Povezane vesti
Ovo ostrvo udaljeno je od Beograda samo dva sata, a odmor je savršen i u oktobru - evo kako da ga maksimalno iskoristite
Nova pre 15 sati
Prva asocijacija na Maltu mnogima su prelepe, plaže koje uranjaju u kristalno čisto, tirkizno more. Međutim, ako samo malo skrenete pogled s horizonta, shvatićete da je ova zemlja mnogo više od toga i nećete odoleti izazovu da se upustite u istraživanje. Istorija Malte se proteže hiljadama godina unazad, osvajali su je Feničani, Rimljani, Arapi, Normani, Španci, vitezovi reda Sv. Jovana Krstitelja, Francuzi i Britanci - svi su ostavili uticaja na identitet, kulturu… »
Najbolje letovanje sam doživela na ostrvu na samo dva sata od Beograda! Ovo je destinacija kojoj ću se sigurno vraćati
Blic pre 17 sati
Počela sam potragu već u zimskim mesecima jer sam znala da će mi dugo trebati da odlučim gde ćemo. Sve mi je delovalo već viđeno, kao ispričana priča, možda pomalo i dosadno — ali onda sam naletela na Maltu, i shvatila da je nekim čudom do sada uopšte nisam razmatrala. Čitala sam brojne tekstove, blogove, pogledala nekoliko reportaža, i shvatila da sam otkrila pravi mali dragulj. Izgledalo mi je da Malta ima savršenu kombinaciju svega što volim na odmoru:… »
Vesti dana »
Oglasio se Majk Džejms: U suzama na nosilima napustio teren u meču sa Zvezdom, a sada poslao jezivu poruku
Kurir pre 2 satajoš 11 povezanih
Izručen SAD haker koji je napravio štetu od 3,4 milijarde dolara: Muškarac osumnjičen za krađu identiteta i napade na više od 150 američkih univerziteta
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
Kreni-Promeni objavio snimak za koji tvrde da demantuje navode „provladinih medija“ o incidentu sa Šapićem
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Grčka ispustila Holandiju minut pre kraja: Jovanovićevim ratnicima favorit "ukrao" pobedu
Mondo pre 1 satjoš 1 povezana