Povezane vesti
Vučić announces extensive works in Šimanovci: New roads, sewage system, Cultural Center renovation
B92 pre 3 sata
First of all, he said, work on the Kupinovo–Brestač road will begin as soon as possible. "We used that road for the construction of the Fruška Gora Corridor, as well as for the Šabac–Loznica project, and then we forgot to restore or renovate precisely that road, which we needed most for the most important and largest infrastructure projects," Vučić said. He added that after that, a sewage system would be built in Kupinovo through a World Bank program, which is… »
Vučić najavio opsežne radove u Šimanovcima: Novi putevi, kanalizacija, rekonstrukcija Doma kulture
B92 pre 7 sati
Pre svega, kako je rekao, put Kupinovo-Brestač počeće da se radi u najkraćem roku. "Mi smo koristili taj put i za Fruškogorski koridor za izgradnju, i za Šabac-Loznica izgradnju, a onda smo zaboravili da vratimo ili da uredimo baš taj put koji nam je najviše bio potreban za najznačajnije i najveće infrastrukturne projekte", naveo je Vučić. Dodao je da će posle toga u Kupinovu ići u izgradnju kanalizacije kroz program Svetske banke što je važno za čitav obedski deo.… »
Stižu investicije u opštinu Pećinci: Počinje obnova puta Kupinovo-Brestač, slede radovi na školama i kanalizaciji
Blic pre 5 sati
Aleksandar Vučić je tokom posete Šimanovcima najavio izgradnju puta Kupinovo-Brestač, doma kulture i kanalizacije u Kupinovu Izgradnja puta počeće uskoro, a kanalizacija će se realizovati kroz program Svetske banke Nosilac liste "Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić nastavio je danas obilazak Srbije posetom Sremskom okrugu, a građanima naselja Šimanovci rekao je da je u njihovoj opštini Pećincima mnogo toga urađeno, ali da zna da mora i može biti neuporedivo bolje i… »
Vučić građanima Šimanovaca: Uradićemo put Kupinovo-Brestač, dom kulture i kanalizaciju
Euronews pre 5 sati
Nosilac liste "Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić nastavio je danas obilazak Srbije posetom Sremskom okrugu, a građanima naselja Šimanovci rekao je da je u njihovoj opštini Pećincima mnogo toga urađeno, ali da zna da mora i može biti neuporedivo bolje i da će uskoro dobiti put Kupinovo-Brestač, dom kulture u Šimanovcu i kanalizaciju u Kupinovu. Pre svega, kako je rekao, put Kupinovo-Brestač počeće da se radi u najkraćem roku. "Mi smo koristili taj put i za… »
"Tesna je trka, oni se spremaju za nasilje", Vučić u Šimanovcima: "Podržavaju ih Kurti, Rašić, Trajković, Plenković, Zvicer…
Blic pre 41 minuta
Kako je naveo u video poruci, "Molim vas, poslušajte pažljivo". Kako je rekao, ima tri važna pravila za sve saborce koji učestvuju u kampanji. - Tri važna pravila, tri važne stvari koje hoću da poručim ljudima koji su u kampanji i koji podržavaju listu Ujedinjena Srbija. Pre svega, beskrajno vam hvala, znam koliko ste uvreda istrpeli, znam koliko napada ste preživeli, znam koliko ste se borili, i hrabro i odlučno, bez obzira na sve to. I mnogo vas volim, i… »
Vesti dana »
Protesti učenika u Francuskoj – neredi na ulicama, škole u plamenu
RTS pre 45 minutajoš 27 povezanih
Ni potvrde i demanta: Da li su ugovori MOL-a i Gasproma o NIS-u propali?
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 49 povezanih
Zakon „roditelj-negovatelj“ stupio na snagu, ali nije primenljiv za sve
Mašina pre 3 satajoš 45 povezanih
FOTO i VIDEO: Novosađani obeležavaju 23 meseca od pada nadstrešnice
Moj Novi Sad pre 5 minutajoš 14 povezanih
Velika borba Zvezde i Efesa - Dobrić igra odlično, ali se i Džejms razigrao
Nova pre 5 minutajoš 34 povezane