Povezane vesti

"Sa Duškom bih mogla da budem na keca!" Usred priča o mlađem dečku, Jelena progovorila o pomirenju sa Tošićem

"Sa Duškom bih mogla da budem na keca!" Usred priča o mlađem dečku, Jelena progovorila o pomirenju sa Tošićem

Telegraf pre 1 dan
Na pitanje da li veruje u prijateljstvo nakon ljubavi, Jelena je izjavila: - Ne verujem. Duško i ja smo imali brak, više nismo zajedno, ali naša deca su jedna spona koja nas vezuje zauvek i zbog koje moramo da budemo zdravorazumni i tako dalje - rekla je Jelena Karleuša i dodala: - Mada, veruj mi, kad bih htela, ja bih mogla da budem sa Duškom na keca. Kada bih se potrudila pomirili bismo se, ali ja to ne želim - rekla je pevačica u podkastu "Otkrivanje sa… »
MOGU DA SE POMIRIM SA DUŠKOM ZA MINUT! Karleuša progovorila u jeku afere NOVI DEČKO!

MOGU DA SE POMIRIM SA DUŠKOM ZA MINUT! Karleuša progovorila u jeku afere NOVI DEČKO!

Svet & Skandal pre 1 dan
U jeku gradskih priča o njenoj bliskosti sa 24 godine mlađim manekenom Aleksandrom Ševom, pevačica je otvoreno govorila o braku, ljubavi i granicama koje nikada ne prelazi. Gostujući u jednom podkastu, Jelena Karleuša je jasno stavila do znanja da ne veruje u prijateljstva nakon raskida ili razvoda, ali da sa bivšim suprugom ostaje u korektnim odnosima zbog njihove dve ćerke. „Duško i ja smo imali brak, više nismo zajedno, ali naše dvoje dece su jedna spona koja… »
Usred priča o mlađem manekenu, Jelena progovorila o pomirenju s Duškom: "Mogla bih da budem s njim na keca!"

Usred priča o mlađem manekenu, Jelena progovorila o pomirenju s Duškom: "Mogla bih da budem s njim na keca!"

Kurir pre 1 dan
Na pitanje da li veruje u prijateljstvo nakon ljubavi, Jelena je izjavila: - Ne verujem. Duško i ja smo imali brak, više nismo zajedno, ali naša deca su jedna spona koja nas vezuje zauvek i zbog koje moramo da budemo zdravorazumni i tako dalje - rekla je Jelena Karleuša i dodala: - Mada, veruj mi, kad bih htela, ja bih mogla da budem sa Duškom na keca. Kada bih se potrudila pomirili bismo se, ali ja to ne želim - rekla je pevačica u podkastu "Otkrivanje sa… »
"Ja bih na keca mogla da se pomirim s Duškom": U jeku priča o novom dečku, Karleuša progovorila o bivšem mužu

"Ja bih na keca mogla da se pomirim s Duškom": U jeku priča o novom dečku, Karleuša progovorila o bivšem mužu

Mondo pre 1 dan
I dok se poslednjih dana sve više spekuliše o njenoj romansi sa 24 godine mlađim Aleksandrom Ševom, Karleuša je nedavno rešila da otvoreno govori o ljubavi, prošlosti i granicama koje ne želi da pređe. Njene reči izazvale su lavinu reakcija, naročito kada se dotakla teme odnosa sa bivšima i mogućnosti da sa njima ostane u prijateljskim odnosima. Na direktno pitanje da li veruje u prijateljstvo nakon ljubavi, pevačica je dala jasan i nedvosmislen odgovor. "Ne… »
Karleuša i pred Duškom Tošićem bila prisna sa 25 godina mlađim manekenom: Pogledajte novu fotku JK i Ševa sa gala proslave…

Karleuša i pred Duškom Tošićem bila prisna sa 25 godina mlađim manekenom: Pogledajte novu fotku JK i Ševa sa gala proslave…

Kurir pre 1 dan
Pop zvezdi se na putovanju pridružio i njen bliski prijatelj Aleksandar Ševo, koji se ne odvaja od nje u poslednje vreme, za koga se u pojedinim medijima i na društvenim mrežama spekuliše da je navodno pevačicin novi emotivni partner. Do naše redakcije stigla je i nova fotografija Jelene i Aleksandra, koja je nastala na proslavi Atininog punoletstva i Nikinog 17. rođendana. Na velikom slavlju u luksuznom beogradskom hotelu jedan od gostiju bio je i sam maneken.… »
Karleušin maneken upoznao i Duška Tošića: Otkrilo se šta su radili na punoletstvu i to na njegove oči (foto)

Karleušin maneken upoznao i Duška Tošića: Otkrilo se šta su radili na punoletstvu i to na njegove oči (foto)

Mondo pre 1 dan
Pop zvezdi se na putovanju pridružio i njen bliski prijatelj Aleksandar Ševo, koji se ne odvaja od nje u poslednje vreme, za koga se u pojedinim medijima i na društvenim mrežama spekuliše da je navodno pevačicin novi emotivni partner. Sada je već jasno da je Aleksandar blizak sa pevačicinim ćerkama, međutim, malo je poznata činjenica da je na proslavi Atininog punoletstva u luksuznom beogradskom hotelu, jedan od gostiju bio i sam maneken. Karleuša se tada nije… »

Vesti dana »