Povezane vesti
Naša pevačica se godinama borila za potomstvo, a kada je dobila ćerku, usledila je borba sa zdravstvenim problemom: "To sam…
Blic pre 2 dana
Godine 2018. dobili su ćerku Krunu, ali su se ubrzo suočili sa novim izazovom – poremećajem u ishrani kod deteta. Pevačica Ivana Selakov svojevremeno je otvoreno podelila svoje iskustvo o borbi za potomstvo, istakavši da je u najtežim momentima podrška partnera bila od presudnog značaja. Ona je otkrila da joj je tokom procesa vantelesne oplodnje suprug davao neophodnu terapiju, a nakon što su dobili ćerku Krunu, usledila je nova borba zbog zdravstvenog problema… »
"Muž mi je davao injekcije tokom vantelesne oplodnje": Naša pevačica o borbi za potomstvo i zdravstvenim problemima koje je…
Nova pre 2 dana
Pevačica je otvoreno govorila o borbi za potomstvo i istakla da je imala potpunu podršku svog supruga, te je imala jasnu poruku za sve muškarce. "U toku vantelesne oplodnje, u te prve dve nedelje, treba da se primaju određene terapije sa onom najmanjom iglicom. Recimo, ja se plašim igle, ne plašim se, ali ne mogu da zamislim da sebe bocnem. Moj suprug koji nema veze sa tim, prosto je otišao tamo u kliniku i one žene tamo su mu pokazale da treba da stisne moj mišić… »
Naša pevačica se godinama borila za potomstvo: Dobila je ćerku, pa usledila borba sa zdravstvenim problemom: Trajalo je četiri…
Kurir pre 2 dana
Ona je otkrila da joj je tokom procesa vantelesne oplodnje suprug davao neophodnu terapiju, a nakon što su dobili ćerku Krunu, usledila je nova borba zbog zdravstvenog problema devojčice. Ivana Selakov i njen suprug Peđa prošli su kroz proces vantelesne oplodnje kako bi ostvarili svoju želju da postanu roditelji. Tokom prve dve nedelje terapije bilo je neophodno svakodnevno primati injekcije. S obzirom na to da se Ivana plašila da sama sebi daje terapiju, njen… »
Vesti dana »
Sa skupova Studentske liste u Vranju i Novom Pazaru poručeno: Studenti pobeđuju
Vreme pre 8 minutajoš 17 povezanih
Bilić posle debakla: Engleska ni Estoniju ne bi pobedila 7:0
Sport klub pre 44 minutajoš 47 povezanih
Zverev zakazao duel sa Đokovićem u četvrtfinalu turnira u Pekingu
Euronews pre 6 satijoš 40 povezanih