Povezane vesti
Karićeva politika: Najavljuje 39 odsto, a već rezerviše razgovore sa studentima i SNS-om
Vreme pre 9 sati
Bogoljub Karić vraća se na veliku političku scenu Srbije posle više od dve decenije, a povratak je rešio da začini brojkom koja bi, ako se ostvari, predstavljala jedno od najvećih izbornih iznenađenja u novijoj političkoj istoriji zemlje. Nosilac liste Pokret snaga Srbije poručio je da očekuje 39 odsto glasova na vanrednim parlamentarnim izborima 25. oktobra. Uz to je najavio da će posle izbora i predstavnici studentskog pokreta i Srpske napredne stranke dolaziti… »
Bogoljub Karić: Osvojićemo 39 odsto glasova, i studenti i SNS će doći da razgovaraju sa nama nakon izbora
Glas Zaječara pre 9 sati
Mi mirimo ljude, biznismeni grade mostove, a političari zidove. Želimo da pomirimo jedne i druge, da vidimo čiji je program najbolji. Svi oni nam nisu ni do kolena sa svojim programima. Programi koji oni predlažu su mnogo tanki", rekao je Bogoljub Karić za Insajder. On je istakao da je iznenađen pozivom da govori za televiziju Insajder, imajući u vidu da je, kako je rekao, medijima zabranjeno da ga zovu. Na pitanje ko je zabranio, Karić je rekao da je to "glavni… »
Bogoljub Karić: Osvojićemo 39 odsto glasova, i studenti i SNS će doći da razgovaraju sa nama nakon izbora
Danas pre 20 sati
Mi mirimo ljude, biznismeni grade mostove, a političari zidove. Želimo da pomirimo jedne i druge, da vidimo čiji je program najbolji. Svi oni nam nisu ni do kolena sa svojim programima. Programi koji oni predlažu su mnogo tanki“, rekao je Bogoljub Karić za Insajder. On je istakao da je iznenađen pozivom da govori za televiziju Insajder, imajući u vidu da je, kako je rekao, medijima zabranjeno da ga zovu. Na pitanje ko je zabranio, Karić je rekao da je to „glavni… »
Vesti dana »
Ni potvrde i demanta: Da li su ugovori MOL-a i Gasproma o NIS-u propali?
Moj Novi Sad pre 4 minutajoš 48 povezanih
Zakon „roditelj-negovatelj“ stupio na snagu, ali nije primenljiv za sve
Mašina pre 1 satjoš 44 povezane
Novi Sad: Obeleženo 23 meseca od pogibije 16 ljudi na Železničkoj stanici
Beta pre 4 satijoš 10 povezanih
Buktinja guta srednju školu u Nantu: Haos širom Francuske, blokirane brojne ustanove (video)
Mondo pre 1 satjoš 21 povezana