Povezane vesti
Ovako je Milan Popović sa 27 godina zaradio prvi milion: Mark Rič mu postavio pitanje, a njegov odgovor ga je zapanjio -…
Kurir pre 1 dan
Popović otkriva kako ga je Rič pitao koliko bi trebalo da mu ponudi kao bonus da ostane, ali i kako je usledio odgovor koji mu je promenio život. - Rekao mi je: "Čuo sam da si dao otkaz. Dođi sutra u Švajcarsku da razgovaramo." Otišao sam kod njega i ceo dan smo proveli zajedno. Pitao me je: "Koliko želiš da ti dam kao bonus da ostaneš?" U knjizi o Mark Riču koju sam pročitao pisalo je da je on jednom od prethodnih poslodavaca tražio milion dolara bonusa. Kada ga… »
Ekskluzivno na Kurir TV: Milan Popović u emisiji "Neispričano"
Mondo pre 2 dana
Od čoveka koji je krenuo praktično ni iz čega do jednog od najuspešnijih i najkreativnijih biznismena sa ovih prostora. Njegov životni put obeležili su teški metali, veliki poslovi, klubovi, investicije i milioni potrošenih i zarađenih dolara. Ali iza poslovne biografije krije se i priča o detinjstvu u ne tako kreativnim i lagodnim uslovima, priča o ocu uz kog je odrastao i o ambiciji koja ga je terala da radi bez predaha. Danas je posebno vezan za Vršac, svoj… »
Ekskluzivno na Kurir televiziji – O svemu što javnost do sada nije znala, gost emisije “Neispričano” je Milan Popović…
Kurir pre 2 dana
Od čoveka koji je krenuo praktično ni iz čega do jednog od najuspešnijih i najkreativnijih biznismena sa ovih prostora. Njegov životni put obeležili su teški metali, veliki poslovi, klubovi, investicije i milioni potrošenih i zarađenih dolara. Ali iza poslovne biografije krije se i priča o detinjstvu u ne tako kreativnim i lagodnim uslovima, priča o ocu uz kog je odrastao i o ambiciji koja ga je terala da radi bez predaha. Danas je posebno vezan za Vršac, svoj… »
Vesti dana »
MUP aktivirao alarm za vanredne događaje zbog sutrašnjeg uništavanja zaostale bombe na Paliluli
Danas pre 1 satjoš 16 povezanih
Šta se sinoć dogodilo prilikom oštećenja aviona Er Srbije na aerodromu Pariz Šarl de Gol
Nedeljnik pre 2 satajoš 7 povezanih
Izborni presek: Miting SNS-a u Beogradu, Studentska lista u Novom Pazaru
BBC News pre 1 satjoš 15 povezanih