Povezane vesti

Evo kako se obogatio Miša Grof: Ima bronzanu grobnicu od 500.000 evra, 18 stanova u Beogradu, kuću u centru grada

Evo kako se obogatio Miša Grof: Ima bronzanu grobnicu od 500.000 evra, 18 stanova u Beogradu, kuću u centru grada

Blic pre 6 sati
Tvrdio je da su sve vrednosti i starine kupljene njegovim novcem, a ne novcem njegovog pokojnog sina ili snaje. Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, godinama privlači veliku pažnju javnosti zbog svog bogatstva, ali i otvorenog sukoba oko nasleđa sa snajom Nikolinom Pišek, udovicom njegovog pokojnog sina Vidoja Ristovića. Tokom javnih rasprava o imovini, Miša Grof je detaljno govorio o tome šta se sve nalazi u njegovom vlasništvu. Njegov imovinski karton… »
Kako se obogatio Miša Grof?! Ima bronzanu grobnicu od 500.000 €, a Arkan zbog njega vozio 100 na sat, za minut iskeširao…

Kako se obogatio Miša Grof?! Ima bronzanu grobnicu od 500.000 €, a Arkan zbog njega vozio 100 na sat, za minut iskeširao…

Kurir pre 7 sati
Jednom prilikom Miša Grof je tokom javnih ratova sa voditeljkom otkrio šta sve ima u svom vlasništvu. - Ona ne može deliti moju imovinu! Kako bi ona delila moju dedovinu? Nasledio sam kuću u centru grada, 18 stanova u Cvijićevoj.To je bilo oduzeto mom dedu i vraćeno je meni. Nasledio sam i grobnicu od mramora i bronze na Novom groblju koja vredi pola miliona evra. I sada, kako bi ona mogla da deli sa mnom imovinu moga dede i oca, moje majke? Što će ona deliti, ja… »
Kako se obogatio Miša Grof? Ima bronzanu grobnicu od 500.000€, a Arkan zbog njega bacao pare i vozio 100 na sat

Kako se obogatio Miša Grof? Ima bronzanu grobnicu od 500.000€, a Arkan zbog njega bacao pare i vozio 100 na sat

Mondo pre 8 sati
On u svom vlasništvu impresivnu kolekciju umetničkih dela, od kojih neka vrede, navodno, i po sto hiljada evra.Međutim, ovo je samo deo bogatstva Miše Grofa. Kako je sam naveo, Vitor poseduje 18 stanova u Cvijićevoj ulici u Beogradu, kuću u centru grada i grobnicu na Novom groblju koja vredi pola miliona evra, a sve mu je to vraćeno restitucijom. Veliki deo svoje imovine, Vitor je nasledio od oca, a onda je još uvećao, pa je postao najbogatiji antikvar na ovim… »

Vesti dana »