Povezane vesti

Dario Šarić: Pre je u Evropi bilo više pravih plejmejkera…

Dario Šarić: Pre je u Evropi bilo više pravih plejmejkera…

Sport klub pre 1 dan
Da li su saigrači videli Džejmsa posle utakmice? „Jesmo. Sigurno smo tu kao saigrači velika podrška i nadam se da će što pre sve biti u redu i da će Majk, što se kaže, raščistiti sam sa sobom šta i kako dalje. Džejms je sigurno jedno od najvećih imena u Evroligi, najbolji strelac u istoriji takmičenja, tako da je publika prepoznala da je to težak trenutak za njega. Verovatno su ga mnogo puta gledali, tako da je sigurno lepa stvar od navijača što su podržali Majka u… »
Zvezdini Španci u zagrljaju: Albert Rijera prvi čestitao Navaru pobedu

Zvezdini Španci u zagrljaju: Albert Rijera prvi čestitao Navaru pobedu

Mondo pre 1 dan
Posle dramatičnog kraja, dva španska stručnjaka srela su se pred svlačionicom crveno-belih i Navaro je primio emotivnu čestitku od Rijere. Šef struke fudbalera Zvezde zagrlio je zemljaka i podelio sa njim trenutak radosti, pogledajte: Ibon Navaro rekao je na konferenciji posle meča da je Rijera bio u svlačionici. "Bio je Rijera posle meča i bilo je sjajno. On sada ima problem, mora da dolazi stalno. Ako dolazi i pobeđujemo, mora uvek da bude tu", kazao je Navaro.… »
(VIDEO) Moneke otkrio šta Zvezdu čini posebnom

(VIDEO) Moneke otkrio šta Zvezdu čini posebnom

Sport klub pre 5 sati
Umesto toga, fokusirao se na veru u proces koji bi crveno-bele trebalo da lansira na viši nivo. Nigerijski košarkaš veruje novom treneru Ibonu Navaru. Istakao je bivši košarkaš Monaka i Baskonije i šta ekipu sa Kalemegdana čini toliko drugačijom. „Danas je bilo ljudi koji nisu bili zadovoljni. U sledećoj utakmici će opet biti tako, ali naša snaga je u brojnosti. U bilo kojoj utakmici može da iskoči Tajson, može Dobrić, ja ili Kris. Upravo to može da nas učini… »
Šarić: "Zvezda se nudila da je pobedimo"

Šarić: "Zvezda se nudila da je pobedimo"

B92 pre 5 sati
Crveno-beli su slavili sa 77:72, a Hrvat je prvo pričao o povredi Majka Džejmsa. "Slede pregledi. Videćemo o kakvoj se povredi radi. Nije delovalo dobro. Nadam se da će biti sve u redu." Uporedio je Šarić potom košarku u Evroligi i NBA. "Nekako više se igralo pozicionirano, košarka. Danas je sve slično kao NBA. U moje vreme više je bilo plejmejkera pravih, danas je više to nekako kombo." Usledilo je pitanje kakve šanse daje Zvezdi u Evroligi. "Nisam ja tu bio dugo… »
Džordan Lojd nije želeo o utakmici protiv Zvezde, otkrio stanje Džejmsa: "Znamo da je jako loše..."

Džordan Lojd nije želeo o utakmici protiv Zvezde, otkrio stanje Džejmsa: "Znamo da je jako loše..."

Telegraf pre 5 sati
Ipak, sjajnom beku nije bilo do priče o utakmici, razlog je vrlo očigledan. Majk Džejms doživeo tešku povredu tokom drugog poluvremena, čitava dvorana ostala je u šoku. Lojd je bio utučen posle utakmice, ne zbog poraza, već upravo zbog povrede njegovog saigrača koja je očigledno teže prirode: - Nemam šta puno da kažem o utakmici, iskreno. Samo mislimo o Majku, bićemo tu da ga podržimo. Veoma je teško videti to. Ne znamo stepen povrede, zapravo znamo da je veoma… »
"Zbog povrede se nije vraćao u igru": Navaro zabrinuo navijače Zvezde

"Zbog povrede se nije vraćao u igru": Navaro zabrinuo navijače Zvezde

Večernje novosti pre 5 sati
FOTO: Dusan Milenkovic/ATAImages Treća je bila sreća, Zvezda je savladala Efes rezultatom 77:72, a nakon meča Navaro je na konferenciji za medije govorio o Džonatanu Motliju. Motli je dobro počeo, ali se u nastavku meča nije vraćao na parket. - Mislim da je bio sjajan, ali povreda prepone mislim da ga je udaljila sa parketa. Prošla utakmica nije bila dobra u napadačkom smislu, ali je u odbrani bio sjajan. Nažalost večeras zbog te povrede nije mogao da se vrati -… »
Navaro otkrio lošu vest o Motliju: "Svi su se hvatali za glavu zbog njega, a on nam pomogao"

Navaro otkrio lošu vest o Motliju: "Svi su se hvatali za glavu zbog njega, a on nam pomogao"

Mondo pre 4 sati
Otkrio je da je zato američki košarkaš igrao samo šest minuta i 53 sekunde i da zato nije ulazio u igru u drugom delu meča. "Povredio se... Povređen je. Bio je sjajan, oseća povredu prepone", objasnio je Navaro novinarima. Kada je izašao na teren na zagrevanje, Motlija je dočekala velika podrška navijača, koji žele da ga "poguraju" posle lošeg početka sezone i epizode u crveno.belom. "Ušao je u meč sa velikom energijom, igrao sjajnu odbranu. U smislu poentiranja, u… »
Navaro saopštio loše vesti nakon pobede nad Anadolu Efesom

Navaro saopštio loše vesti nakon pobede nad Anadolu Efesom

Nova pre 5 sati
Džonatan Motli je konačno zaigrao kako je od njega bilo očekivano, ali je prve njegove dobre minute, nakon dve katastrofalne na otvaranju Evrolige, presekla povreda: "Povredio se. Imao je dosta dobre energije, prošlu utakmicu je bio odličan u odbrani, a i danas je bio jako dobar. Ipak, povredio se, zato nije igrao posle", poručio je Navaro na konferenciji za medije po završetku meča. Nije zasad poznato koliko je ozbiljna povreda Motlija, koji je na terenu proveo… »
Đurović: "Suze da pođu zbog Zvezdine publike, jedno pitanje treneru moram da postavim"

Đurović: "Suze da pođu zbog Zvezdine publike, jedno pitanje treneru moram da postavim"

Mondo pre 5 sati
Čestitke Navaru i igračima, ali hoću da pohvalim publiku. Doško je skoro 20.000 gledalaca, uz igru koja ne obećava. Pričali smo i posle Hapoela da je publika pozivala igrače da im skandiraju, da ih pozdrave, to je da ti pođu suze na oči, ona scena posle utakmice... Drugi bi otišli ljuti, zviždali, ma kakvi, oni nisu zviždali, već im poručili da veruju. Svaka čast", rekao je on za TV Arena sport. Rekao je Đurović da je Zvezda odigrala onako kako se očekivalo i kako… »
Laso: "Zvezda će imati dobru sezonu jer je Navaro dobar trener" VIDEO

Laso: "Zvezda će imati dobru sezonu jer je Navaro dobar trener" VIDEO

B92 pre 5 sati
Crvena zvezda je protiv Efesa upisala prvu pobedu u novoj sezoni u eliti, a nakon susreta je utiske odmah izneo Pablo Laso na konferenciji za medije. "Čestitam Zvezdi na pobedi. Tvrda borba od početka, nismo pogodili šut za pobedu, ali mislim da smo dobre stvare uradili da ostanemo u igri u teškim momentima. Ako me pitate generalno – mislim da smo izgubili u prvom poluvremenu, imali smo 8 izgubljenih lopti i dali im 10 ofanzivnih skokova, to je ukupno 18 poseda,… »
Pablo Laso: "Možda je Ibon Navaro iznenadio novinare, ali mene nije"

Pablo Laso: "Možda je Ibon Navaro iznenadio novinare, ali mene nije"

Mondo pre 1 dan
Posle meča je trener gostiju Pablo Laso došao na konferenciju za medije i prvo je analizirao šta je sve video na terenu. "Prvo bih hteo da čestitam Zvezdi na pobedi, teška utakmica od prvog minuta. Imali smo i šut za pobedu. Nismo ga pogodili. Naši procenti šuta nam nisu pomogli. Uradili smo dosta dobrih stvari da ostanemo u meču u teškim situacijama. To je bilo dobro. Loše? Ako me pitate za meč generalno. Mislim da smo izgubili u prvom poluvremenu. Dozvolili smo… »
Laso: Zvezda je drugačija, Navaro je jako dobar trener

Laso: Zvezda je drugačija, Navaro je jako dobar trener

RTS pre 5 sati
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Beogradu ekipu Efesa rezultatom 77:72 u meču trećeg kola Evrolige. "Čestitam Zvezdi na pobedi. Tvrda borba od početka, nismo pogodili šut za pobedu, ali mislim da smo dobre stvare uradili da ostanemo u igri u teškim momentima. Ako me pitate generalno - mislim da smo izgubili u prvom poluvremenu, imali smo osam izgubljenih lopti i dali im 10 ofanzivnih skokova, to je ukupno 18 poseda, previše", rekao je Laso na konferenciji za… »
Laso posle drame u Beogradu: Trener Efesa analizirao meč - govorio i o jezivoj povredi Džejmsa

Laso posle drame u Beogradu: Trener Efesa analizirao meč - govorio i o jezivoj povredi Džejmsa

Kurir pre 5 sati
Oba tima su se mnogo borila od početka. Imali smo šut za pobedu, nismo ga pogodili. Naš procenat šuta nam nije pomogao večeras. Mislim da smo uradili mnogo dobrih stvari da ostanemo u igri tokom teških momenata. Mislim da smo izgubili utakmicu u prvom poluvremenu, jer smo im dozvolili 10 ofanzivnih skokova i jer smo osam puta izgubili loptu", izjavio je Laso na konferenciji za novinare. Na pitanje o povredi Majka Džejmsa, koji je iznesen sa terena zbog povrede noge… »
Rijera video prvu pobedu košarkaša Zvezde: "Doneo sam im sreću"

Rijera video prvu pobedu košarkaša Zvezde: "Doneo sam im sreću"

Mondo pre 6 sati
Crvena zvezda je upisala prvu evroligašku pobedu. Posle dramatične završnice pao je Efes u Beogradskoj areni (77:72). Navijači su zajedno sa igračima slavili prvenac u elitnom takmičenju i nisu bili sami, bio je tu i trener fudbalskog kluba Albert Rijera. Španski stručnjak nije skidao osmeh sa lica, a u prolazu je u neformalnom razgovoru dao i kratku izjavu za MONDO. "Bilo je lepo, došao sam prvi put na utakmicu i Zvezda je pobedila. Doneo sam sreću košarkašima",… »
Ognjen Dobrić o povredi Džejmsa i promašaju Efesa za pobedu: "To je sport... Majk je velika faca, nadam se..."

Ognjen Dobrić o povredi Džejmsa i promašaju Efesa za pobedu: "To je sport... Majk je velika faca, nadam se..."

Telegraf pre 5 sati
Posle poraza u prva dva kola, ekipa Ibona Navara je uspela da dođe i do prvog trijumfa, a zaslužan za to je i Ognjen Dobrić. Srpski košarkaš i kapiten Crvene zvezde se našao u prvoj postavi i odigrao je sjajan meč. Bio je "iks faktor" u prvoj denici, a energijom je doprinosio ekipi. Posle meča je rekao da oseća i radost i olakšanje zbog rezultata. - Jedno i drugo. Posle dva poraza nam je trebalo ovo. Ekipa je osetila trenutak. Ne mogu da kažem da smo igrali dobro u… »
Dobrića zabrinula povreda Džejmsa: On je bitan za evropsku košarku

Dobrića zabrinula povreda Džejmsa: On je bitan za evropsku košarku

Photo: Bane T. Stojanovic/ATAImages Sjajnom krilnom košarkašu laknulo je nakon trijumfa posle dva poraza. - Posle dva poraza trebala nam je ova i ekipa je osetila trenutak, svi smo izašli sa velikom energijom celu utakmicu. Ne mogu da kažem da smo igrali dobro u svakom trenutku, ali smo igrali sa velikom energijom i mislim da je to i dalo rezultat - počeo je Dobrić. Stizao je svuda Dobrić, aktivan je bio pod oba koša. - Pa da, ono, osetio sam da je ta energija… »
Dobrić: "Trebalo nam je ovo"; "Džejms je faca, nadam se da nije ono najgore" VIDEO

Dobrić: "Trebalo nam je ovo"; "Džejms je faca, nadam se da nije ono najgore" VIDEO

B92 pre 5 sati
Crvena zvezda je prekinula seriju od dva poraza na startu Evrolige. Ekipa Ibona Navara savladala je Anadolu Efes sa 77:72, a važnu ulogu u prvom trijumfu imao je i kapiten Ognjen Dobrić. Srpski košarkaš počeo je utakmicu u startnoj petorci i posebno se istakao u prvoj četvrtini, kada je energijom pokrenuo ekipu. Posle utakmice Dobrić nije krio zadovoljstvo, ali ni olakšanje zbog prve pobede. "Jedno i drugo. Posle dva poraza nam je trebalo ovo. Ekipa je osetila… »
Kapiten zaslužuje veću ulogu i to je protiv Efesa dokazao: Dobrić blista posle prve pobede u sezoni

Kapiten zaslužuje veću ulogu i to je protiv Efesa dokazao: Dobrić blista posle prve pobede u sezoni

Večernje novosti pre 6 sati
Photo: Bane T. Stojanovic/ATAImages Crvena zvezda stigla je do prve pobede u novoj sezoni Evrolige, pošto je u Beogradskoj areni u okviru trećeg kola savladala Anadolu Efes sa 77:72 (19:21, 18:15, 19:17, 21:19). Dobio je kapiten kluba sa Malog Kalemegdana konačno ozbiljniju minutažu od Ibona Navara - i maksimalno je iskoristio. Meč je završio sa 10 poena, sedam skokova i četiri ukradene lopte. Za 21 minut na terenu. Posle meča obratio se javnosti u izjavi za… »
Čima Moneke potresen: "Žao mi je mog brata, nadam se da ovo nije kraj"

Čima Moneke potresen: "Žao mi je mog brata, nadam se da ovo nije kraj"

Mondo pre 6 sati
Čima Moneke "palio" je Beogradsku arenu trojkama protiv Efesa (18 poena, 3/4 za tri), ali posle meča zbog teške povrede Majka Džejmsa nije raspoložen davao izjavu. "Pre svega, mislima sam uz svog brata Majka, tužan sam što se ovo desilo, nadam se da nije kraj, evroliga nije ista bez njega za njega, to mi je najveći utisak", rekao je on posle meča o svom bivšem saigraču iz Monaka. Kratko je komentarisao pobedu, naglasivši da su pred Zvezdom veliki rad i učenje.… »
Potez Čime Monekea za svako poštovanje, zabrinuo se za svog brata u Areni: "Čoveče, bilo je tužno to..."

Potez Čime Monekea za svako poštovanje, zabrinuo se za svog brata u Areni: "Čoveče, bilo je tužno to..."

Telegraf pre 6 sati
Oni su na svom terenu bili bolji od Anadolu Efesa sa 77:72 i to posle velike drame i jedne jako neizvesne utakmice u Beogradskoj areni. Zvezda i Efes su odigrali veoma ružnu utakmicu za gledanje, ali je na kraju Zvezda upisala pobedu i to prvu. Međutim, ovaj meč je prošao u znaku i povrede Majka Džejmsa, kojem je delovalo kao da je otišla Ahilova tetiva. Iznet je na nosilima. Zbog toga je Čima Moneke prvu izjavu počeo zbog toga. - Moje misli su uz mog brata Majka… »
Moneke: "Prošle godine smo bili na vrhu sveta - i šta se desilo?" VIDEO

Moneke: "Prošle godine smo bili na vrhu sveta - i šta se desilo?" VIDEO

B92 pre 1 dan
Moneke je bio najefikasniji sa 18 poena i sedam skokova u "prvencu" crveno-belih (77:72). Meč je obeležila i teška povreda Majka Džejmsa, koji je na nosilima, najverovatnije zbog Ahilove tetive, napustio parket. "Nisam video šta se dogodilo, ali osećam se kao da znamo šta je. On je moj brat, jedan od boljih prijatelja, nikada ne želimo da vidimo to, posebno zbog onoga što on znači u Evroligi. To je deo života. On je igrač o kom svi imaju mišljenje, mnogi vole da… »
Moneke utučen zbog svog "brata" Džejmsa! Gospodski potez Zvezdinog heroja: Bilo je tužno gledati, nadam se da ovo nije kraj...…

Moneke utučen zbog svog "brata" Džejmsa! Gospodski potez Zvezdinog heroja: Bilo je tužno gledati, nadam se da ovo nije kraj...…

Kurir pre 5 sati
Crveno-beli su tako nakon dva uvodna poraza na svom terenu upisali prvu pobedu, a Efes zabeležio i drugi poraz. U narednom kolu Zvezda idućeg četvrtka gostuje Dubaiju, dok Efes ide na noge Olimpijakosu. Najbolji igrač Zvezde na ovom meču bio je Čima Moneke koji je upisao 18 poena. Međutim Moneke je nakon meča bio utučen zbog teške povrede Majka Džejmsa kojem je delovalo kao da je otišla Ahilova tetiva i Iznet je na nosilima sa terena. "Moje misli su uz mog brata… »
Moneke i Navaro uglas: "Nadamo se da je Džejms dobro..."

Moneke i Navaro uglas: "Nadamo se da je Džejms dobro..."

B92 pre 6 sati
Crveno-beli su savladali Efes sa 77:72, a nigerijski košarkaš je bio najefikasniji u domaćem sastavu sa 18 poena. Pre svega, Moneke je u izjavi rekao da su njegove misli uz Majka Džejmsa, koji je po svemu sudeći doživeo tešku povredu sredinom treće deonice. "Moje misli su uz mog brata Majka Džejmsa. Tužno je bilo videti ono što se desilo, nadam se da ovo nije kraj, Evroliga je bolja sa njim. To je moja prva zabrinutost. Što se tiče utakmice, u oktobru nije o… »
(Tvitovi) „porodili smo ovu pobedu“: Navijači Zvezde zadovoljni pobedom, ali ne i prikazanim!

(Tvitovi) „porodili smo ovu pobedu“: Navijači Zvezde zadovoljni pobedom, ali ne i prikazanim!

Hot sport pre 6 sati
Posle dva uzastopna poraza, crveno-beli su pred svojim navijačima savladali Efes rezultatom 77:72. Ekipa Ibona Navara time je prekinula crni niz, ali Zvezdini navijači nisu zadovoljni prikazanim. Delije su na društvenoj mreži „X“ tim povodom prokomentarisale večerašnju utakmicu. Породили смо ову победу. #kkcz — Исландски лишај (@JohnBerleycorn) October 1, 2026 Погледа нас срећа #kkcz — Миленко (@CetojevicM) October 1, 2026 Porodismo je. #kkcz — EXODUS (@exoduszz23)… »
Prve reči Ibona Navara nakon pobede Zvezde protiv Efesa: "Ovo je ono što tražimo, nadamo se da Majk..."

Prve reči Ibona Navara nakon pobede Zvezde protiv Efesa: "Ovo je ono što tražimo, nadamo se da Majk..."

Telegraf pre 6 sati
Nije ovo bila najlepša utakmica za gledanje, ali je ono najvažnije da su crveno-beli prekunuli miniseriju od dva poraza na domaćem parketu i savladali turski tim. Ibon Navaro je nakon utakmice prve rečenice posvetio povređenom Majku Džejmsu : - Očekivali smo ovakvu utakmicu. Nadamo se da Majk nije strašno povređen. Tim je našao energiju u odbrani, ovo je za naše navijače. Zadovoljan je prikazanom igrom svoje ekipe protiv Efesa: - Naravno. Pobeda donosi… »
Ibon Navaro otkrio: Centar Zvezde se povredio!

Ibon Navaro otkrio: Centar Zvezde se povredio!

Sport klub pre 1 dan
Posle dva uvodna poraza u Beogradskoj areni, u najvećoj srpskoj dvorani pao je Anadolu Efes rezultatom 77:72. Prema rečima trenera Ibona Navara, Džonatan Motli je povredio preponu, ali dalje informacije nije dao. Šta je tačno Navaro rekao o Motliju? “Imao je odličnu energiju, ali se povredio. Prepona. Zato se nije vraćao. Prethodnu utakmicu nije igrao dobro u napadu, ali je odbrambeno bio neverovatan. Čak i neke greške o kojima svi pričaju su dolazile posle… »
Zvezdina španska veza: Rijera čestitao Navaru na prvoj i velikoj pobedi u Evroligi!

Zvezdina španska veza: Rijera čestitao Navaru na prvoj i velikoj pobedi u Evroligi!

Hot sport pre 4 sati
Crveno-beli su pred domaćom publikom savladali Efes rezultatom 77:72 i tako upisali prvi trijumf u evropskoj sezoni. Ekipa Ibona Navara do pobede je stigla pre svega zahvaljujući dobroj odbrani i timskoj igri. Španski stručnjak bio je zadovoljan načinom na koji je njegov tim odgovorio na zahteve utakmice, posebno kada je u pitanju energija. Meč Crvene zvezde gledao je i Albert Rijera, trener fudbalske ekipe crveno-belih i sunarodnik Ibona Navara. On je iskoristio… »
Navaro: Pratili smo ideju s kojom želimo da igramo

Navaro: Pratili smo ideju s kojom želimo da igramo

Radio sto plus pre 4 sati
Pratili smo ideju s kojom želimo da igramo. To nam donosi samopouzdanje”, naveo je Navaro na konferenciji za novinare u Beogradskoj areni. Košarkaši Crvene zvezde su večeras na svom terenu u Beogradu pobedili Efes 77:72, u utakmici trećeg kola Evrolige. “Pravili smo greške, loše šutirali za tri poena, loše šutirali slobodna bacanja. Ipak, dobro smo kontrolisali izgubljene lopte u igri u tranziciji. Moramo da budemo bolji u pozicionim napadima, ali smo dobro igrali… »
Navaro: Bilo je bolje, ali daleko od savršenog

Navaro: Bilo je bolje, ali daleko od savršenog

RTS pre 4 sati
Košarkaši Crvene zvezde upisali su prvu pobedu u novoj sezoni Evrolige, pošto su savladali Anadolu Efes u "Beogradskoj areni" sa 77:72 u trećem kolu. "Samopouzdanje moramo da gradimo na bazi onoga što radimo na terenu. Pratimo našu ideju građenja tima. Rezultatski smo se mučili na startu, a ova pobeda nam je bila potrebna zbog navijača. Mučili smo se i večeras u šutu za tri poena i sa linije penala, ali smo kontrolisali izgubljene lopte pri izuzetno brzom tempu,… »
Navaro o dolasku Rijere na Zvezdin meč: Španac otkrio ko mu je idol i šta mora da se ispravi!

Navaro o dolasku Rijere na Zvezdin meč: Španac otkrio ko mu je idol i šta mora da se ispravi!

Photo: Bane T. Stojanovic/ATAImages Uspeli su crveno-beli da konačno "skinu mrak" i dođu do prvog trijumfa u novoj sezoni Evrolige. Zahvaljujući sjajnom Čimi Monekeu pobeđen je dvostruki šampion Evrope, a trener domaćih Ibon Navaro stigao je do premijernog uspeha na klupi Beograđana. Španac je na konferenciji za medije priznao zašto je bitna ova pobeda: - Važna utakmica. Ne samo zbog rezultata, ne možemo samopouzdanje da gradimo na rezultatu, nego na stvarima koje… »
Navaro otkrio loše vesti nakon prve pobede Zvezde: Povredio se, zato se nije vraćao

Navaro otkrio loše vesti nakon prve pobede Zvezde: Povredio se, zato se nije vraćao

Kurir pre 5 sati
Crveno-beli su tako nakon dva uvodna poraza na svom terenu upisali prvu pobedu, a Efes zabeležio i drugi poraz. U narednom kolu Zvezda idućeg četvrtka gostuje Dubaiju. Na konferenciji za medije posle meča govorio je trener crveno-belih Ibon Navaro. "Želeo bih da poželim Majku Džejmsu brz oporavak. Bitna je bila utakmica, moramo da gradimo samopouzdanje na dobrim stvarima koje smo uradili. Mučili smo se sa rezultatima do sada, ovo je bila pobeda da zadovoljimo… »
Navaro otkrio novu povredu kod Zvezde: "Problem sa stomakom" VIDEO

Navaro otkrio novu povredu kod Zvezde: "Problem sa stomakom" VIDEO

B92 pre 5 sati
Košarkaši Crvene zvezde su upisali prvu pobedu u novoj sezoni pošto su u Beogradskoj areni savladali ekipu Efesa rezultatom 77:72. Nakon meča je sa novinarima razgovarao strateg crveno-belih Ibon Navaro. "Da prvo poželimo sve najbolje Majku Džejmsu, da se brzo oporavi", započeo je Navaro konferenciju, pa nastavio sa iznošenjem utisaka", rekao je Navaro. "Važna utakmica, ne zbog rezultata jer samopouzdanje se ne bazira na tome, ali se bazira na igri, na ideji kako… »
Ibon Navaro otkrio loše vesti za Zvezdu posle pobede nad Efesom, pomenuo i Rijeru: "Sada ima problem..."

Ibon Navaro otkrio loše vesti za Zvezdu posle pobede nad Efesom, pomenuo i Rijeru: "Sada ima problem..."

Telegraf pre 5 sati
Na početku konferencije osvrnuo se na povredu Majka Džejmsa, onda i na samu utakmicu: - Majku želim brzo oporavak. Važna utakmica, ne zbog rezultata, već zbog stvari koje smo radili na terenu. Pratili smo ideju kojom želimo da igramo. Patimo naravno u smislu rezultata, ali nam je bila važna ova pobeda kako bismo zadovoljili i navijače. Užasno smo šutirali za tri, slobodna bacanja, ali smo kontrolisali skok što je veoma dobro. U ovom tempu smo vrlo dobro… »
Laso je sjajan trener, ali sada sam ja pobedio! Navaro nakon prvenca u Evroligi: Zvezda će dobiti samopouzdanje kroz trijumfe

Laso je sjajan trener, ali sada sam ja pobedio! Navaro nakon prvenca u Evroligi: Zvezda će dobiti samopouzdanje kroz trijumfe

Dnevnik pre 5 sati
U trećoj utakmici u Beogradskoj areni od početka sezone i nakon dva poraza pred domaćim navijačima crveno-beli su savladali Efes 77:72. – Zvezda će dobiti samopouzdanje kroz pobede, ali ne treba da ga crpimo iz toga, već kroz našu igru koju želimo da prikažemo. Znali smo da će biti teška utakmica, mnogo skokova u odbrani i napadu. Zadovoljan sam energijom. Pablo Laso je isto iz Vitorije, to je sjajan trener, ali sam sada ja odneo pobedu – rekao je trener Zvezde… »
Zvezda je prodisala: Ibon Navaro poslao jasnu poruku posle Efesa!

Zvezda je prodisala: Ibon Navaro poslao jasnu poruku posle Efesa!

Hot sport pre 5 sati
Crveno-beli su pred domaćom publikom savladali Efes rezultatom 77:72 i tako upisali prvi trijumf u evropskoj sezoni. Ekipa Ibona Navara do pobede je stigla pre svega zahvaljujući dobroj odbrani i timskoj igri. Španski stručnjak bio je zadovoljan načinom na koji je njegov tim odgovorio na zahteve utakmice, posebno kada je u pitanju energija. Trener Crvene zvezde istakao je da njegova ekipa samopouzdanje ne bi trebalo da gradi isključivo na rezultatima, već pre svega… »
Prve reči Navara posle prve pobede Zvezde u Evroligi: Tim je našao energiju u odbrani - ovo je za naše navijače!

Prve reči Navara posle prve pobede Zvezde u Evroligi: Tim je našao energiju u odbrani - ovo je za naše navijače!

Kurir pre 6 sati
Trener crveno-belog tima Ibon Navaro prokomentarisao je meč: - Očekivali smo ovakvu utakmicu. Nadamo se da Majk nije strašno povređen. Tim je našao energiju u odbrani, ovo je za naše navijače. Zadovoljan je prikazanom igrom svoje ekipe protiv Efesa: - Naravno. Pobeda donosi samopouzdanje, ali isto i svaki šut. Mislim da smo se trudili da zadržimo identitet, imali smo tempo. Ovo je ono što tražimo. Bio je ovo i svojevrsan derbi Vitorije između Pabla Lasa i Ibona… »
Navaro oduševljen posle premijerne pobede: Ovo su prve reči trenera Zvezde!

Navaro oduševljen posle premijerne pobede: Ovo su prve reči trenera Zvezde!

FOTO: Dusan Milenkovic/ATAImages Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Efes iz Istanbula u trećem kolu Evrolige sa 77:72. Tako je tim sa Malog Kalemegdana upisao prvi trijumf u novoj sezoni najelitnijeg evropskog takmičenja, posle poraza od Žalgirisa i Hapoela iz Tel Aviva. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Čima Moneke sa 18 postignutih poena, Nvora je dodao 12, Tajson Karter 11, a dvocifren je bio i kapiten Ognjen Dobrić sa 10 poena. Kod Efesa, istakao se… »
Ibon Navaro: "Rijera sad mora stalno da dolazi, niko neće znati šta Zvezda sprema"

Ibon Navaro: "Rijera sad mora stalno da dolazi, niko neće znati šta Zvezda sprema"

Mondo pre 1 dan
Trener Ibon Navaro bio je zadovoljan zbog pobede, ali je više puta naglasio da njemu rezultat nije ključ. "Poenta je da napredujemo, da radimo na određenim stvarima i to je nešto što će nam dati samopouzdanje. Ne rezultatu. Da samopouzdanje zavisi samo od rezultata, ne bismo mogli da igramo večeras. Ima stvari koje su dobre i koje moramo da nastavimo da radimo, ima i loših koje moramo da ispravimo." Potvrdio je da je Džonatan Motli doživeo povredu prepone i istakao… »
Dosta je bilo poraza, Zvezda je opet zasijala: Luda završnica u Areni, ali sjajna rekacija crveno-belih!

Dosta je bilo poraza, Zvezda je opet zasijala: Luda završnica u Areni, ali sjajna rekacija crveno-belih!

Hot sport pre 6 sati
Izabranici Ibona Navara su sjajnom odbranom i timskom igrom, pred domaćom publikom upisali pobedu nad Efesom rezultatom 77:72 i tako nagovestili bolje dane. Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs) Zvezda: Motli, Džons, Miljenović, Vajler-Beb, Batler, Karter, Dobrić, Izundu, Nvora, Odželej, Kremer, Moneke. Efes: Lojd, Justa, Šarić, Rasel, Doužer, Malkolm, Fernando, Osmani, Strazel, Jilmaz, Džejms, Džons. Prvi posed na meču koji se igra u… »
Zvezdina odbrana dovoljna za prvu pobedu: Efes pao u "Beogradskoj areni"

Zvezdina odbrana dovoljna za prvu pobedu: Efes pao u "Beogradskoj areni"

Euronews pre 6 sati
Crvena zvezda je od prvog minuta pokušala da nametne agresivnost u odbrani i upravo je igra na toj strani parketa obeležila najveći deo prvog poluvremena protiv Anadolu Efesa. Crveno-beli su dobro zatvarali reket, otežavali gostima dolazak do obruča i terali turski tim da rešenja traži uglavnom kroz šuteve sa poludistance i za tri poena. Veliku energiju domaćinu od starta je donosio Ognjen Dobrić. Igrao je kapiten Zvezde pravu "hustle" košarku, bio svuda na terenu,… »
Zvezda se "provukla", prvenac u Evroligi: "Razočaravajuće je da nas ljudi otpisuju"

Zvezda se "provukla", prvenac u Evroligi: "Razočaravajuće je da nas ljudi otpisuju"

B92 pre 1 dan
Crveno-beli su popravili utisak posle poraza od Žalgirisa (83:77) i Hapoela (81:80). Moneke je bio najefikasniji sa 18 poena i sedam skokova. Džordan Nvora je dodao 12, uz pet skokova, Tajson Karter je ubacio 11, a Ognjen Dobrić 10, uz sedam skokova. Kod Efesa su se istakli Džordan Lojd sa 15 poena, šest skokova i tri asistencije, Dario Šarić je imao 13, uz devet skokova, dok je isti poenterski učinak imao i Metju Strazel. Susret je obeležila i povreda Ahilove… »
Crvena zvezda se konačno pomerila: Ovako izgleda tabela Evrolige posle trijumfa nad Efesom

Crvena zvezda se konačno pomerila: Ovako izgleda tabela Evrolige posle trijumfa nad Efesom

Kurir pre 5 sati
Košarkaši Crvene zvezde upisali su se na tabelu Evrolige. Crveno-beli su savladali Efes u okviru 3. kola za prvi trijumf ove sezone, čime su se izjednačili sa turskim timom na tabeli. Posle ovog meča Zvezda je na 14. poziciji, sa istim učinkom kao Efes i istom koš-razlikom. Učinak od jedne pobede i dva poraza imaju i Žalgiris, Virtus i Pariz.… »
Ovako izgleda tabela Evrolige posle prve pobede Zvezde ove sezone: Crveno-beli pobegli sa dna

Ovako izgleda tabela Evrolige posle prve pobede Zvezde ove sezone: Crveno-beli pobegli sa dna

Telegraf pre 5 sati
Ovaj trijumf daje nešto drugačiji ton tabeli elitnog takmičenja, odnosno odlazak crveno-belih sa dna iste. Uspela je ekipa Ibona Navara da zabeleži pobedu u jednoj veoma teškoj utakmici, koja će dosta uticati na psihološkom planu, posebno što je pred Crvenom zvezdom teško gostovanje Dubaiju u četvrtoj rundi. Sada se Crvena zvezda izjednačila sa Efesom, a takođe će se i poravnati sa timovima koji će na kraju trećeg kola imati skor od jedne pobede i dva poraza.… »
Evo kako izgleda tabela Evrolige posle prve pobede Zvezde! Prvak Evrope pao trojkom sa zvukom sirene!

Evo kako izgleda tabela Evrolige posle prve pobede Zvezde! Prvak Evrope pao trojkom sa zvukom sirene!

FOTO: Dusan Milenkovic/ATAImages Košarkaši Zvezde upisali su prvu pobedu u novoj sezoni Evrolige. Posle dva vezana poraza, izabranici Ibona Navara srušili su turski Efes. Trijumf protiv nekad dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope dobija na značaju, ako se zna da tim sa Malog Kalemegdana već u narednoj rundi čeka teški izazov u Emiratima protiv Dubaija. Sada su crveno-beli na skoru 1-2 po čemu su se odlepili sa začelja tabele, ostavivši iza sebe najtrofejniji evropski… »
Moneke razbio Efes, pa poručio: "Oktobar je, nema šta da se slavi ni tuguje"

Moneke razbio Efes, pa poručio: "Oktobar je, nema šta da se slavi ni tuguje"

Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Crvena zvezda stigla je do prve pobede u novoj sezoni Evrolige, pošto je u Beogradskoj areni u okviru trećeg kola savladala Anadolu Efes sa 77:72 (19:21, 18:15, 19:17, 21:19). Najbolji u domaćem timu bio je Čima Moneke, koji je utakmicu završio sa 18 poena i sedam skokova, od čega čak četiri u napadu. Nigerijac je bio jedan od ključnih igrača Zvezde tokom većeg dela susreta, a posebno je važnu ulogu imao u trećoj četvrtini, kada je… »
Zvezda po meri Navara - Efes mogao da utiša Arenu

Zvezda po meri Navara - Efes mogao da utiša Arenu

B92 pre 6 sati
Izabranici Ibona Navara su tako upisali prvi trijumf u eliti ove sezone, tako da i turski tim sada ima skor 1-2. Čima Moneke je u trećoj četvrtini doneo prevagu, gosti su se hvatali za glavu i zbog povrede Majka Džejmsa, koji je iznet sa parketa. Zvezda je napravila seriju u poslednjem kvartalu, Efes je uzvratio, ali su crveno-beli uspeli da odbiju nalet rivala, baš kao što su njima to činili Žalgiris i Hapoel u prve dve runde. Čima Moneke je bio najefikasniji sa… »
Košarkaši Crvene zvezde pobedili Efes

Košarkaši Crvene zvezde pobedili Efes

Politika pre 6 sati
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu ekipu Efesa rezultatom 77:72 u utakmici trećeg kola Evrolige. Najefikasniji u timu Crvene zvezde bio je Čima Moneke sa 18 poena, dok je Džordan Nvora dodao 12. Kod gostiju, najbolji je bio Džordan Lojd sa 17 poena. „Crveno-beliˮ su u dosadašnjem delu sezone u Evroligi ostvarili jednu pobedu i dva poraza, koliko je zabeležila i ekipa Efesa. Košarkaši Crvene zvezde će 8. oktobra u gostima igrati protiv Dubaija,… »
I Zvezdin doktor odmah dotrčao do Džejmsa: Arenom se prolomio krik povređenog Amerikanca

I Zvezdin doktor odmah dotrčao do Džejmsa: Arenom se prolomio krik povređenog Amerikanca

Mondo pre 6 sati
Amerikanac je doživeo izuzetno tešku povredu u Beogradskoj areni i pao je držeći se za nogu, dok je bilo jasno da je možda i završio sezonu. U takvoj situaciji Efesovim doktorima pomogao je i Zvezdin doktor Mitrović, nastavnik na Medicinskom fakultetu u Beogradu i klupski lekar u košarci još od 1999. godine (Beopetrol, Atlas, KK FMP). Član stručnog štaba Zvezde je od 2011. Zajedno sa kolegama sa klupe turskog tima trudio se da pomogne Džejmsu dok je na nosilima bio… »
Ovako se Zvezda vratila u igru: Moneke bacio Delije u trans! Simultanka za pamćenje (video)

Ovako se Zvezda vratila u igru: Moneke bacio Delije u trans! Simultanka za pamćenje (video)

Večernje novosti pre 7 sati
Foto: Pedja Milosavljevic / Shutterstock Editorial / Profimedia Košarkaši Zvezde pokušaće iz trećeg puta da dođu do prve pobede u najelitnijem evropskom takmičenju. Izabranici Ibona Navara su u prethodna dva meča, pred svojim navijačima, poraženi od Žalgirisa (77:83) i Hapoela (80:81), pa će protiv svojevremeno dvostrukog uzastopnog šampiona Starog kontinenta pokušati da upišu premijerni trijumf. Efes je u prvoj rundi poražen u Barseloni 82:89, ali je već u… »
(VIDEO) Majk Džejms iznet na nosilima – Beogradska arena utihnula

(VIDEO) Majk Džejms iznet na nosilima – Beogradska arena utihnula

Sport klub pre 7 sati
Majk Džejms, najbolji strelac u istoriji Evrolige, doživeo je – po svemu sudeći – tešku povredu. Džejms je bio potpuno sam blizu koša svoje ekipe kada je krenuo u sprint. Međutim, osetio je jak bol i ubrzo se našao na parketu. Način na koji je posrnuo pobudio je sumnju da se radi o povredi Ahilove tetive, ali radiološki pregledi tek treba da se obave. Na kraju je čuveni bek morao da bude iznet na nosilima. Tom prilikom publika u Beogradskoj areni aplauzima je… »
Arena je zamenela! Muk - pogledajte tešku povredu Džejmsa! Najbolji strelac EL iznet sa parketa (video)

Arena je zamenela! Muk - pogledajte tešku povredu Džejmsa! Najbolji strelac EL iznet sa parketa (video)

Večernje novosti pre 1 dan
FOTO: Bane T. Stojanovic/ATA Images Crvena zvezda se vratila protiv Efesa i uspostavila rezultatsku ravnotežu. Iako su loš otvorili meč, izabranici Ibona Navara su zahvaljujući Čimi Monekeu sustigli rivala, koji je doživeo dodatan udarac! Naime, najbolji strelac u istoriji Evrolige Majk Džejms doživeo je tešku povredu, zbog koje je morao da završi meč! Amerikanac i bivši igrač Monaka je nehotice sam sebe povredio, ali je to učinio sa bolnim posledicama, zbog kojih… »
Parket Arene je napustio u suzama! Oglasio se Majk Džejms, evo šta je povredio!

Parket Arene je napustio u suzama! Oglasio se Majk Džejms, evo šta je povredio!

Večernje novosti pre 1 dan
Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Tokom utakmice protiv Crvene zvezde, koju je domaći tim dobio u Beogradskoj areni rezultatom 77:72, u trećem kolu Evrolige, Amerikanac je zadobio tešku povredu. Koliki su bili bolovi, svedoči podatak da je Džejms krajem treće četvrtine, na nosilima morao da bude iznet sa parketa, a posle meča se oglasio na društvenim mrežama. Svi su se uhvatili za glavu, jasno im je bilo da je u pitanju teža povreda, iako detaljni pregledi tek… »
Povreda Majka Džejmsa – Efes pružio informacije

Povreda Majka Džejmsa – Efes pružio informacije

Sport klub pre 4 sati
Majk Džejms je posrnuo u trećoj četvrtini meča Crvena zvezda – Anadolu Efes i u suzama je na nosilima iznet sa terena. Slična iskustva iz prošlosti odmah su uputila gledaoce na to da se radi o povredi Ahilove tetive. Takve sumnje je nedugo posle utakmice potvrdio i istanbulski tim zvaničnim saopštenjem na društvenim mrežama. “Majk Džejms će biti podvrgnut detaljnim pregledima zbog povrede u predelu Ahilove tetive, posle čega će biti napravljen plan njegovog… »
Džejms se oglasio posle teške povrede u Beogradu: "Užasno"

Džejms se oglasio posle teške povrede u Beogradu: "Užasno"

B92 pre 4 sati
Džejmsu je stradala Ahilova tetiva krajem treće četvrtine meča trećeg kola Evrolige. Svi su se uhvatili za glavu, jasno im je bilo da je u pitanju teža povreda, iako detaljni pregledi tek treba da se odrade. Džejms je na nosilima iznet sa parketa, uz aplauz sa tribina Beogradske arene. "Bezveze. Je**no užasno. Hvala svima koji su se javili", napisao je Džejms. Najbolji strelac u istoriji Evrolige završio je meč sa 11 poena i tri asistencije za oko 22 minuta pre… »
Zvezda se hitno oglasila posle prve pobede u Evroligi, poslala poruku podrške posle strašne scene u Areni

Zvezda se hitno oglasila posle prve pobede u Evroligi, poslala poruku podrške posle strašne scene u Areni

Telegraf pre 6 sati
On se nakon jedne akcije svog tima uhvatio za nogu, a po izuzetno bolnoj grimasi na licu moglo se videti da situacija nije naivna. Izgleda da je povreda Džejmsa teže prirode, a Zvezda se hitno glasila posle utakmice i poslala podršku jednom od najboljih košarkaša Evrolige: Čitav klub - igrači, stručni štab, zaposleni i cela crveno-bela porodica — uz Majka Džemsa je tokom ovog teškog perioda. Želimo ti mnogo snage i brz oporavak. Ostani jak i nadamo se da ćemo te… »
Majk Džejms plakao na nosilima, o gestu navijača Zvezde će se pričati

Majk Džejms plakao na nosilima, o gestu navijača Zvezde će se pričati

Telegraf pre 6 sati
Američki plejmejker se nakon jedne akcije svog tima srušio na parket, a po bolnoj grimasi bilo je jasno da situacija nije nimalo naivna. Džejms se odmah uhvatio za nogu, zbog čega je sudija prekinuo igru. Njegovi saigrači, ali i pojedini košarkaši Crvene zvezde, sa zabrinutošću su ispratili ceo trenutak, dok su na parket ubrzo stigla nosila. Džejms je na njima iznet iz „Beogradske arene“, vidno potresen i u suzama. Nakon toga navijači Crvene zvezde napravili su… »
Užas u Areni, Majk Džejms iznet iz hale: zaplakao dok su se oko njega držali za glavu

Užas u Areni, Majk Džejms iznet iz hale: zaplakao dok su se oko njega držali za glavu

Mondo pre 7 sati
Potresno je bilo gledati jednog od najboljih igrača u istoriji takmičenja kako leži na parketu u strašnim bolovima, dok oko njega stoje igrači oba tima i drže se za glavu. Navijači na svim tribinama su stajali i aplaudirali dok je Džejms napuštao teren, a on je zaplakao od bolova. Sudeći prema njegovom padu i izgledu povrede, mogla bi da ga čeka jako duga pauza, pa i potencijalni kraj sezone. Džejms je igrao tek treći meč za Efes u Evroligi, jer je ovog leta došao… »
Horor scene u Areni: Jeziva povreda Majka Džejmsa - pogledajte trenutak zbog kog su svi zanemeli

Horor scene u Areni: Jeziva povreda Majka Džejmsa - pogledajte trenutak zbog kog su svi zanemeli

Kurir pre 7 sati
Džejms se u jednom trenutku uhvatio za list, odnosno predelu Ahilove tetive, nakon čega su sudije prekinule napad Efesa. Njegovi saigrači odmah su pritrčali i okružili ga, vidno zabrinuti zbog situacije. Na parket je ubrzo stigla lekarska ekipa, koja je morala da reaguje i potom Džejmsa na nosilima iznese sa terena. Pogledajte: Igrači obe ekipe ostali su vidno potreseni zbog svega što se dogodilo, a na parketu su se mogle videti zabrinute reakcije i lica košarkaša.… »
Horor na utakmici Zvezde: Iznet na nosilima najbolji strelac u istoriji Evrolige, svi zanemeli

Horor na utakmici Zvezde: Iznet na nosilima najbolji strelac u istoriji Evrolige, svi zanemeli

Nova pre 7 sati
Zvezda dočekuje Efes ovog četvrtka u trećem kolu Evrolige a vrlo neprijatna scena desila se tokom treće četvrtine. Maik Džejms se sam povredio tokom treće četvrtine. Pao je, i počeo da se drži za nogu. Nije sigurno da li je u pitanju Ahilova tetiva ili zglob, ali izgleda kao teška povreda. Najbolji strelac u istoriji Evrolige je iznet na nosilima sa terena. Strahuju u Efesu da bi ovo mogao da bude i kraj sezone za Džejmsa, ali detalji o povredi se tek očekuju.… »
Strašne scene u "Beogradskoj areni": Majk Džejms iznet na nosilima, košarkaši Zvezde se hvatali za glave

Strašne scene u "Beogradskoj areni": Majk Džejms iznet na nosilima, košarkaši Zvezde se hvatali za glave

Telegraf pre 7 sati
Sjajni američki plejmejker pao je nakon jedne akcije svoje ekipe i sa izuzetno bolnom grimasom se uhvatio za nogu i sudija je odmah zaustavio igru. Svi igrači Efesa, pa i neki košarkaši Crvene zvezde uhvatili su se za glavu što bi značilo da je povreda verovatno teže prirode. Stigla su odmah i nosila na parket "Beogradske arene" pomoću kojih je Džejms napustio teren. Izašao je najbolji poenter u istoriji Evrolige u suzama sa terena, a tek će kasnije dijagnoze i… »
Igrači se hvatali za glavu - teška povreda Džejmsa u Areni VIDEO

Igrači se hvatali za glavu - teška povreda Džejmsa u Areni VIDEO

B92 pre 7 sati
Uhvatio se američki bek za Ahilovu tetivu prilikom jednog napada Efesa i sudije su momentalno prekinule igru. Odmah je bilo jasno da se ne radi o naivnoj povredi, a i igrači koji su bili na parketu su se hvatali za glavu. Reagoavala je i lekarska ekipa momentalno, a na kraju je iskusni košarkaš na nosilima morao da napusti parket. Videćemo da li se radi o težoj povredi...… »
Pobeda Zvezde nad Efesom!

Pobeda Zvezde nad Efesom!

Sputnik pre 6 sati
Efes je nešto bolje otvorio utakmicu, ali je Zvezda brzo uspostavila ravnotežu. Semi Odželej i Ognjen Dobrić doneli su prve poene domaćinu, a upravo je Dobrić bio jedan od najraspoloženijih igrača crveno-belih u uvodnim minutima. Njegovom trojkom Zvezda je povela 12:10, a Džordan Nvora je potom doneo 14:12. Nijedna ekipa, međutim, nije uspevala da se ozbiljnije odvoji. Efes je odgovorio i preokrenuo, a Nvora je u završnici prve četvrtine održavao Zvezdu u… »
Zvezda ima specijalnog navijača u Areni! Rijera došao da podrži sunarodnika!

Zvezda ima specijalnog navijača u Areni! Rijera došao da podrži sunarodnika!

Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Košarkaši Crvene zvezde igraju meč trećeg kola Evrolige, a protivnik je turski Efes. Tim sa Malog Kalemegdana još čeka na prvi trijumf u najelitnijem rangu, pošto je u prethodna dva meča poražen od litvanskog Žalgirisa i Hapoela iz Tel Aviva. Sada su crveno-beli pod rezultatskim pritiskom, ali i sa velikom podrškom sa tribina, pošto su delije došle u velikom broju došle da podrže svoje ljubimce. U Beogradskoj areni nalazi se i… »
Rijera gleda Zvezdu i Navara: Trener fudbalera crveno-belih prvi put u Areni...

Rijera gleda Zvezdu i Navara: Trener fudbalera crveno-belih prvi put u Areni...

Kurir pre 8 sati
Zvezda juri prvu evroligašku pobedu ove sezone, a utakmici prisustvuje i trener fudbalera Crvene zvezde Albert Rijera. Rijera je prvi put došao da gleda svog zemljaka Ibona Navara na kluoi crveno-belih. Pogledajte i sami zanimljiv prizor iz Arene.… »
Zvezda će imati posebnu podršku u Beogradskoj areni, bodriće je Albert Rijera, Španac potezom oduševio sve

Zvezda će imati posebnu podršku u Beogradskoj areni, bodriće je Albert Rijera, Španac potezom oduševio sve

Telegraf pre 8 sati
Španac je stigao u avgustu na Marakanu i na konferenciji za medije je još upitan o Ibonu Navaru, čoveku koji dolaze iz iste zemlje kao i nekadašnji fudbaler Liverpula. Albert Rijera trenutno odmara jer crveno-beli trenutno imaju reprezentativnu pauzu, a Španac je iskoristio priliku da dođe u Beogradsku arenu i podrži košarkaše Crvene zvezde. Podsetimo, Zvezda je veoma loše krenula u novoj sezoni Evrolige. U prva dva kola ima isto toliko poraza, prvo je Žalgiris bio… »
FOTO Rijera na utakmici Zvezde u Areni, meč protiv Efesa nije hteo da propusti

FOTO Rijera na utakmici Zvezde u Areni, meč protiv Efesa nije hteo da propusti

Nova pre 7 sati
Španski stručnjak, koji je u avgustu stigao na Marakanu, iskoristio je reprezentativnu pauzu u fudbalskom šampionatu da pruži podršku košarkaškoj sekciji crveno-belih. Zanimljivo je da je Rijera još na svojoj uvodnoj konferenciji za medije u fudbalskom klubu upitan o sunarodniku Ibonu Navaru, što svedoči o njegovoj povezanosti sa košarkaškim zbivanjima. Izađeni pod pritiskom lošeg starta u elitnom takmičenju, košarkaši Zvezde u ovaj meč ulaze sa imperativom pobede.… »
Albert Rijera gleda Crvenu zvezdu u Evroligi: Ne voli košarku, tu je samo zbog crveno-belih

Albert Rijera gleda Crvenu zvezdu u Evroligi: Ne voli košarku, tu je samo zbog crveno-belih

Mondo pre 8 sati
Treći meč u takmičenju igraće protiv Anadolu Efesa u Beogradskoj areni, a biće im potrebna ogromna podrška navijača kako bi prekinuli loš niz. Među onima koji će navijati za crveno-bele je i španski fudbalski trener Albert Rijera. Iako je po dolasku u Beograd i preuzimanju kontrole nad fudbalskom sekcijom Crvene zvezde istakao da nije veliki fan košarke i da ne zna mnogo o tom sportu. Rijera je prepoznao momenat. Zvezdi je potrebna pomoć, njegovom zemljaku Ibonu… »
Šef je u Areni: Albert Rijera na utakmici košarkaša Crvene zvezde!

Šef je u Areni: Albert Rijera na utakmici košarkaša Crvene zvezde!

Hot sport pre 9 sati
Albert Rijera polako upoznaje sve segmente života u Crvenoj zvezdi, a sada je stigao i na mesto na kojem košarkaški crveno-beli igraju svoje najveće evropske utakmice. Trener fudbalera Zvezde pojavio se u Beogradskoj areni pred duel košarkaša sa Anadolu Efesom u 3. kolu Evrolige. Španski stručnjak tako je odlučio da slobodno veče provede uz košarkašku sekciju crveno-belih i iz prve ruke oseti atmosferu koju navijači Zvezde prave na evroligaškim utakmicama. Rijera… »
Vlade Đurović: Dogorelo je do nokata, kritikujem Zvezdu jer ovako ne ide

Vlade Đurović: Dogorelo je do nokata, kritikujem Zvezdu jer ovako ne ide

Mondo pre 9 sati
Sada nema mesta kritici, sad se mora ekipa ujediniti i odigrati najbolju utakmicu ako misle da pobede Efes. Gledao sam meč Efes - Real u kojoj je Efes pobedio, video sam da su šutirali trojke 6/10 u prvom poluvremenu. Džejms, Lojd, Doužer, Šarić, Strazel... Svi mogu da pogode trojku, a može i Rasel koji je igrao u Mornaru", rekao je Đurović za TV Arena sport. Naglasio je trofejni trener pod kolikim je Zvezda pritikom. "Odbrana mora da bude agresivna, sa mnogo… »
"Ovako više ne ide": Vlado Đurović imao jasnu poruku pred Zvezda - Efes

"Ovako više ne ide": Vlado Đurović imao jasnu poruku pred Zvezda - Efes

Večernje novosti pre 8 sati
FOTO: Printskrin/Arena sport TV Srpski klub izgubio je uvodna dva meča, a sada imaju treću priliku da upišu trijumf. Smatra čuveni Vlado Đurović da Zvezda mora da pobedi. - Bio sam razočaran i ljut (posle Hapoela), pa sam onako nervozan rekao dosta toga lošeg i za igru, trenera, igrače Zvezde... Sada nema mesta kritici, sad se mora ekipa ujediniti i odigrati najbolju utakmicu ako misle da pobede Efes. Gledao sam meč Efes - Real u kojoj je Efes pobedio, video sam da… »
Bivši igrač Partizana pomenuo navijače Zvezde: "Znam da će..."

Bivši igrač Partizana pomenuo navijače Zvezde: "Znam da će..."

Večernje novosti pre 10 sati
Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Košarkaši Efesa otvorili su novu sezonu u Evroligi sa polovičnim učinkom (1-1). Posle startnog poraza u Kataloniji od Barselone, usledila je velika pobeda nad najtrofejnijim evropskim klubom, Real Madridom (94:84) i najava boljih dana. Dvostrukog uzastopnog prvaka najelitnijeg klupskog takmičenja Startog kontinenta sada čeka gostovanje Crvenoj zvezdi, kojoj će se suprostaviti i Pi Džej Doužer. Nekadašnji miljenik "grobara",… »
Olimpijakos izgubio u poslednjoj sekundi: Au, šta se ovo desilo

Olimpijakos izgubio u poslednjoj sekundi: Au, šta se ovo desilo

Nova pre 1 dan
U četvrtak su bile odigrane četiri utakmice, a prenos svih događaja, napad po napad, sa tih mečeva možete da pratite u nastavku teksta. Hapoel Tel Aviv je kao domaćin pobedio Real Madrid rezultatom 102:98 u ludoj utakmici. Kasnije je Crvena zvezda došla do prve pobede u Evroligi i to pred svojim navijačima. Pao je Efes rezultatom 77:72. Najveća drama viđena je na utakmici Virtusa i Olimpijakosa. Šampion Evrope je izgubio u poslednjoj sekundi trojkom koju je pogodio… »
Doužer se vraća u Beograd i ne zaboravlja Partizan: „Kao da sam se vratio kući, takvo iskustvo ne postoji nigde!“

Doužer se vraća u Beograd i ne zaboravlja Partizan: „Kao da sam se vratio kući, takvo iskustvo ne postoji nigde!“

Hot sport pre 13 sati
Ovoga puta američki bek dolazi kao košarkaš Anadolu Efesa na megdan Crvenoj zvezdi, a pred utakmicu nije skrivao koliko se raduje atmosferi u Areni, ali ni koliko mu je značio period proveden u Partizanu. Doužer je upravo u crno-belom dresu napravio prve košarkaške korake van Sjedinjenih Američkih Država. Posle godina provedenih u NBA i razvojnoj ligi, leta 2023. stigao je u Partizan, gde je odigrao jednu sezonu pre nego što je evropsku karijeru nastavio dalje.… »
Doužer pred Zvezdu: Očekujem sjajnu atmosferu! Vratio sam se kući

Doužer pred Zvezdu: Očekujem sjajnu atmosferu! Vratio sam se kući

Sport klub pre 10 sati
Crveno-beli su u sezonu ušli na najgori mogući način, sa dva poraza pred svojim navijačima. Pokušaće da uhvate treću sreću protiv „pivara“, koji u Arenu dolaze odlično raspoloženi posle pobede nad Real Madridom (94:84). Bek turskog tima akcenat je stavio na navijanje u hali na Novom Beogradu. „Očekujem fenomenalnu atmosferu. Zbog toga dođeš u Evropu, da bi igrao pred publikom kakvu možete videti u Beogradu. Povratak ovde budi osećaj kao da sam se vratio kući. Bilo… »
Nužan balans energije i pametnih odluka

Nužan balans energije i pametnih odluka

Politika pre 14 sati
Termin „proces” polako bledi među crveno-belim plebsom, po principu - Porazi Razoružavaju Objektivnost Celog EkoSistema! Istina – koncept Ibona Navara čini se odličnim, imena igrača upućuju na plej-of ambicije, dok sam Španac činjenicom da se na svakom treningu ili konferenciji pojavi sa obogaćenim vokabularom srpskog jezika pokazuje da mu je stalo do uspeha. Ipak, ukoliko Crvena zvezda uskoro ne počne da pobeđuje, panika bi dobrano mogla da umeša prste u projekat… »
Pitali smo ChatGPT za prognozu meča Crvena zvezda - Efes: Evo šta bi moglo da bude presudno

Pitali smo ChatGPT za prognozu meča Crvena zvezda - Efes: Evo šta bi moglo da bude presudno

Telegraf pre 14 sati
Upravo tim povodom, pitali smo veštačku inteligenciju za prognozu rezultata, a šta nam je rekao ChatGPT možete pročitati u nastavku teksta. - Ekipa Ibona Navara nije dobro počela takmičenje kada je reč o rezultatima. Zvezda je najpre poražena od Žalgirisa sa 83:77, da bi potom u dramatičnoj završnici ostala bez pobede protiv Hapoela iz Tel Aviva - 81:80. Upravo je drugi meč pokazao i određene pozitivne pomake, pošto su crveno-beli uspeli da se vrate iz velikog… »
Zvezdu ćeka motivisani Malkolm: „Jedva čekam huk publike i zvižduke!“

Zvezdu ćeka motivisani Malkolm: „Jedva čekam huk publike i zvižduke!“

Hot sport pre 18 sati
Američki košarkaš ne doživljava vatren ambijent kao problem, već upravo suprotno, raduje se zvižducima i buci sa tribina, dok je pred meč govorio i o kvalitetu crveno-belih, Džordanu Nvori, nekadašnjim saigračima iz Hapoela, kao i novoj etapi svoje karijere u Istanbulu. Posle prošlosezonske epizode u Hapoelu iz Tel Aviva, Malkolm je tokom leta odlučio da karijeru nastavi u Turskoj, gde se dvogodišnjim ugovorom obavezao Efesu. Pre toga je evropsko iskustvo sticao… »
Navarov način: Bez skrivanja, bez krivaca i sa mnogo vere

Navarov način: Bez skrivanja, bez krivaca i sa mnogo vere

Sport klub pre 18 sati
U tom kontekstu mnogi treneri postali bi: ili ratoborniji u retorici s medijima ili bi odgovore sveli na puki minimum. Bilo je takvih iskustava u prošlosti. Ibon Navaro odabrao je treći put – zadržao je vedrinu i spremnost da otvoreno govori o svemu u vezi s košarkom. Čak i kada pitanja nisu nimalo prijatna. Očito, to je odraz šire filozofije Španca – životne, koliko i košarkaške – ali i odraz vere u to da će njegov sistem dati rezultate i da će ovaj tim… »
Šarić podsetio na katastrofu u Areni: "Nolan Smit kao Dušan Kecman - bili smo bolji od Zvezde 35 minuta..."

Šarić podsetio na katastrofu u Areni: "Nolan Smit kao Dušan Kecman - bili smo bolji od Zvezde 35 minuta..."

B92 pre 18 sati
Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Anadolu Efes u četvrtak od 20 časova u Beogradskoj Areni u 3. kolu Evrolige. Crveno-beli su izgubili prve dve utakmice pred svojim navijačima, prvo od Žalgirisa i onda od Hapoel Tel Aviva, a sada im dolazi jako težak protivnik Anadolu Efes. Turski predstavnik je u prvom kolu "prosuo" dvocifrenu prednost i izgubio od Barselone, da bi u drugom kolu u Istanbulu pobedio Real Madrid. Šarić će posle 12 godina biti protivnik Crvene zvezde… »
Zvezda konačno slavila u Areni: Efes pao u drami, teška povreda Džejmsa

Zvezda konačno slavila u Areni: Efes pao u drami, teška povreda Džejmsa

Nova pre 5 sati
Utakmica je bila veoma zanimljiva i neizvesna od početka do kraja, ali je Zvezda na kraju zasluženo slavila. Krajem treće deonice povredio se Majk Džejms, koji je na nosilima iznet sa terena, a crveno-beli su u svojim redovima imali nekoliko heroja. Na kraju je Tajson Karter pogodio nekoliko važnih šuteva, dok su pre njega bitan doprinos imali i Čima Moneke i Ognjen Dobrić. Imao je i Efes svojih šansi, a ključan promašaj upisao je Kolin Malkolm, koji je imao… »
Imperativ

Imperativ

B92 pre 19 sati
Mnogi nisu zamerili Crvenoj zvezdi na porazu od Hapoela u utorak, već na tome kakva je bila utakmica. Bilo je tu zamisli, videle su se neke Navarove ideje, ozbiljan problem je neuigranost i sistem novog trenera kao nepoznanica, ali izgovora za onoliko loših paseva, nesmotreno izgubljenih lopti i pre svega ispuštenih lopti, ali na kraju i promašenih zicera – nema. Situacija je ovde manje-više jednostavna, a to je da igrači moraju što pre da prihvate i nauče da… »
Hrvat se vraća na mesto velikog trijumfa! Šarić pred Zvezdu oživeo uspomene iz beogradske Arene!

Hrvat se vraća na mesto velikog trijumfa! Šarić pred Zvezdu oživeo uspomene iz beogradske Arene!

Kurir pre 19 sati
Iskusni hrvatski reprezentativac ovog leta završio je svoju NBA epizodu i odlučio da se vrati na Stari kontinent. Kao novu destinaciju izabrao je Anadolu Efes, klub čiji mu je dres već poznat, a u kojem sada ima velike ambicije. Posebno emotivan trenutak za Šarića biće povratak u Beogradsku arenu, gde je poslednji put igrao pre više od deset godina, kada je nosio dres Cibone. Šarić se vraća na mesto velikog uspeha U razgovoru za „Mozzart sport“, Šarić se prisetio… »
"Treća sreća" za Zvezdu na domaćem terenu - Efes dolazi u "Arenu"

"Treća sreća" za Zvezdu na domaćem terenu - Efes dolazi u "Arenu"

RTS pre 21 sat
Treće uzastopno domaćinstvo Zvezde na početku sezone i nova prilika da se dođe do prve pobede. Slavili su u "Areni" Žalgiris 83:77 i Hapoel Tel Aviv 81:80, dok crveno-beli još uvek traže pravu formulu. Prerano je da bi se davali ikakvi stavovi i zaključci, ali je očigledno da je potreban osetniji period uigravanja ekipe i privikavanja na želje i namere Ibona Navara. "Veoma smo razočarani što im nismo doneli pobedu. To je bila jedna od glavnih tema o kojima se… »
Zvezda iskoristila "treću sreću" u "Areni", Efes izgubio meč i Majka Džejmsa

Zvezda iskoristila "treću sreću" u "Areni", Efes izgubio meč i Majka Džejmsa

RTS pre 6 sati
Pobedi se u igru ne gleda. Naročito kad dolazi nakon trećeg uzastopnog domaćinstva. Igrači Crvene zvezde su u vrlo intenzivnom okršaju, bez previše košarkaške lepote i uz mnogo borbe, uspeli da slave pred svojim navijačima. Meč su obeležili vrhunska treća deonica Čime Monekea, užasna povreda Majka Džejmsa i igranje sa živcima Tajsona Kartera u završnici. Od samog početka igralo se u visokom ritmu, bez previše dugih i organizovanih napada, uz dosta individualnih… »
Zvezdina treća sreća! Zaraznom energijom do prve pobede u sezoni

Zvezdina treća sreća! Zaraznom energijom do prve pobede u sezoni

Sport klub pre 6 sati
Prvo poluvreme proteklo je u vrlo izjednačenoj borbi, tokom koje nijedan tim nije uspeo da „pobegne“ na više od četiri poena viška. Upadljiva je bila odlična defanziva i zarazna energija domaće ekipe, međutim iz nje nisu profitirali rezultatski usled loših procenata šuta iz igre (15/39) i sa linije penala (4/8). Apsolutni junak trećeg kvartala bio je Čima Moneke. Nigerijac je postigao 13 poena za tri minuta, uz tri vezane trojke, i bio katalizator plodnije ofanzive… »
Zvezda iščupala prvu pobedu u Evroligi: Efes pao u Areni, na srce i mišiće

Zvezda iščupala prvu pobedu u Evroligi: Efes pao u Areni, na srce i mišiće

Mondo pre 6 sati
Tajson Karter Zvezdin bek u završnici je dao jako bitnu trojku i "daleku dvojku", pa umalo postao tragičar faulom u napadu i izgubljenom loptom koja je mogla da bude kobna za njegov tim. Ipak, na devet sekundi pre kraja Kolin Malkolm nije tu loptu ubacio u koš iako je ostao potpuno sam na šutu za tri, pa je Zvezdino vođstvo 73:71 ostalo na snazi. Bilo je trzavica i grešaka i posle tog trenutka, ali one nisu skupo koštale crveno-bele. Večeras su zaslužili pobedu… »
Prva pobeda Zvezde u Evroligi, Tajson Karter grešio, ali nokautirao Efes u drami

Prva pobeda Zvezde u Evroligi, Tajson Karter grešio, ali nokautirao Efes u drami

Danas pre 6 sati
To je prvi trijumf crveno-belih u elitnom takmičenju ove sezone, te drugi poraz tima iz Istanbula u istoj.Meč viner bio je bek Zvezde Tajson Karton koji je u samom finišu postigao osam poena pošto je imao i faul u napadu i izgubljenu loptu, ali je uspeo da dovede svoju ekipu do trijumfa. Utakmicu je otvorio Bruno Fernando atraktivnim zakucavanjem – 0:2, ali su onda Semi Odželej i Ognjen Dobrić preokrenuli rezultat – 5:4. Potom je Majk Džejms pogodio za prednost… »
"Treća sreća" za Zvezdu - u "Areni" srušen Efes!

"Treća sreća" za Zvezdu - u "Areni" srušen Efes!

RTV pre 6 sati
Najefikasniji u timu Crvene zvezde bio je Čima Moneke sa 18 poena, dok je Džordan Nvora dodao 12. Tajson Karter je postigao 11 poena, a Ognjen Dobrić je ubacio 10. Kod gostiju, najbolji je bio Džordan Lojd sa 17 poena. Dario Šarić je postigao 13 poena uz 10 skokova, dok je Metju Strazel dodao 13 poena. "Crveno-beli" su u dosadašnjem delu sezone u Evroligi ostvarili jednu pobedu i dva poraza, koliko je zabeležila i ekipa Efesa. Košarkaši Crvene zvezde će 8. oktobra… »
Moneke predvodio, Karter završio posao: Zvezda srušila Efes za prvu pobedu u Evroligi!

Moneke predvodio, Karter završio posao: Zvezda srušila Efes za prvu pobedu u Evroligi!

Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Crveno-beli su u neizvesnoj završnici sačuvali prednost i tako posle poraza od Žalgirisa i Hapoela upisali prvi trijumf u elitnom takmičenju. Najbolji u domaćem timu bio je Čima Moneke, koji je utakmicu završio sa 18 poena i sedam skokova, od čega čak četiri u napadu. Nigerijac je bio jedan od ključnih igrača Zvezde tokom većeg dela susreta, a posebno je važnu ulogu imao u trećoj četvrtini, kada je sa dve trojke pomagao… »
(Poluvreme) Zvezda se probudila iz zimskog sna i pokazala da još uvek nije otpisana: Najbolje poluvreme crveno-belih do sada!

(Poluvreme) Zvezda se probudila iz zimskog sna i pokazala da još uvek nije otpisana: Najbolje poluvreme crveno-belih do sada!

Hot sport pre 7 sati
Posle dva uvodna poraza od Žalgirisa i Hapoela, crveno-beli večeras u Beogradskoj areni dočekuju Anadolu Efes, koji iza sebe ima pobedu protiv Real Madrida. Meč trećeg kola zakazan je za 20 časova, a Zvezda će pred svojim navijačima pokušati da dođe do prvog trijumfa u novoj evroligaškoj sezoni. Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs) Zvezda: Motli, Džons, Miljenović, Vajler-Beb, Batler, Karter, Dobrić, Izundu, Nvora, Odželej, Kremer, Moneke.… »
Pola sata pre meča: Evo kako izgleda Arena uoči duela Zvezde i Efesa! (video)

Pola sata pre meča: Evo kako izgleda Arena uoči duela Zvezde i Efesa! (video)

Večernje novosti pre 8 sati
Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Košarkaši Crvene zvezde od 20 časova igraju treći meč u novoj sezoni Evrolige, gde će konačno pokušati da dođu do pobede. Izabranici španskog trenera Ibona Navara su u prethodne dve utakmice, doživeli isti broj poraza, od Žalgirisa i Hapoel Tel Aviva. Litvanci i Izraelci slavili su, takođe u Beogradskoj areni, ali će tim sa Malog Kalemegdana protiv Efesa pokušati da upiše prvenac. Kako izgleda najveća dvorana na Balkanu pola sata… »
Sve o meču Crvena zvezda - Efes: Ko sudi, gde gledati, šta kažu kladionice?

Sve o meču Crvena zvezda - Efes: Ko sudi, gde gledati, šta kažu kladionice?

Telegraf pre 13 sati
Meč trećeg kola igra se od 20.00 časova u Beogradskoj areni, gde će crveno-beli treći put uzastopno ove sezone igrati pred svojim navijačima. Početak evroligaške sezone nije prošao prema planovima crveno-belih. Zvezda posle dva kola ima skor 0-2, iako je oba susreta odigrala u Beogradu. Prvo je Žalgiris odneo trijumf iz Arene pobedom 83:77, dok je samo dva dana pred duel sa Efesom Hapoel iz Tel Aviva slavio sa 81:80. Posebno bolan bio je drugi poraz. Zvezda je… »
Ibon Navaro pred Efes: Mnogo grešaka na početku meča treba izbeći

Ibon Navaro pred Efes: Mnogo grešaka na početku meča treba izbeći

Politika pre 18 sati
Košarkaši Crvene zvezde dočekaće večeras od 20 časova u Beogradskoj areni ekipu Efesa u meču trećeg kola Evrolige. Zvezda je u prva dva kola zabeležila dva poraza na svom terenu, dok je Efes ima pobedu i poraz. Trener košarkaša Crvene zvezde Ibon Navaro izjavio je da Efes ima sjajne šutere, istakavši da njegovu ekipu očekuje sličan meč kao protiv Hapoela u kojem je su „crveno-beli” poraženi 81:80. „Efes ima bekove sa velikim potencijalom, sjajni su strelci, ima… »
Zvezda protiv Efesa traži prvi evroligaški trijumf

Zvezda protiv Efesa traži prvi evroligaški trijumf

Euronews pre 20 sati
Beogradski tim je izgubio od Žalgirisa i Hapoela, dok Efes u duel ulazi sa učinkom 1:1 (poraz od Barselone i pobeda protiv Reala). Crveno-beli su protiv Hapoela imali priliku da stignu do prvenca, ali su u završnici ostali bez trijumfa. Trener Ibon Navaro svestan je da protiv Efesa njegov tim mora da bude koncentrisaniji u ključnim momentima. АЈМО, АЈДЕ, СВИ У НАПАД! 🔴⚪️ Четвртак, 01.10. у 20 часова Београдска Арена #kkcz #WeAreTheTeam #ZvezdaTeZove… »
Evo gde i kada možete gledati meč Crvene zvezde protiv Efesa!

Evo gde i kada možete gledati meč Crvene zvezde protiv Efesa!

Večernje novosti pre 20 sati
Photo: Bane T. Stojanovic/ATAImages Posle Žalgirisa i Hapoela, crveno-bele već večeras čeka novi veliki izazov, pošto u Beogradsku arenu stiže Anadolu Efes. Meč trećeg kola počinje u četvrtak od 20 časova (TV Arena sport Premium1), a Zvezda će pokušati da upiše prvi trijumf u novoj sezoni. Turski tim u Beograd dolazi sa pobedom nad Real Madridom iz drugog kola, dok Zvezda traži reakciju posle poraza od Hapoela rezultatom 81:80. Biće ovo 21. evroligaški duel Zvezde… »
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Zvezda - Anadolu Efes u 3. kolu Evrolige

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Zvezda - Anadolu Efes u 3. kolu Evrolige

Telegraf pre 22 sata
Oni su poraženi u prva dva kola od Žalgirisa i Hapoela iz Tel Aviva, dok ih sada očekuje meč protiv Anadolu Efesa. Zvezda sigurno nije zamišljala da će Evroligu početi sa dva teška poraza pred svojim navijačima, ali, nema vremena za kukanje, pošto ih već očekuje i novi duel. Ovoga puta, Zvezda će igrati protiv Anadolu Efesa na svom terenu. Turska ekipa je takođe ovog leta značajno promenila ekipu, stigli su Majk Džejms i Met Strazel iz Monaka, vratio se Dario… »
Crveno-beli jure evroligaški prvenac: Evo gde možete pratiti prenos meča Crvena zvezda - Efes

Crveno-beli jure evroligaški prvenac: Evo gde možete pratiti prenos meča Crvena zvezda - Efes

Kurir pre 23 sata
Zvezda je loše ušla u novu sezonu sa dva vezana poraza na svom terenu, od Žalgirisa i Hapoela i svim silama želi prvenac u elitnom takmičenju. Sa druge strane Efes ima polovičan učinak nakon prva dva kola. Poražen je od Barselone na gostovanju, a potom pobedio Real na svom terenu. Utakmicu možete pratiti na kanalima "Arene sporta", a tekstualni prenos meča i sva dešavanja pre i posle susreta na našem sajtu. Utakmica je na programu od 20 časova u "Beogradskoj Areni".… »

Vesti dana »