Povezane vesti
Nadica Ademov dala podršku Đanijevoj ženi! POBEDIĆEŠ ZNAM TO!
Svet & Skandal pre 2 dana
Kako je Nadica Ademov istakla, sa porodicom Trajković gaji bliske i prijateljske odnose, zbog čega je u redovnom kontaktu sa Slađom Trajković. „Čula sam se sa Slađom. Ona je jaka žena, jedan veliki borac i znam da će sve to prebroditi. Biće ona dobro“, poručila je pevačica i uputila reči podrške porodičnoj prijateljici. Pored zabrinutosti za prijatelje, u domu koji dele Nadica Ademov i njen partner vlada praznično raspoloženje. Pevačica je otkrila da organizuju… »
"Ona je borac!" Nadica otkrila kako je Đanijeva Slađa, pa priznala šta ne bi volela da se desi: "Nezgodna sam"
Telegraf pre 2 dana
Pevačica je otkrila da je danas u njihovom domu posebno veselo, budući da porodica organizuje dečiju žurku povodom rođendana njenog naslednika Amela, a dotakla se i skandala koji su nedavno privukli pažnju javnosti. Nadica je najpre otkrila da je spremna za slavlje koje ih očekuje. - Jeste, sprema se slavlje. Mi smo slavili kad je trebalo, ali večeras je dečija žurka. Uvek sam spremna, ti znaš da sam rođena spremna - rekla je kroz osmeh. Njen brat Bubi je otkrio… »
"Jaka je žena i veliki borac" Đanijeva žena Slađa danima u bolnici, Nadica Ademov se čula s njom: Znam da će pobediti!
Kurir pre 2 dana
Pevačica je otkrila da je danas u njihovom domu posebno veselo, budući da porodica organizuje dečiju žurku povodom rođendana njenog naslednika Amela, a dotakla se i skandala koji su nedavno privukli pažnju javnosti. Nadica je najpre otkrila da je spremna za slavlje koje ih očekuje. - Jeste, sprema se slavlje. Mi smo slavili kad je trebalo, ali večeras je dečija žurka. Uvek sam spremna, ti znaš da sam rođena spremna - rekla je kroz osmeh. Njen brat Bubi je otkrio… »
Slavlje u domu Nadice Ademov! Pevačica nikad emotivnija, objavila sliku sina: “Za tebe prolivam krv”
Telegraf pre 2 dana
Naime, sinčić kojeg je dobila sa emotivnim partnerom Damirom, danas slavi drugi rođendan. Pevačica je vidno emotivna objavila sliku svog naslednika Amela, i javno mu posvetila jake reči.. - Sve dok živim, ja za tebe prolivam krv, suze i znoj, lepotane moj - napisala je Nadica, pa dodala: - Srećan ti 2. rođendan, sine moj - dodala je. Iako ima dvoje male dece, Nadica ne može da odustane od toga da u njenoj kući sve mora da bude sređeno, zbog čega ima stroga pravila… »
(Foto) "Za tebe prolivam suze i znoj" Veliko slavlje u domu Nadice Ademov i muža milionera: Čestitke stižu sa svih strana…
Blic pre 2 dana
Uz fotografiju naslednika napisala je da će za njega dati sve u životu. Pevačica Nadica Ademov ima veliki razlog za slavlje u svom domu. Njeno mlađe dete, sin, proslavlja 2. rođendan, a pevačica se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu i izuzetno emotivnom porukom raznežila sve pratioce. Nadica je na svom profilu podelila fotografiju svog naslednika, uz reči koje svedoče o neizmernoj majčinskoj ljubavi i posvećenosti. "Sve dok živim, ja za tebe prolivam… »
Vesti dana »
Sa skupova Studentske liste u Vranju i Novom Pazaru poručeno: Studenti pobeđuju
Vreme pre 8 minutajoš 17 povezanih
Sedam u mreži, bol ne beži! Prođe noć, al' trag ostane: Ovako je Engleska razmontirala Hrvatsku na njenom tlu! (video)
Kurir pre 4 minutajoš 47 povezanih
Paunović podigao glas pred Holandiju: „Čast igrati za reprezentaciju prevazilazi sve ostalo!“
Hot sport pre 44 minutajoš 28 povezanih
"Ljudi, najteže je protiv Novaka": Zverev očitao lekciju o najboljem svih vremena
Mondo pre 2 satajoš 40 povezanih