Povezane vesti
Minić: Imati podršku moćnog partnera kao što je Vladimir Putin — velika stvar za Srpsku
Sputnik pre 1 dan
Minić, koji je sa predsednikom SNSD-a Miloradom Dodikom boravio u dvodnevnoj poseti Moskvi, gde su se sastaku sa predsednikom Putinom, kaže da je velika stvar imati podršku moćnog partnera kao što je ruski predsednik. Gostujući u Jutarnjem programu RTRS, Minić je rekao je sastanak Dodika i njega sa Putinom trajao duže nego što je to bilo predviđeno protokolom jer su se teme za razgovor otvarale jedna za drugom i bile su izuzetno bitne. "Mislim da možda nismo ni… »
Minić: Možda nismo svesni koliko Rusija i Srbija znače za Dejtonski sporazum
Euronews pre 1 dan
Minić, koji je sa predsednikom SNSD Miloradom Dodikom boravio u dvodnevnoj poseti Moskvi, gde su se sreli sa predsednikom Putinom, kaže da je velika stvar imati podršku moćnog partnera kao što je ruski predsednik. Gostujući u Jutarnjem programu RTRS, Minić je rekao je sastanak Dodika i njega sa Putinom trajao duže nego što je to bilo predviđeno protokolom jer su se teme za razgovor otvarale jedna za drugom i bile su izuzetno bitne. "Mislim da možda nismo ni svesni… »
Minić: Možda nismo svesni koliko Rusija i Srbija znače za Dejtonski sporazum
RTV pre 1 dan
Minić, koji je sa predsednikom SNSD Miloradom Dodikom boravio u dvodnevnoj poseti Moskvi, gde su se sreli sa predsednikom Putinom, kaže da je velika stvar imati podršku moćnog partnera kao što je ruski predsednik. Gostujući u Jutarnjem programu RTRS, Minić je rekao je sastanak Dodika i njega sa Putinom trajao duže nego što je to bilo predviđeno protokolom jer su se teme za razgovor otvarale jedna za drugom i bile su izuzetno bitne. "Mislim da možda nismo ni svesni… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Stabilno i toplo vreme uz velike temperaturne razlike
Naslovi.ai pre 8 satijoš 35 povezanih
Makron posle sastanka G7 najavio oslobađanje 100 miliona barela nafte iz rezervi
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih
Treće osnovno javno tužilaštvo: Kreni-Promeni vrši pritisak na postupajućeg tužioca
Beta pre 4 satijoš 29 povezanih
Više od 500 srednjih škola u Francuskoj u blokadi: Najmanje 65 zaposlenih povređeno tokom nereda
N1 Info pre 12 minutajoš 43 povezane