Povezane vesti
Đoković oduševljen dočekom u Pekingu
Sputnik pre 1 dan
Srpski teniser je u prvom kolu savladao Nuna Boržesa sa 6:3, 7:6 (7:2), ali je posle meča posebno govorio o atmosferi na tribinama. Đoković nije očekivao da će već na njegovom prvom meču stadion biti ispunjen. „Način na koji se ophode prema meni i kako me podržavaju čini da se zaista osećam kao kod kuće. Iskreno, nisam očekivao pune tribine na prvom meču – 15.000 ljudi. I dalje sam iznenađen, i to prijatno, čak i u ovim godinama i nakon toliko odigranih mečeva… »
Nole zadovoljan igrom u Pekingu: Imam šanse protiv svakog
Sport klub pre 1 dan
Junčaokete Bu. Tako se zove naredni rival Novaka Đokovića na seriji 500 u Pekingu. Kinez je, na svetskoj listi zauzima 104. mesto, da mu organizatori nisu dali vajld kard, ne bi verovatno ni učestovao. Ali baš to što je domaći teniser, za Novaka može da bude glavni znak upozorenja. Neće moći da računa na podršku domaće publike jer će ona uglavnom biti na strani njihovog zemljaka. – Nije zabavno igrati protiv Kineza u Kini – najavio je šestostruki šampion sutrašnji… »
Novak sam sebi "zakazao" termin meča: Evo kada će igrati protiv kineskog tenisera u Pekingu
Nova pre 1 dan
Na konferenciji za medije nakon pobede protiv Nuna Boržeša sa 6:3, 7:6(1) poručio je da očekuje i u kom će terminu igrati. "Očekujem da fizički budem svež, sigurno ćemo igrati u noćnom programu. Juče je bilo malo hladnije nego na treninzima, zato su loptice bile malo sporije. Njihov odskok je bio niži. To odgovara teniserima kao što je Bu, jer voli da igra brzo i ravno, veoma agresivno", objasnio je srpski as. I zaista ono što je rekao se i ostvarilo jer su… »
Đoković izdvojio ključ uspeha i poručio: Kada sam na ovom nivou imam šanse protiv svakoga
Danas pre 1 dan
Šestostruki šampion se vratio u prestonicu Kine nakon 11 godina i uspešno je startovao pobedom nad Nunom Boržešom u prvom kolu. Đoković je istakao koliko mu dobar servis znači u mečevima na najvišem nivou, posebno kada uspeva da osvoji veliki broj lakih poena posle prvog udarca. – Kada dobro serviraš i osvajaš lake poene na prvi servis, uz visok procenat ubačenog prvog servisa, život na terenu je sigurno lakši – rekao je Đoković, a njegove reči prenosi… »
"Imam šanse protiv svakog": Đoković otkrio šta mu se nije dopalo na treningu i imao poruku za organizatore
Nova pre 1 dan
Kinez trenutno zauzima 104. mesto na ATP listi i do glavnog žreba turnira iz serije 500 stigao je zahvaljujući vajld karti organizatora, ali Đoković dobro zna da ga ne očekuje jednostavan posao. Pre svega zbog činjenice da će tribine biti na strani njegovog rivala. "Nije zabavno igrati protiv Kineza u Kini. Ambijent će biti električan, gledaoci će navijati za njega. S druge strane, dopadaju mi se moje šanse kada igram na ovom nivou. Imam ih protiv svakoga", rekao… »
Zbog njega će ceo Peking biti protiv Novaka: Bio je nepismeno dete bez oca, sada je najveća nada Kine
Mondo pre 1 dan
Izgubio je Argentinac nenadano od 104. na svetu Junčkaokete Bua. Kinez koji je dobio specijalnu pozivnicu za turnir u Pekingu dobio je brzuo prvi set 6:2, onda smo gledali dramu u kojoj je Serundolo uspeo da se vrati sa 7:5 i na kraju je Bu pobedio 6:4 i zakazao duel sa Novakom. Mongol rođen u Sinkjangu nastupa pod zastavom Kine i do sada je u karijeri zaradio oko 2.000.000 dolara. Otac mu je umro rano i imao je teško detinjstvo, rpoveo ga je sa babom i dedom koji… »
Vesti dana »
Protesti učenika u Francuskoj: Uništene škole, raste broj povređenih i uhapšenih
Južne vesti pre 1 satjoš 28 povezanih