Povezane vesti

Mustafa Sandal se oglasio nakon poternice za 19 godina mlađom suprugom: "Nisam trgovao fondovima"

Mustafa Sandal se oglasio nakon poternice za 19 godina mlađom suprugom: "Nisam trgovao fondovima"

B92 pre 14 sati
Sandal je pred publikom odbacio navode da je bio uključen u trgovanje investicionim fondovima, istakavši da je muzika već 33 godine njegov jedini izvor prihoda. "Ni na koji način nisam kupovao niti prodavao fondove, niti sam bio uključen u bilo kakav fond. To vam govorim gledajući vas u oči", kazao je Sandal, prenosi Haber Turk. Dodao je da mu je muzika jedini izvor prihoda i da nema druge poslovne delatnosti. "Već 33 godine moj jedini izvor prihoda, zahvaljujući… »
Žena Mustafe Sandala proneverila je 197 miliona € a ovo je pravi razlog zašto se pevač razveo od Emine Jahović

Žena Mustafe Sandala proneverila je 197 miliona € a ovo je pravi razlog zašto se pevač razveo od Emine Jahović

Kurir pre 20 sati
Razvod Mustafe Sandala i Emine Jahović bio je medijski propraćen, a pevačica je iskreno govorila o razlozima rastanka. Ona je u braku sa turskim pevačem dobila dvojicu sinova - Javuza i Jamana, a iako se sa njim rastala u dobrim odnosima, kasnije su usledili problemi oko neispaćenih alimentacija. Emina je jednom prilikom otkrila zašto se razvela od Mustafe. - Moj razvod nije bio glup, ali nije bio ni neki nenormalan razlog. Niko nikog nije prevario ili slično,… »
"Prodali ste moju kuću posle 2 dana, gde je 500.000 dolara?" Nakon što je raspisana poternica za ženom Mustafe Sandala…

"Prodali ste moju kuću posle 2 dana, gde je 500.000 dolara?" Nakon što je raspisana poternica za ženom Mustafe Sandala…

Blic pre 17 sati
Melis i njen otac su pod istragom zbog sumnje na pranje novca i prevaru; izdat je nalog za hapšenje i zamrznuta im je imovina. Veliki finansijski skandal koji potresa Tursku dobio je novu, još dramatičniju dimenziju. Nakon što su iznete tvrdnje da se Melis Sandal, 19 godina mlađa supruga turskog pevača Mustafe Sandala (bivšeg muža Emine Jahović), i njen otac Džihan Sutšurup, prema pisanju turskih medija ulaze pod istragu Glavnog javnog tužilaštva u Istanbulu zbog… »
Krimi "tazbina" bivšeg muža Emine Jahović: Žena Mustafe Sandala proneverila milione evra, na meti bila i turska pevačica: "Gde…

Krimi "tazbina" bivšeg muža Emine Jahović: Žena Mustafe Sandala proneverila milione evra, na meti bila i turska pevačica: "Gde…

Kurir pre 18 sati
Istraga se vodi zbog sumnje na pranje imovine stečene kriminalom i kršenje Zakona o tržištu kapitala, a obuhvaćeno je ukupno 106 fizičkih i pravnih lica. Kako prenose turski mediji, izdat je nalog za hapšenje i raspisana poternica za Melis Sandal – 19 godina mlađom suprugom poznatog turskog pevača Mustafe Sandala, bivšeg muža Emine Jahović, kao i za njenog oca. Pored naloga za lišavanje slobode, turski pravosudni organi naložili su i potpunu blokadu i zamrzavanje… »
Krimi tazbina Mustafe Sandala: Ženu optužili da je proneverila 191 milion, otac i majka opelješili i pevačicu

Krimi tazbina Mustafe Sandala: Ženu optužili da je proneverila 191 milion, otac i majka opelješili i pevačicu

Mondo pre 18 sati
Podsetimo, za njihova imena vezuju se optužbe da su proneverili 197 miliona evra, a istraga se vodi zbog sumnje na pranje imovine stečene kriminalom i kršenje Zakona o tržištu kapitala, i u slučaju je obuhvaćeno ukupno 106 fizičkih i pravnih lica. Kako prenose turski mediji, izdat je i nalog za hapšenje i raspisana poternica za Melis Sandal, kao i za njenog oca. Pored naloga za lišavanje slobode, turski pravosudni organi naložili su i potpunu blokadu i zamrzavanje… »
Ovo je pravi razlog razvoda Emine Jahović i Mustafe. Za njegovom novom ženom raspisana poternica, a pevačica istinu o odnosu…

Ovo je pravi razlog razvoda Emine Jahović i Mustafe. Za njegovom novom ženom raspisana poternica, a pevačica istinu o odnosu…

Blic pre 22 sata
Nakon razvoda, javili su se problemi oko neisplaćenih alimentacija za njihova dva sina. Razvod Mustafe Sandala i Emine Jahović bio je medijski propraćen, a pevačica je iskreno govorila o razlozima rastanka. Ona je u braku sa turskim pevačem dobila dvojicu sinova - Javuza i Jamana, a iako se sa njim rastala u dobrim odnosima, kasnije su usledili problemi oko neispaćenih alimentacija. Emina je jednom prilikom otkrila zašto se razvela od Mustafe. - Moj razvod nije bio… »
Izdat nalog za hapšenje žene Mustafe Sandala: Emina Jahović nakon razvoda devojke upozorila na jednu stvar

Izdat nalog za hapšenje žene Mustafe Sandala: Emina Jahović nakon razvoda devojke upozorila na jednu stvar

Mondo pre 18 sati
Razvod Mustafe Sandala i Emine Jahović bio je medijski propraćen, a pevačica je iskreno govorila o razlozima rastanka. U braku su dobili dvojicu sinova Javuza i Jamana, a iako se sa njim rastala u dobrim odnosima, kasnije su usledili problemi oko neispaćenih alimentacija. Emina je jednom prilikom otkrila zašto se razvela od Mustafe. "Moj razvod nije bio glup, ali nije bio ni neki nenormalan razlog. Niko nikog nije prevario ili slično, jednostavno su se stvari… »
Žena mu proneverila milione, a Emina ga godinama prozivala zbog novca: Mustafa tvrdio da je u krizi, nije plaćao alimentacije

Žena mu proneverila milione, a Emina ga godinama prozivala zbog novca: Mustafa tvrdio da je u krizi, nije plaćao alimentacije

Kurir pre 18 sati
Ipak, ovo nije prvi put da se uz nekadašnjeg supruga Emine Jahović pominju novac, sud i neizmirene obaveze – srpska pevačica godinama je javno tvrdila da Mustafa nije redovno ispunjavao finansijske obaveze prema njihovim sinovima. Najnoviji skandal izbio je nakon što je u Turskoj pokrenuta istraga u vezi sa poslovanjem na tržištu kapitala. Za Melis Sandal i njenog oca Džihana Sutšurupa izdat je nalog za privođenje, a na njihovu imovinu primenjena je mera zaplene.… »
O burnom razvodu Emine i Mustafe svi su brujali! Pevačica ga tužila, završili na sudu zbog neisplaćenih obaveza: Radilo se o…

O burnom razvodu Emine i Mustafe svi su brujali! Pevačica ga tužila, završili na sudu zbog neisplaćenih obaveza: Radilo se o…

Kurir pre 18 sati
Nekadašnji supružnici zvanično su stavili tačku na brak 2018. godine, ali su se nesuglasice nastavile i nakon razvoda, a čitava priča na kraju je dobila i sudski epilog pred Porodičnim sudom u Istanbulu. Emina i Mustafa, koji iz braka imaju sinove Jamana i Javuza, prilikom razvoda potpisali su sporazum kojim su precizirane njihove međusobne obaveze, kao i finansijska pitanja u vezi sa decom. Iako se činilo da su na taj način uspeli da mirno urede odnose nakon kraha… »
"Pristala sam da živim u braku koji nema tu strast": Ovo je pravi razlog razvoda Emine Jahović i Mustafe Sandala

"Pristala sam da živim u braku koji nema tu strast": Ovo je pravi razlog razvoda Emine Jahović i Mustafe Sandala

Nova pre 19 sati
Emina Jahović i Mustafa Sandal važili su za skladan brak, te je vest o njihovom razvodu iznenadila ceo region. Pevačica je nakon razvoda ušla u sukob sa bivšim suprugom zbog neisplaćenih alimentacija za sinove Jamana i Javuza. Tada je otvoreno govorila i o odluci da se razvede, te istakla da je njihova kriza trajala tri godine. - Moj razvod nije bio glup, ali nije bio ni neki nenormalan razlog. Niko nikog nije prevario ili slično, jednostavno su se stvari ugasile.… »

Vesti dana »