Povezane vesti
Bivši političar se strastveno ljubi sa devojkom nasred marketa, ne mogu da se obuzdaju: "Ne mogu da verujem..."
Telegraf pre 9 sati
On ne krije koliko je emotivno ispunjen kraj nove partnerke te često deli njihove zajedničke trenutke. Sada je objavio romantičnu fotku kako se sa partnerkom ljubi nasred prodavnice, podelivši sa pratiocim misli i osećanja: - Jednostavno, dalje ne mogu da verujem da sam danas imao tako lep dan u životu posle mnogo godina. I dalje se pitam da li se današnji dan meni stvarno dogodio? Šetali smo dugo zagrljeni, bili u Maksiju zajedno u nabavci (ja sam nosio kese, ona… »
"I dalje ne mogu da verujem" Bivši rijaliti učesnik prijavio bivšu ženu, pa smuvao novu devojku: Strasno se ljubi sa…
Kurir pre 7 sati
Ne krije koliko je srećan pored nove partnerke, a zajedničke trenutke sve češće deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Požgaj je privukao veliku pažnju javnosti fotografijom na kojoj se sa svojom izabranicom strasno ljubi nasred prodavnice. Uz romantičan prizor, podelio je i emotivnu poruku kojom je opisao koliko mu ovaj period života znači: „Jednostavno, dalje ne mogu da verujem da sam danas imao tako lep dan u životu posle mnogo godina. I dalje se pitam… »
"I dalje ne mogu da verujem" Aleksandar Požgaj se razveo, pa smuvao novu devojku: Strasno se ljubi sa atraktivnom plavušom na…
Blic pre 7 sati
Nedavno je privukao pažnju fotografijom strasnog poljupca sa izabranicom u prodavnici. Bivši političar i rijaliti učesnik Aleksandar Požgaj ponovo je emotivno ispunjen nakon razvoda od supruge Ivane. On ne krije koliko uživa kraj nove partnerke, te sa svojim pratiocima redovno deli zajedničke trenutke. Aleksandar Požgaj je nedavno privukao veliku pažnju objavom na kojoj se sa svojom izabranicom strasno ljubi nasred prodavnice. Uz romantičnu fotografiju, podelio je… »
Vesti dana »
Francuska na nogama: Učenici blokirali škole, na pojedinim mestima izbili požari
IndeksOnline pre 3 satajoš 27 povezanih
Sramna igra Srbije poraz u Nemačkoj, ovo ne da ne valja, nego je katastrofa
Nova pre 28 minutajoš 89 povezanih
Pregovori o prodaji NIS-a nisu propali, to potvrđuje i nova OFAK-ova licenca
Blic pre 4 satijoš 49 povezanih
U Novom Sadu završena komemorativna šetnja, odata pošta poginulima u padu nadstrešnice
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
Omogućeno elektronsko podnošenje zahteva za sticanje statusa roditelj-negovatelj
Euronews pre 8 satijoš 47 povezanih