Povezane vesti
Tigar krišom snimao Jovanu: Silikoni samo što joj ne iskoče iz bikinija! “Ovo je peti odmor na koji sam…
Telegraf pre 1 dan
Tigar je inače često snima na odmorima a sada je oduševljeno gledao sa stran dok sedi na ležaljci. On je tokom snimanja javno komentarisao izgled svoje partnerke, izjavljivao joj ljubav i otkrio planove za odlazak pred oltar. — Evo je moja mala, opet na odmoru ljudi. Ovo je peti odmor na koji sam je doveo otkako smo se zavoleli. Liniju je dovela do savršenstva, izgleda sve bolje i bolje i ljubav cveta otkad je sa mnom. Moja Jovanica, uskoro zvanično i moja žena —… »
"Ovo je peti odmor na koji sam je odveo": Tigar objavio snimak o kojem svi pričaju, reagovala i poznata voditeljka
Mondo pre 1 dan
Tigar je inače često snima na odmorima a sada je oduševljeno gledao sa stran dok sedi na ležaljci.On je tokom snimanja javno komentarisao izgled svoje partnerke, izjavljivao joj ljubav i otkrio planove za odlazak pred oltar. "Evo je moja mala, opet na odmoru ljudi. Ovo je peti odmor na koji sam je doveo otkako smo se zavoleli. Liniju je dovela do savršenstva, izgleda sve bolje i bolje i ljubav cveta otkad je sa mnom. Moja Jovanica, uskoro zvanično i moja žena",… »
"Ovo je 5. odmor na koji sam je doveo!“ Tigar krišom snimao Jovanu Jeremić: Baškari se kraj bazena, obline kipe iz izazovnog…
Kurir pre 1 dan
Ovoga puta objavila je snimak sa zajedničkog odmora, koji je nastao dok nije ni slutila da je partner snima. Naime, Jovana je odmarala na ležaljci kraj bazena, dok ju je Miloš potajno snimao. Tom prilikom nije štedeo komplimente na račun svoje izabranice, a pred kamerom joj je izjavio ljubav i jasno stavio do znanja da već razmišlja o njihovom venčanju. — Evo je moja mala, opet na odmoru ljudi. Ovo je peti odmor na koji sam je doveo otkako smo se zavoleli. Liniju… »
(Video) "Ovo je 5. odmor na koji sam je doveo" Tigar krišom snimao Jovanu Jeremić - evo šta je radila, silikoni joj prelivaju…
Blic pre 1 dan
Na društvenim mrežama objavila je zajedničku fotografiju ispred manastira i poručila da su joj molitve uslišene. Voditeljka Jovana Jeremić podelila je na svom Instagram profilu snimak na kojem ju je njen verenik, bokser Miloš Stojanović Tigar, potajno snimao dok je uživala i odmarala na ležaljci kraj bazena. Miloš Stojanović Tigar je tokom snimanja javno komentarisao izgled svoje partnerke, izjavljivao joj ljubav i otkrio planove za odlazak pred oltar. — Evo je… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Stabilno i toplo vreme uz velike temperaturne razlike
Naslovi.ai pre 9 satijoš 35 povezanih
Makron posle sastanka G7 najavio oslobađanje 100 miliona barela nafte iz rezervi
Beta pre 5 satijoš 38 povezanih
Ljubimac grobara s razlogom: Odgovor Karlika Džonsa na to šta najbolje opisuje Partizan će kupiti sve navijače!
Hot sport pre 37 minutajoš 90 povezanih
Treće osnovno javno tužilaštvo: Kreni-Promeni vrši pritisak na postupajućeg tužioca
Beta pre 6 satijoš 29 povezanih