Povezane vesti
Dodik, skeneri i veštačka inteligencija: Zašto su ovi izbori u Bosni i Hercegovini drugačiji
Danas pre 2 dana
Prvi put 4. oktobra na glasačkim listićima za sazive 13 skupština u zemlji neće biti imena kandidata, već njihovi redni brojevi. „Pretpostavljam da ću biti u žurbi, kako bih što pre obavio građansku dužnost i vratio se na posao, mislim da mogu da pogrešim, pa da zaokružim stranku ili broj koji ne želim“, kaže Kriko. Nada se, ipak, da se to neće desiti budući da će građani pored glasačkog listića, imati i posebno uputstvo. Slično razmišlja i Sanela Tukić. „Malo je… »
Dodik, skeneri i veštačka inteligencija: Zašto su ovi izbori u Bosni i Hercegovini drugačiji
Radio 021 pre 2 dana
BBC/Jakov Ponjavić Ima 26 godina, diplomirani je kulturolog i na izborima će raditi kao operater na biračkom mestu, ali Adis Kriko iz Zenice, četvrtog po veličini grada u Bosni i Hercegovini, boji se da bi mogao pogrešno da glasa. Prvi put 4. oktobra na glasačkim listićima za sazive 13 skupština u zemlji neće biti imena kandidata, već njihovi redni brojevi. „Pretpostavljam da ću biti u žurbi, kako bih što pre obavio građansku dužnost i vratio se na posao, mislim da… »
Južne vesti pre 2 dana
Prvi put 4. oktobra na glasačkim listićima za sazive 13 skupština u zemlji neće biti imena kandidata, već njihovi redni brojevi. „Pretpostavljam da ću biti u žurbi, kako bih što pre obavio građansku dužnost i vratio se na posao, mislim da mogu da pogrešim, pa da zaokružim stranku ili broj koji ne želim“, kaže Kriko. Nada se, ipak, da se to neće desiti budući da će građani pored glasačkog listića, imati i posebno uputstvo. Slično razmišlja i Sanela Tukić. „Malo je… »
Vesti dana »
Predizborni skup Studentske liste u Novom Pazaru, počela obraćanja kandidata
Newsmax Balkans pre 42 minutajoš 13 povezanih
Najteži poraz u istoriji Hrvatske: "0:7" u Rijeci nikad neće zaboraviti
Mondo pre 47 minutajoš 34 povezane
"Ljudi, najteže je protiv Novaka": Zverev očitao lekciju o najboljem svih vremena
Mondo pre 1 satjoš 40 povezanih
Paunović pred Holandiju: Nova prilika da se promeni dosadašnji utisak
Radio sto plus pre 12 minutajoš 22 povezane