Povezane vesti

Fatalna Kristina Iglendža se pridružuje Sarapi: Velike promene na Pinku, ona je novo lice: pomenula Uzelac

Fatalna Kristina Iglendža se pridružuje Sarapi: Velike promene na Pinku, ona je novo lice: pomenula Uzelac

Telegraf pre 6 sati
Iglendža je zgodna i atraktivna plavuša, ali pre svega odličan novinar i voditelj, uz mnogo iskustva kraj malih ekrana. Ona je sada progovorila o prelasku na Pink. - Moram priznati zaista da sam na Pinku lepo dočekala, lepo se osećam i imam osećaj kao da ljude poznajem mnogo godina - rekla je Kristina na samom početku, a potom je otkrila šta gledaoci mogu da očekuju od nje: - Samo pozitivno, kada sam ja u pitanju samo je pozitivna energija, s obzirom da ću ja ići… »
Ova voditeljka pridružiće se Sarapi u Jutarnjem programu: Otkrila koji savet joj je dao kolega: Učiću od njega

Ova voditeljka pridružiće se Sarapi u Jutarnjem programu: Otkrila koji savet joj je dao kolega: Učiću od njega

Kurir pre 5 sati
Ona će svakog petka voditi program sa kolegom Predragom Sarapom. Kristina se oglasila špovodom novog angažmana i otkrila kako je dočekana na Pink televiziji. - Moram priznati zaista da sam na Pinku lepo dočekala, lepo se osećam i imam osećaj kao da ljude poznajem mnogo godina — rekla je Kristina na samom početku. Voditeljka naglašava da gledaoci od nje mogu očekivati isključivo pozitivnu energiju i osmeh petkom ujutru. — Samo pozitivno, kada sam ja u pitanju samo… »
Velika promena na Pinku: Ova poznata voditeljka će voditi jutarnji program sa Sarapom: "Zahvalna sam Željku i Milici"

Velika promena na Pinku: Ova poznata voditeljka će voditi jutarnji program sa Sarapom: "Zahvalna sam Željku i Milici"

Blic pre 6 sati
Zahvalila se Željku i Milici Mitrović na ukazanoj prilici i istakla važnost da ljudi uvek slušaju sebe i ne pristaju na kompromise koji nisu u skladu sa njihovim senzibilitetom. Voditeljka Kristina Iglendža novo je lice jutarnjeg programa televizije Pink, gde će svakog petka voditi program zajedno sa kolegom Predragom Sarapom. Ona se povodom novog angažmana oglasila, otkrila kako se oseća na novom radnom mestu, ali i kakve joj je savete dao Sarapa. Kristina… »
Fatalna plavuša menja Jovanu Jeremić na Pinku petkom: Evo ko se pridružuje Sarapi

Fatalna plavuša menja Jovanu Jeremić na Pinku petkom: Evo ko se pridružuje Sarapi

Mondo pre 6 sati
Nova voditeljka ne krije oduševljenje zbog saradnje sa iskusnim kolegom, za kog kaže da je "hodajuća enciklopedija", a otkrila nam je i kakav joj je savet dao pred njihov prvi zajednički radni dan. "Bolje vas našla i moram priznati zaista da sam na Pinku lepo dočekala, lepo se osećam i imam osećaj kao da ljude poznajem mnogo godina", rekla je Kristina na samom početku, a potom nam je otkrila šta gledaoci mogu da očekuju od nje: "Samo pozitivno, kada sam ja u… »

Vesti dana »