Povezane vesti

Hamilton podržao direktora Ferarija Vasera

Hamilton podržao direktora Ferarija Vasera

Radio sto plus pre 5 sati
Govoreći uoči Velike nagrade Bahreina u Maleziji, Hamilton je pozdravio potez Ferarija da javno podrži Vasera, posle spekulacija koje su se pojavile nakon što je bivši direktor ekipe Red Bul Kristijan Horner rekao da bi voleo da radi u italijanskoj ekipi. “Mislim da je dobro što su to uradili. Kada je reč o ujedinjenju tima, mislim da smo već bili ujedinjeni. Iskreno, čini se da su spoljni faktori toliko negativni prema nama kao timu i pokušavaju da slome naš duh,… »
Hamilton povukao potez koji je odjeknuo! Stao uz Vasera, a Horner vreba iz prikrajka!

Hamilton povukao potez koji je odjeknuo! Stao uz Vasera, a Horner vreba iz prikrajka!

Kurir pre 5 sati
Sedmostruki svetski šampion nije imao dilemu kada je upitan o situaciji oko Vasera. Hamilton je poručio da Francuz ima njegovu punu podršku i ocenio da je upravo on čovek koji može da vodi Ferari ka vrhu. "Fred ima punu podršku. Mnogo se imena spominjalo u javnosti za posao koji Fred ima, ali on je fantastičan lider. On je pravi čovek za Ferari i on vodi tim u pravom smeru", poručio je Hamilton. Britanac je posebno naglasio da odgovornost za rezultate ne može da se… »
"Ovo nije pitanje jednog čoveka": Luis Hamilton jasno podržao predsednika Ferarija

"Ovo nije pitanje jednog čoveka": Luis Hamilton jasno podržao predsednika Ferarija

Večernje novosti pre 1 sat
Foto: Profimedia/ Fabrizio Carabelli Hamilton je pozdravio potez Ferarija da javno podrži Vasera, posle spekulacija koje su se pojavile nakon što je bivši direktor ekipe Red Bul Kristijan Horner rekao da bi voleo da radi u italijanskoj ekipi. - Mislim da je dobro što su to uradili. Kada je reč o ujedinjenju tima, mislim da smo već bili ujedinjeni. Iskreno, čini se da su spoljni faktori toliko negativni prema nama kao timu i pokušavaju da slome naš duh, ali u tome… »
Hamilton: Vaser radi sjajan posao

Hamilton: Vaser radi sjajan posao

Politika pre 1 sat
Vozač Ferarija u šampionatu Formule 1 Britanac Luis Hamilton podržao je direktora italijanskog tima Frederika Vasera i naveo da bi voleo da vidi druge promene u strukturi ekipe, preneo je danas Skaj sport. Hamilton je pozdravio potez Ferarija da javno podrži Vasera, posle spekulacija koje su se pojavile nakon što je bivši direktor ekipe Red Bul Kristijan Horner rekao da bi voleo da radi u italijanskoj ekipi. „Mislim da je dobro što su to uradili. Kada je reč o… »
Šef Ferarija na udaru; Hamilton poručuje: "Ovo je frustrirajuće - neke stvari bih promenio"

Šef Ferarija na udaru; Hamilton poručuje: "Ovo je frustrirajuće - neke stvari bih promenio"

B92 pre 5 sati
Ekipa Ferarija ove sezone ima tek dve pobede u šampionatu Formule 1 i osvojili su 378 bodova, što je skoro 200 manje od prvoplasiranog Mercedesa sa 538 bodova i 11 pobeda u sezoni. Na udaru javnosti nalazi se šef Ferarija Frederik Vaser, pa se govori da će uskoro dobiti i otkaz, a u njegovu zaštitu stao je Luis Hamilton, sedmostruki šampion. Priča se da je Kristijan Horner spreman da preuzme Ferari, a radi se o bivšem šefu Red Bula i iskusnom radniku u šampionatu… »

Vesti dana »