Povezane vesti
Uroš Tripković: "Imali smo klanove u Partizanu, ovo je druga priča"
Mondo pre 1 dan
Ono što je primetno je da je hemija u ekipi fantastična, daleko bolja nego što je to bio slučaj na početku prethodne sezone, kada je Željko Obradović muku mučio sa strancima, a onda je dolaskom Đoana Penjaroje za trenera počela čistka. To je primetio i bivši košarkaš Partizana Uroš Tripković koji je primetio da je sada enegrija potpuno drugačija i da se to prenelo i na rezultate, ističući da je najodgovorniji za ove uspehe - Karlik Džouns. Tripković je istakao da… »
"U prošlom timu Partizana smo imali klanove, a sad se vidi timski duh": Tripković istakao šta je dobro u ovom timu crno-belih…
Nova pre 1 dan
Tripković je u intervjuu za „Danas“ istakao da nije gledao duel sa Armanijem, ali da mu se ono što je video protiv Pariza veoma dopalo. „Nisam gledao utakmicu sa Armanijem, ali ono što sam video u duelu sa Parizom mi se izuzetno dopalo. Svideo mi se timski duh, podeljene uloge na pravi način, čelična odbrana i borba koja treba da krasi svakog ko nosi crno-beli dres“, rekao je Tripković. Nekadašnji reprezentativac Srbije posebno je obratio pažnju na detalje koji… »
"Ovaj Partizan nema klanove kao Partizan iz prošle sezone"
B92 pre 1 dan
Tripković je u intervjuu za "Danas" rekao da nije gledao utakmicu protiv Armanija, ali da mu se ono što je video u duelu sa Parizom veoma dopalo. "Nisam gledao utakmicu sa Armanijem, ali ono što sam video u duelu sa Parizom mi se izuzetno dopalo. Svideo mi se timski duh, podeljene uloge na pravi način, čelična odbrana i borba koja treba da krasi svakog ko nosi crno-beli dres", rekao je Tripković. Posebno je ukazao na detalje koje, kako kaže, bivši igrači lakše… »
Vesti dana »
Treće osnovno javno tužilaštvo reagovalo na objave pokreta Kreni-promeni: "Nedopustiv pritisak na postupajućeg tužioca“
N1 Info pre 1 satjoš 26 povezanih
Đoković "preživeo" neočekivanu dramu, srušio neugodnog Kineza i nastavio nestvaran niz u Pekingu
Nova pre 35 minutajoš 33 povezane