Povezane vesti

Nenad Manojlović napustio "Grand", pa za 3 nedelje zgrnuo skoro milion! Otkrio kako se leči pevačica

Nenad Manojlović napustio "Grand", pa za 3 nedelje zgrnuo skoro milion! Otkrio kako se leči pevačica

Telegraf pre 1 dan
Naime, on je započeo novu saradnju sa EMDC, i otvorio novi jutjub kanal. Neša je sve ovo uradio taman kad je odlučio da poublici predstavi svoj prvi album, a zahvaljujući ovoj odluci - on je za 3 nedelje dobio čak 800.000 pregleda na svojim pesmama. Ono čemu je ostao dosledan, jesu saradnici. Neša je na svom prvom albumu odlučio da saradjuje sa čuvenim Petrom Stokanovićem, koji mu je napisao najveći hit “Ti meni, ja tebi”. Na Šabačkom vašaru, Nenad Manojlović još… »
Nenad Manojlović napustio Grand: Za tri nedelje zaradio skoro milion:

Nenad Manojlović napustio Grand: Za tri nedelje zaradio skoro milion:

Večernje novosti pre 16 sati
Foto: ATA Images/A. A. Naime, on je započeo novu saradnju sa EMDC, i otvorio novi jutjub kanal. Neša je sve ovo uradio taman kad je odlučio da poublici predstavi svoj prvi album, a zahvaljujući ovoj odluci - on je za 3 nedelje dobio čak 800.000 pregleda na svojim pesmama. Ono čemu je ostao dosledan, jesu saradnici. Neša je na svom prvom albumu odlučio da sarađuje sa čuvenim Petrom Stokanovićem, koji mu je napisao najveći hit “Ti meni, ja tebi”. Na Šabačkom vašaru,… »
Brat Rade Manojlović napustio "Grand", nakon tri nedelje zgrnuo milion: Pevač osedeo nakon 10 godina kod Popovića

Brat Rade Manojlović napustio "Grand", nakon tri nedelje zgrnuo milion: Pevač osedeo nakon 10 godina kod Popovića

Mondo pre 24 sata
Započeo je novu saradnju sa EMDC, i otvorio novi jutjub kanal. Neša je sve ovo uradio taman kad je odlučio da publici predstavi svoj prvi album, a zahvaljujući ovoj odluci, on je za 3 nedelje dobio čak 800.000 pregleda na svojim pesmama. Ostao je dosledan saradnicima, pa je tako na svom prvom albumu odlučio da saradjuje sa čuvenim Petrom Stokanovićem, koji mu je napisao najveći hit "Ti meni, ja tebi". Na Šabačkom vašaru, Nenad Manojlović još jednom je pokazao zašto… »
Nenad Manojlović napustio Grand, pa za 3 nedelje zgrnuo skoro milion: Otkrio kako se leči pevačica

Nenad Manojlović napustio Grand, pa za 3 nedelje zgrnuo skoro milion: Otkrio kako se leči pevačica

Nova pre 24 sata
Naime, on je započeo novu saradnju sa EMDC, i otvorio novi jutjub kanal. Neša je sve ovo uradio taman kad je odlučio da poublici predstavi svoj prvi album, a zahvaljujući ovoj odluci - on je za 3 nedelje dobio čak 800.000 pregleda na svojim pesmama. Ono čemu je ostao dosledan, jesu saradnici. Neša je na svom prvom albumu odlučio da saradjuje sa čuvenim Petrom Stokanovićem, koji mu je napisao najveći hit “Ti meni, ja tebi”. Na Šabačkom vašaru, Nenad Manojlović još… »

Vesti dana »