Povezane vesti

"Dosta su pevači prolazili na moj račun" Darko opleo po kolegama! Pomenuo težak period: "Ruke su mi bile..."

"Dosta su pevači prolazili na moj račun" Darko opleo po kolegama! Pomenuo težak period: "Ruke su mi bile..."

Telegraf pre 18 sati
Pevač je otkrio da je više puta tugovao uz Tomine pesme. Darko Lazić izjavio je da je veliki fan Tome Zdravkovića, a potom otkrio da je veliki broj čaša razbio uz pesme legendarnog pevača. - Uz Tomine sve pesme se pati. Uz njegove pesme se lomile čaše i krvave su bile ruke i to bezbroj puta. Pogotovo u vreme kada sam tugovao, hvala Bogu sada sam srećan, ide na bolje sve. Pustim pesmu samo za dušu, da se opustim - priznaje Darko. Kako je više puta bio u centru… »
Otkrio za koje pesme uzme najveći bakšiš: Borko Radivojević priznao kakvi su pevači za saradnju (foto)

Otkrio za koje pesme uzme najveći bakšiš: Borko Radivojević priznao kakvi su pevači za saradnju (foto)

Večernje novosti pre 1 dan
Foto: ATA Images/A. A. Pred sam izlazak na binu, Borko nam je otkrio za koje pesme uzima najveći bakšiš, kao i koliko danas živi uspomena na legendarnog Tomu. On smatra da je Toma pevač sa najviše hitova na ovim prostorima. - Ja imam 42 godine, imao sam 7 godina kada je Toma preminuo, za mene je velika čast da sa svojim orkestrom nastupim na ovakvom događaju. Ceo koncert ćemo mi svirati. Poslednjih dana sam razmišljao o njegovim pesmama i shvatio da on ima najviše… »
Otkrio za koje pesme uzme najveći bakšiš: Borko Radivojević priznao kakva je Snežana Đurišić za saradnju, a na ovo pitanje…

Otkrio za koje pesme uzme najveći bakšiš: Borko Radivojević priznao kakva je Snežana Đurišić za saradnju, a na ovo pitanje…

Blic pre 1 dan
Najveći bakšiš dobija kada svira pesme kao što su 'Kafana je moja sudbina', 'Samo nju ne kuni majko' i 'Pesme moje'. Borko Radivojević i njegov orkestar večeras su svirali najveće hitove Tome Zdravkovića na koncertu koji je održan u njegovu čast. Pred sam izlazak na binu, Borko nam je otkrio za koje pesme uzima najveći bakšiš, kao i koliko danas živi uspomena na legendarnog Tomu. On smatra da je Toma pevač sa najviše hitova na ovim prostorima. - Ja imam 42 godine,… »

Vesti dana »