Povezane vesti

Oženio se Džim Keri: U sedmoj deceniji treći put stao na ludi kamen i to sa 32 godine mlađom glumicom (foto)

Oženio se Džim Keri: U sedmoj deceniji treći put stao na ludi kamen i to sa 32 godine mlađom glumicom (foto)

Mondo pre 1 dan
Vest o iznenadnom venčanju potvrdio je glumčev predstavnik za medije, dok je sama ceremonija protekla pod velom najstrože tajnosti. Kako bi sačuvali privatnost svog posebnog dana, Džim Keri i Min Ah nisu prepustili ništa slučaju. Zvanice na venčanju zamoljene su da odlože svoje mobilne telefone i da ne snimaju ceremoniju kamerama, zbog čega nijedan paparaco nije uspeo da zabeleži trenutak sudbonosnog "da". Džim Keri i 32 godine mlađa umetnica Min Ah u vezi su od… »
Živeo u kombiju, bolovao od depresije, tragično izgubio veliku ljubav, a sada se oženio 32 godine mlađom: Neverovatna životna…

Živeo u kombiju, bolovao od depresije, tragično izgubio veliku ljubav, a sada se oženio 32 godine mlađom: Neverovatna životna…

Nova pre 18 sati
Vest o njihovom venčanju pojavila se nakon što se par pre sedam meseci zajedno pojavio na dodeli filmskih nagrada Cezar. Glumac je tada deo govora posvetio svojoj novopečenoj supruzi. „Hvala mojoj divnoj porodici, mojoj ćerki Džejn i unuku Džeksonu. Volim vas sada i zauvek. Hvala i mojoj predivnoj partnerki Min Ah. Volim te, Min Ah“, rekao je tada. Par je svoju vezu dugo skrivao, iako su zajedno već nekoliko godina. Strani mediji prve zajedničke fotografije… »
Glumac i komičar Džim Keri se venčao sa dugogodišnjom partnerkom

Glumac i komičar Džim Keri se venčao sa dugogodišnjom partnerkom

Euronews pre 22 sata
To je Kerijev treći brak, a glumac i Min Ah (32) prvi put su zajedno fotografisani 2022. godine, dok su kao par zvanično debitovali 26. februara na dodeli nagrada "Cezar" u Parizu. Keri je tada, prilikom uručenja počasnog priznanja, zahvalio svojoj porodici, ćerki Džejn i unuku Džeksonu, a posebnu zahvalnost uputio je i Min Ah, koju je nazvao svojom "uzvišenom saputnicom". View this post on Instagram A post shared by HT City (@htcity) "Volim te, Min Ah", rekao je… »
Džim Keri se u tajnosti oženio sa 32 godine mlađom partnerkom

Džim Keri se u tajnosti oženio sa 32 godine mlađom partnerkom

Nova pre 1 dan
Kako prenosi portal People, Džim i Min su odlučili da se venčaju nakon nekoliko godina skladne veze. Vest o njihovom venčanju se pojavila nakon što se par pre sedam meseci zajedno pojavio na dodeli filmskih nagrada Cezar. Glumac je tada deo govora posvetio svojoj novopečenoj supruzi. - Hvala mojoj divnoj porodici, mojoj ćerki Džejn i unuku Džeksonu. Volim vas sada i zauvek. Hvala i mojoj predivnoj partnerki Min Ah. Volim te, Min Ah - rekao je tad. Par je svoju vezu… »
Džim Keri se tajno venčao sa dugogodišnjom partnerkom

Džim Keri se tajno venčao sa dugogodišnjom partnerkom

N1 Info pre 1 dan
Holivudska zvezda (64) treći put je izgovorila sudbonosno „da“ na privatnoj proslavi u Los Anđelesu, piše Metro. Predstavnik glumca potvrdio je ovu vest za Metro. Par je svoju vezu obelodanio u februaru ove godine, kada su zajedno prisustvovali dodeli nagrada Cezar u Parizu. Na ceremoniji je Keri zahvalio svojoj partnerki i nazvao je svojom „uzvišenom saputnicom“, pre nego što je dodao: „Volim te, Min Ah.“ Min Ah je glumica i umetnica, a koristi umetničko ime… »
Oženio se Džim Keri: Glumac stao 3. put na ludi kamen i rekao da dugogodišnjoj partnerki

Oženio se Džim Keri: Glumac stao 3. put na ludi kamen i rekao da dugogodišnjoj partnerki

Telegraf pre 1 dan
Slavni glumac Džim Keri se oženio treći put. Portparol 64-godišnjeg glumca u sredu je za People potvrdio da se venčao sa partnerkom Min Ah. Venčali su se sedam meseci nakon što su se zajedno pojavili na dodeli nagrada „Cezar“ u Francuskoj. Keri je tada Min Ah nazvao svojom „divnom partnerkom“ u govoru koji je u celosti održao na francuskom jeziku. - Hvala mojoj predivnoj porodici, ćerki Džejn i unuku Džeksonu. Volim vas sada i zauvek. Hvala mojoj divnoj partnerki… »
Džim Keri (64) se treći put oženio: Glumac potvrdio da je stao na ludi kamen

Džim Keri (64) se treći put oženio: Glumac potvrdio da je stao na ludi kamen

Kurir pre 1 dan
Džim Keri se oženio. Portparol 64-godišnjeg glumca u sredu je za People potvrdio da se venčao sa partnerkom Min Ah. Venčali su se sedam meseci nakon što su se zajedno pojavili na dodeli nagrada „Cezar“ u Francuskoj. Keri je tada Min Ah nazvao svojom „divnom partnerkom“ u govoru koji je u celosti održao na francuskom jeziku. „Hvala mojoj predivnoj porodici, ćerki Džejn i unuku Džeksonu. Volim vas sada i zauvek. Hvala mojoj divnoj partnerki Min Ah“, rekao je na… »

Vesti dana »