Povezane vesti
Saudijska istraga: Kopilot napao kapetana aviona "Flajdubai" pre prinudnog sletanja
RTV pre 2 sata
Netanjahu je rekao za Foks njuz da je kopilot na ispitivanju i da je tokom incidenta uzvikivao kabinskom osoblju: "Ubijte me, ubijte me", čime je, kako je naveo, postalo jasno da je imao samoubilačke namere. Takođe je rekao da pretpostavlja da ce Saudijska Arabija, koja trenutno drži kopilota u pritvoru, veoma brzo izvršiti njegovu predaju Dubaiju radi ispitivanja. "On je državljanin Omana... Mi cemo se uključiti u ispitivanje i utvrditi šta se tačno dogodilo",… »
Izraelsko ministarstvo saobraćaja: Izrael organizuje repatriacione letove iz Dubaija
Insajder pre 9 sati
Izraelski putnici koji su se nalazili u avionu kompanije „Flajdubai“ koji je prinudno sleteo u Saudijsku Arabiju, dočekani su na izlaznom terminalu za dolaske na Međunarodnom aerodromu „Ben Gurion“ u blizini Tel Aviva, u Izraelu, u sredu, 30. septembra 2026. godine. (AP Photo/Ohad Zwigenberg) Izraelski prevoznici će obavljati komercijalne letove od Tel Aviva do Dubaija bez putnika, a vratiće se sa Izraelcima koji su prvobitno planirali da se vrate letovima… »
Vesti dana »
Francuska policija žestoka prema đacima: sukobi, suzavac, teško povređen tinejdžer
Politika pre 3 satajoš 27 povezanih
„Rusija nas već 30 godina snabdeva energentima po najpovoljnijim uslovima“ Đedović: Pregovori o prodaji NIS-a nisu propali, to potvrđuje i nova OFAK-ova licenca
Dnevnik pre 5 satijoš 49 povezanih
U Novom Sadu završena komemorativna šetnja, odata pošta poginulima u padu nadstrešnice
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
Rusija nikoga ne zastrašuje, ali... Putin: U slučaju napada na Kalinjingrad, Rusija može da odgovori svim sredstvima
Večernje novosti pre 3 satajoš 22 povezane