Povezane vesti
Dušan Kurtić objavio potresnu poruku, pa rasplakao sve: Prolazi kroz težak period "Morao sam da te pustim..."
Telegraf pre 1 dan
On se emotivnim rečima oprostio od svog psa Kaspera, sa kojim je proveo čak sedam godina. Kurtić je bio posebno vezan za svog ljubimca, a koliko mu je značio pokazao je i porukom koju mu je uputio nakon njegovog gubitka. Pevač nije krio emocije, pa je sa svima podelio deo bola kroz koji trenutno prolazi. - Moj Kasperinjo. Moj dobri duh Kasper. Sedam godina sam te čuvao, još od kada si bio mala beba. Sedam godina si bio uz mene i postao mnogo više od psa - moj… »
Dušan Kurtić objavio potresne vesti: Rasplakao sve: "Danas sam morao da te pustim, da više ne patiš, bila je to najteža stvar"…
Blic pre 1 dan
Nakon objave, Kurtić je dobio veliku podršku i saosećanje od svojih pratilaca na društvenim mrežama. Dušan Kurtić podelio tužne vesti na društvenim mrežama i oprostio se od vernog prijatelja sa kojim je proveo sedam godina. Pevač Dušan Kurtić prolazi kroz veoma težak period nakon što je pretrpeo veliki gubitak. On se na društvenim mrežama oprostio od svog psa Kaspera, koji je sedam godina bio neodvojivi deo njegovog života. Dušan je objavio emotivnu poruku u kojoj… »
Vesti dana »
Direktor škole pogođen vatrometom u glavu! Đaci bacaju kamenice i petarde, policija uzvraća suzavcem, gori kapija škole: Ekstremno nasilje u Francuskoj! (video)
Kurir pre 15 minutajoš 28 povezanih
Peticija s Konjarnika za smenu gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića
Nova pre 10 minutajoš 17 povezanih