Povezane vesti

Ovo ostrvo udaljeno je od Beograda samo dva sata, a odmor je savršen i u oktobru - evo kako da ga maksimalno iskoristite

Ovo ostrvo udaljeno je od Beograda samo dva sata, a odmor je savršen i u oktobru - evo kako da ga maksimalno iskoristite

Nova pre 15 sati
Prva asocijacija na Maltu mnogima su prelepe, plaže koje uranjaju u kristalno čisto, tirkizno more. Međutim, ako samo malo skrenete pogled s horizonta, shvatićete da je ova zemlja mnogo više od toga i nećete odoleti izazovu da se upustite u istraživanje. Istorija Malte se proteže hiljadama godina unazad, osvajali su je Feničani, Rimljani, Arapi, Normani, Španci, vitezovi reda Sv. Jovana Krstitelja, Francuzi i Britanci - svi su ostavili uticaja na identitet, kulturu… »
Najbolje letovanje sam doživela na ostrvu na samo dva sata od Beograda! Ovo je destinacija kojoj ću se sigurno vraćati

Najbolje letovanje sam doživela na ostrvu na samo dva sata od Beograda! Ovo je destinacija kojoj ću se sigurno vraćati

Blic pre 17 sati
Počela sam potragu već u zimskim mesecima jer sam znala da će mi dugo trebati da odlučim gde ćemo. Sve mi je delovalo već viđeno, kao ispričana priča, možda pomalo i dosadno — ali onda sam naletela na Maltu, i shvatila da je nekim čudom do sada uopšte nisam razmatrala. Čitala sam brojne tekstove, blogove, pogledala nekoliko reportaža, i shvatila da sam otkrila pravi mali dragulj. Izgledalo mi je da Malta ima savršenu kombinaciju svega što volim na odmoru:… »

Vesti dana »