Povezane vesti

Stojin sin na udaru zbog Radojke! Ozbiljne optužbe na njegov račun, nastao muk u Beloj kući: "Da li si je..."

Stojin sin na udaru zbog Radojke! Ozbiljne optužbe na njegov račun, nastao muk u Beloj kući: "Da li si je..."

Kurir pre 2 dana
Upravo zbog toga, Milanu je u emisiji stiglo pitanje koje je direktno otvorilo ovu temu. - Da li je moguće da si rekao da si iskoristio Radojku? - glasilo je pitanje. Milan je odmah negirao da je izgovorio takve reči, te objasnio da je njegova reakcija bila ironična i da je do nje došlo nakon što je, kako tvrdi, bio predmet ismejavanja tokom emisije na radiju. - Ja to nisam rekao. Ja sam to ironično potvrdio jer sam bio predmet ismejavanja u radiju - govorio je… »
Muk u Eliti zbog priznanja Stojinog sina! Pevačica odbija da se oglasi, a evo šta je on pred svima izjavio

Muk u Eliti zbog priznanja Stojinog sina! Pevačica odbija da se oglasi, a evo šta je on pred svima izjavio

Telegraf pre 1 dan
Prvo pitanje bilo je za Ivana Marinkovića. - Ako si se ti izgrlio i pomirio sa Aneli, zašto ne bi mogla Anđela sa Karićem? - glasilo je pitanje, na koje je Marinković odgovorio: - Mogla bi. Kad je mogla onako da kaže Caru mogla je i Stefanu - rekao je Ivan. - Za mene ne postoji šansa za pomirenje - dodala je Anđela na to. Naredno pitanje bilo je za Mateju Matijevića. - Zašto se igraš sa Vanjom? - glasilo je pitanje. - Ne igram se. Ja smatram da sam u ovome bio… »
Stojin sin ne prestaje da šokira u Eliti 10: Raskinuo sa Radom, ponizio je, sad bacio oko na maloletnicu

Stojin sin ne prestaje da šokira u Eliti 10: Raskinuo sa Radom, ponizio je, sad bacio oko na maloletnicu

Kurir pre 1 dan
Stojin sin se sada bacio na osvajanje Jovane Kosovac, a čini se da ne gubi vreme. Milan je sa ostalim ukućanima ćaskao u dvorištu, a nakon što mu je prišla Jovana i tražila upaljač, Milan je u svom maniru nastavio da flertuje s njom. - Vidim, imaš cigaru, mogli smo nekad da podelimo - rekao je Milan Popov. - Žao mi je, ne možemo sad, delim sa Miljanom - rekla je Jovana Kosovac. - Žao ti je? E, pa biće i meni žao - dodao je Milan, nakon čega je odmerio maloletnu… »
Stojin sin ne prestaje da šokira u eliti 10 Raskinuo sa Radom, ponizio je, sad bacio oko na maloletnicu: Usledio hladan tuš i…

Stojin sin ne prestaje da šokira u eliti 10 Raskinuo sa Radom, ponizio je, sad bacio oko na maloletnicu: Usledio hladan tuš i…

Blic pre 1 dan
Trenutno pokušava da osvoji Jovanu Kosovac i ne gubi vreme u tome. Milan Popov imao je turbulentan period iza sebe sa Radojkom, a obzirom da je raskinuo vezu s njom on je rešio da krene dalje. Stojin sin se sada bacio na osvajanje Jovane Kosovac, a čini se da ne gubi vreme. Milan je sa ostalim ukućanima ćaskao u dvorištu, a nakon što mu je prišla Jovana i tražila upaljač, Milan je u svom maniru nastavio da flertuje sa njom. "Vidim imaš cigaru, mogli smo nekad da… »
“Kakvog ga je odgajila”: Ljudi besni o zgroženi zbog reči Stojinog sina, Milan ponizio žene zbog bivše

“Kakvog ga je odgajila”: Ljudi besni o zgroženi zbog reči Stojinog sina, Milan ponizio žene zbog bivše

Telegraf pre 1 dan
Milan Popov je pred kamerama bez trunke empatije progovorio o raskidu sa Radojkom Radom Jovanović, dok je ona pored njega prolazila kroz pravu emotivnu dramu. Na pitanje o krahu njihove veze, Stojin sin je brutalno iskreno i hladno poručio: - Ja sam ok. Iskoristio sam Radu". Uz to, izričito je naglasio da su im planovi takvi da se ne pomire. Ova izjava šokirala je javnost, dok se slomljena Rada istovremeno bori sa posledicama teškog perioda. Rada je priznala da je… »
"Sram ga bilo, kakvog je to čoveka odgajila" Cela Srbija zgrožena zbog skandaloznog poteza Stojinog sina

"Sram ga bilo, kakvog je to čoveka odgajila" Cela Srbija zgrožena zbog skandaloznog poteza Stojinog sina

Blic pre 1 dan
Milanovo ponašanje naišlo je na oštru osudu javnosti, koja ga kritikuje zbog bezosećajnosti i neprimerenog odnosa prema ženi. Postupak rijaliti učesnika Milana Popova, sina pevačice Stoje Novaković, izazvao je pravu buru u javnosti nakon njegovog gostovanja u emisiji "Radio-Amnezija" u okviru "Elite 10". Milan Popov je pred kamerama bez trunke empatije progovorio o raskidu sa Radojkom Radom Jovanović, dok je ona pored njega prolazila kroz pravu emotivnu dramu. Na… »

Vesti dana »