devetom meču na klupi reprezentacije povuče radikalan potez i potpuno promeni taktičku postavku tima. Najveće iznenađenje u novom sistemu predstavlja uvrštavanje Lazara Samardžića u startnu… »
Podatak koji zvuči nestvarno: Srbija nikada nije izgubila zvaničan meč od Nemačke u fudbalu
Kurir pre 1 dan
Biće to drugi zvanični, ukupno četvrti, duel dve selekcije u samostalnoj eri naše države. Jedini zvaničan duel odigran je 2010. godine pred 38.294 gledalaca na stadionu "Nelson Mendela" u Port Elizabetu. Srbiju je na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi predvodio legendarni Radomir Antić, a jedini gol na utakmicu 38. minutu je postigao Milan Lane Jovanović. Nemce je predvodio Joakim Lev. Pamti se i trenutak kada je Vladimir Stojković odbranio penal Lukasu Podolskom.… »
Evo gde i kada možete gledati meč Nemačka - Srbija u Ligi nacija
Večernje novosti pre 22 sata
FOTO: Dusan Milenkovic/ATAImages Nakon neuspeha u duelima sa Grčkom i Holandijom u Beogradu, izabranici Veljka Paunovića nalaze se pred najtežim mogućim zadatkom. Ipak, stručni štab i igrači veruju da ekipa poseduje kvalitet za ravnopravnu borbu sa evropskim gigantom koji takođe ne blista, s obzirom na to da su Nemci upisali remi sa Holandijom i poraz od Grčke. Selektor Veljko Paunović odlučio se za radikalne poteze pred ovo gostovanje, svestan da ekipi nedostaje… »
Sramna igra Srbije poraz u Nemačkoj, ovo ne da ne valja, nego je katastrofa
Nova pre 5 sati
Da odmah adresiramo ono što prvo upada u oči - poraz od 2:0 protiv Nemačke sam po sebi nije sraman, pogotovo ako se dogodi u Minhenu. Jednostavno, Nemci, ma koliko bili van forme ili ritma, uvek imaju ponekog majstora fudbalske igre poput Florijana Virca, a takvim fudbalskim majstorima nije potrebno mnogo prostora ni vremena kako bi pronašli put ka mreži rivala. Nije sporan ni trenutak u 39. minutu, kada je Virc došao do jedne lopte u kaznenom prostoru Srbije,… »
Srbija poražena i od Nemačke u Ligi nacija
RTV pre 5 sati
Golove za Nemačku postigli su Tom Bišof u 39. i Florijan Virc u 61. minutu. U drugom meču trećeg kola grupe A2, selekcije Grčke i Holandije odigrale su u Solunu bez pobednika, 2:2. Golove za Grčku postigli su Fotis Joanidis u 23. i Jorgos Masuras u 45+2. minutu. Strelci za Holandiju bili su Virdžil van Dajk u 59. i Tidžani Rejnders u 89. minutu. Prvo mesto na tabeli grupe A2 drži Grčka sa sedam bodova, Holandija ima pet, Nemačka je sakupila četiri. Fudbaleri Srbije… »
Sve o meču Nemačka - Srbija u Ligi nacija: Ko sudi, gde gledati i šta kažu kladionice?
Telegraf pre 14 sati
Ekipa Veljka Paunovića gostuje Nemačkoj u trećem kolu grupe A elitne divizije, a utakmica se igra od 20.45 časova na Alijanc areni u Minhenu. Obe reprezentacije u ovaj duel ulaze pod rezultatskim pritiskom, pošto posle prva dva kola još nemaju pobedu. Nemačka je osvojila jedan bod, dok je Srbija na poslednjem mestu grupe bez bodova. Orlovi nisu dobro započeli novi ciklus Lige nacija. Srbija je oba prethodna susreta odigrala u Beogradu i oba izgubila identičnim… »
Orlovi na najtežem gostovanju – Srbija protiv Nemačke u Minhenu: Srbija posle dva poraza traži prve bodove u Ligi nacija, dok…
Hot sport pre 15 sati
Posle dva meča pred svojim navijačima, Orlove sada čeka verovatno najteži izazov u dosadašnjem toku takmičenja. Ni jedna ni druga reprezentacija nisu otvorile Ligu nacija onako kako su želele. Srbija je posle dva kola bez bodova, dok Nemačka još uvek čeka na prvu pobedu u novom ciklusu. Orlovi su takmičenje otvorili porazom od Grčke sa 2:1 na stadionu Rajko Mitić. Andrija Živković je doneo rano vođstvo Srbiji, ali su gosti u nastavku uspeli da preokrenu rezultat.… »
Strpite se - proces traje
B92 pre 20 sati
Domaćin u utakmicu ulazi sa samo jednim osvojenim bodom, gostujuća selekcija bez ijednog, pa je jasno da će duel dve evropske reprezentacije imati mnogo veći značaj od običnog borbenog okršaja za tri boda. Minhen će u četvrtak uveče biti poprište još jednog velikog fudbalskog izazova za Srbiju. Na stadionu Bajerna, pred nemačkom publikom, "Orlovi" će pokušati da prekinu loš niz i naprave prvi veliki korak u novoj eri Veljka Paunovića. S druge će strane stajati… »
Srbija na ispitu u Minhenu: Klop traži prvi trijumf, Paunović izlaz iz krize
Euronews pre 20 sati
Dve reprezentacije u duel ulaze sa različitim problemima, ali istim ciljem da konačno upišu pobedu u novom ciklusu takmičenja. Nemačka je posle prva dva kola na jednom osvojenom bodu, dok je Srbija bez bodova. Nemci su remizirali sa Holandijom, a zatim doživeli poraz od Grčke, dok je Srbija izgubila oba meča (Grčka i Holandije). Zbog toga utakmica u Minhenu dolazi u trenutku kada prostora za nove kikseve ima sve manje. Jirgen Klop još čeka na prvu pobedu kao… »
Nemačka uzdrmana, Srbija ranjena: Veliki izazov za Paunovićeve „Orlove“
Danas pre 1 dan
U četvrtak od 20.45 izlazi na teren „Alijanc arene“ u Minhenu, gde je čeka duel sa uzdrmanom Nemačkom u trećem kolu Lige nacija. Biće to susret dve reprezentacije kojima je osim bodova neophodna i injekcija samopouzdanja. Kod Srbije je viđen određeni pomak u duelu sa Holandijom u odnosu na onaj sa Grčkom i da je prisutna želja i promene koje selektor Paunović sprovodi, ali je rezultat ostao isti (porazi od 2:1), a sasvim je opravdano nestrpljenje navijača, koji već… »
Vesti dana »
Ovako je Zvezda savladala Efes: Pogledajte najbolje detalje sa meča VIDEO
Nova pre 4 satijoš 11 povezanih
Kreni-Promeni objavio snimak za koji tvrde da demantuje navode „provladinih medija“ o incidentu sa Šapićem
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Grčka ispustila Holandiju minut pre kraja: Jovanovićevim ratnicima Rajnders oteo pobedu
Mondo pre 2 satajoš 1 povezana