Povezane vesti

Bakić: Ne očekujem incidente na dan izbora, režimu nije lako da svuda organizuje kriminalce

Bakić: Ne očekujem incidente na dan izbora, režimu nije lako da svuda organizuje kriminalce

Nova pre 18 sati
"Možda mogu da se koncentrišu na Beograd ili Novi Sad, pošto se tu očekuje ubedljiva poraz naprednjaka. Možda će pokušati nešto da urade, videćemo. U svakom slučaju, mi smo spremni", rekao je Bakić, u intervju za nedeljnik Vreme, na pitanje šta ako se ukažu "esenesovski batinaši". "Ako se dogodi ono što očekujemo, a to su ubeljive pobede u Novom Sadu, Beogradu, Kragujevcu i u Nišu, mislim da nijedna krađa neće za režim biti dovoljna", rekao je Bakić. On je naveo i… »

Serbian News Media pre 18 sati
Profesor Univeziteta u Beogradu Jovo Bakić, kandidat Studentske liste za vanredne parlamentarne izbore, rekao je da ne očekuje neke incidente na sam dan izbora jer je, naveo je, prostor republike relativno veliki, a nije lako svuda organizovati kriminalce. "Možda mogu da se koncentrišu na Beograd ili Novi Sad, pošto se tu očekuje ubedljiva poraz naprednjaka. Možda će pokušati nešto da urade, videćemo. U svakom slučaju, mi smo spremni", rekao je Bakić, u intervju za… »

N1 Info pre 18 sati
Profesor Univeziteta u Beogradu Jovo Bakić, kandidat Studentske liste za vanredne parlamentarne izbore, rekao je da ne očekuje neke incidente na sam dan izbora jer je, naveo je, prostor republike relativno veliki, a nije lako svuda organizovati kriminalce. "Možda mogu da se koncentrišu na Beograd ili Novi Sad, pošto se tu očekuje ubedljiv poraz naprednjaka. Možda će pokušati nešto da urade, videćemo. U svakom slučaju, mi smo spremni", rekao je Bakić, u intervju za… »
Jovo Bakić: Ne očekujem incidente na dan izbora, režimu nije lako da svuda organizuje kriminalce

Jovo Bakić: Ne očekujem incidente na dan izbora, režimu nije lako da svuda organizuje kriminalce

Radio 021 pre 18 sati
Kako je naveo, prostor republike je relativno veliki, a nije lako svuda organizovati kriminalce. "Možda mogu da se koncentrišu na Beograd ili Novi Sad, pošto se tu očekuje ubedljiva poraz naprednjaka. Možda će pokušati nešto da urade, videćemo. U svakom slučaju, mi smo spremni", rekao je Bakić, u intervju za nedeljnik Vreme, na pitanje šta ako se ukažu "esenesovski batinaši". "Ako se dogodi ono što očekujemo, a to su ubeljive pobede u Novom Sadu, Beogradu,… »

Danas pre 18 sati
Profesor Univeziteta u Beogradu Jovo Bakić, kandidat Studentske liste za vanredne parlamentarne izbore, rekao je da ne očekuje neke incidente na sam dan izbora jer je, naveo je, prostor republike relativno veliki, a nije lako svuda organizovati kriminalce. „Možda mogu da se koncentrišu na Beograd ili Novi Sad, pošto se tu očekuje ubedljiva poraz naprednjaka. Možda će pokušati nešto da urade, videćemo. U svakom slučaju, mi smo spremni“, rekao je Bakić, u intervju za… »

Vesti dana »