Povezane vesti
Dok je on u zatvoru, ona mu čuva leđa: Stefani podelila sliku sa dečkom "Da si od rđe, za mene si zlatan"
Telegraf pre 1 dan
Zoran je uhapšen u Španiji nakon akcije tamošnje policije. Stefani je sada u kontru svima oglasila podelivši zajedničku sliku sa verenikom. Ipak, poruka koju je podelial posebno je zaintrigirala sve. „Srce je bez ključa, prozora i vrata i da si od ’rdje za mene si zlatan sav hoca, i mogu zbog tebe sam spremna bosa preko trnja, mokra naspram vetra!“, napisala je Stefani, uz emotikone srca i venčanih prstenova. Ova njena poruka je usledila nakon što je policija… »
Uhapšen u sobi strave, a bahanalisao se sa ženom u tangama: Rijaliti učesnica objavila intimne slike sa Zoranom
Mondo pre 1 dan
Bivša rijaliti učesnica sada je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju iz vremena kada su uživali zajedno, a uz nju ostavila emotivan opis koji je odmah privukao pažnju. "Srce je bez ključa, prozora i vrata i da si od ’rdje za mene si zlatan sav hoca, i mogu zbog tebe sam spremna bosa preko trnja, mokra naspram vetra!“, napisala je Stefani, uz emotikone srca i venčanih prstenova. Poruka je usledila nakon što je njen suprug uhapšen u Španiji, gde je… »
"Bosa preko trnja zbog tebe" Stefani Grujić objavila intimnu fotku sa uhapšenim mužem, javno mu se obratila: Objava digla buru…
Blic pre 1 dan
Na Instagramu je objavila zajedničku fotografiju i dirljive stihove, pokazujući svoju nepokolebljivu veru u njega Bivša rijaliti učesnica Stefani Grujić podelila je emotivnu objavu na društvenim mrežama posvećenu svom suprugu Zoranu N., koji se trenutno nalazi u pritvoru u Španiji. Iako se njen izabranik suočava sa ozbiljnim optužbama, Stefani je javno pokazala da mu pruža nepokolebljivu podršku. Stefani Grujić je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju iz… »
Dok joj je muž iza rešetaka, Stefani Grujić objavila njihovu intimnu fotku! Poruka koju mu je poslala lomi srce: Zbog tebe sam…
Kurir pre 1 dan
Bivša rijaliti učesnica sada je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju iz vremena kada su uživali zajedno, a uz nju ostavila emotivan opis koji je odmah privukao pažnju. „Srce je bez ključa, prozora i vrata i da si od ’rdje za mene si zlatan sav hoca, i mogu zbog tebe sam spremna bosa preko trnja, mokra naspram vetra!“, napisala je Stefani, uz emotikone srca i venčanih prstenova. Poruka je usledila nakon što je njen suprug uhapšen u Španiji, gde je… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Stabilno i toplo vreme uz velike temperaturne razlike
Naslovi.ai pre 9 satijoš 35 povezanih
RIK proglasio izbornu listu koalicije Alternativa za Srbiju za izbore 25. oktobra
Euronews pre 1 satjoš 22 povezane
Makron posle sastanka G7 najavio oslobađanje 100 miliona barela nafte iz rezervi
Beta pre 5 satijoš 38 povezanih
Treće osnovno javno tužilaštvo: Kreni-Promeni vrši pritisak na postupajućeg tužioca
Beta pre 6 satijoš 29 povezanih