Povezane vesti

Otvorena manifestacija "Sunčana jesen života"

Otvorena manifestacija "Sunčana jesen života"

RTV pre 1 dan
Čitav svoj radni vek Novosađanka, Nevena Prebiračević, provela je u prosveti, a nakon odlaska u penziju, odlučila je da svoje slobodno vreme provode družeći se sa svojim vršnjacima u klubu penzionera. Za nju treće doba predstavlja novo poglavlje u životu, koje je na njeno opšte zadovoljsvo ispunjeno brojnim aktivnostima. "Toliko aktivno aktivno da me moj unuk pita, bako da li imaš slobodan termin da dođem na doručak. Ja kažem ti odredi kojim danom ćeš da dođeš kod… »
„Novi Sad je bio i ostaje grad koji brine o svojim najstarijim sugrađanima“ Sonja Radaković na otvaranju „Sunčane jeseni…

„Novi Sad je bio i ostaje grad koji brine o svojim najstarijim sugrađanima“ Sonja Radaković na otvaranju „Sunčane jeseni…

Dnevnik pre 1 dan
Manifestacija se organizuje povodom 1. oktobra, Međunarodnog dana starijih osoba, pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, sa ciljem pružanja podrške i izražavanja poštovanja prema starijim sugrađanima. Za ovogodišnju manifestaciju iz budžeta je izdvojeno 2 miliona i 550 hiljada dinara. Obraćajući se prisutnima, Sonja Radaković je naglasila neprocenjiv doprinos koji su starije generacije dale razvoju grada i očuvanju njegovih vrednosti. Vi ste gradili Novi Sad kakav… »

Vesti dana »