Povezane vesti
Međak: Ako Evropski parlament ne bude pozvan da prati izbore, u startu je jasno da nisu fer i pošteni
N1 Info pre 1 dan
U intervjuu za spoljnopolitički serijal „Agreman”, Međak je rekao da će EU pratiti izbore 25. oktobra. „Ne znam da li će Evropski parlament (EP) da dobije poziv da prati izbore. Ako nisu pozvani, u startu je jasno da to nisu fer i pošteni izbori, jer šta imaš da kriješ ako ništa nelegalno ne radiš?”, upitao je Međak. On je istakao da evropske institucije šalju stalne poruke o potrebi da se izbori održe u regularnim uslovima i da je ambasador EU Andreas fon Bekerat… »
Međak: Ako Evropski parlament ne bude pozvan da prati izbore, u startu je jasno da nisu fer i pošteni
Nova pre 1 dan
U intervjuu za spoljnopolitički serijal „Agreman”, Međak je rekao da će EU pratiti izbore 25. oktobra. „Ne znam da li će Evropski parlament (EP) da dobije poziv da prati izbore. Ako nisu pozvani, u startu je jasno da to nisu fer i pošteni izbori, jer šta imaš da kriješ ako ništa nelegalno ne radiš?”, upitao je Međak. On je istakao da evropske institucije šalju stalne poruke o potrebi da se izbori održe u regularnim uslovima i da je ambasador EU Andreas fon Bekerat… »
Vladimir Međak: EU očekuje fer izbore, nepravilnosti moraju biti javno obznanjene
Insajder pre 1 dan
Foto: Srđan Ilić U intervjuu za spoljnopolitički serijal „Agreman”, Međak je rekao da će EU pratiti izbore 25. oktobra. „Ne znam da li će Evropski parlament (EP) da dobije poziv da prati izbore. Ako nisu pozvani, u startu je jasno da to nisu fer i pošteni izbori, jer šta imaš da kriješ ako ništa nelegalno ne radiš?”, upitao je Međak. On je istakao da evropske institucije šalju stalne poruke o potrebi da se izbori održe u regularnim uslovima i da je ambasador EU… »
Vesti dana »
Pajola o tajni Partizanovog uspeha: "Od prvog dana se time bavimo na treningu"
Mondo pre 43 minutajoš 2 povezane
Vremenska prognoza za subotu 3. oktobar 2026: Danas pretežno sunčano i toplo
Beta pre 2 satajoš 3 povezane
VIDEO Edin Džeko rekao zbogom reprezentaciji: Poslednje zbogom uz počasni špalir
Nova pre 2 satajoš 1 povezana
Spektakl Italije i Francuske u Parizu završen bez pobednika, Belgija pregazila Tursku
Nova pre 2 satajoš 1 povezana