Povezane vesti
„Do kraja dana“ Jelene Maksimović i „U vrtu moja ruka pušta koren“ Borisa Hadžije i Hode Taheri biće prikazani u takmičarskom…
Danas pre 24 sata
Festivala autorskog filma (FAF). Film „U vrtu moja ruka pušta koren“ Borisa Hadžije i Hode Taheri biće prikazan u ponedeljak, 23. novembra u 19.15 časova u Sali 6 mts Dvorane, dok će domaća premijera filma „Do kraja dana“ Jelene Maksimović biti održana u utorak, 24. novembra u 19 časova u Velikoj sali mts Dvorane. „Do kraja dana“ – prvi domaći film posvećen studentskim protestima u Srbiji Film „Do kraja dana“ rediteljke Jelene Maksimović svetsku premijeru imao je u… »
Dva domaća filma prikazana na Venecijanskom filmskom festivalu stižu na 32. FAF
Lepota i zdravlje pre 22 sata
Festivala autorskog filma (FAF). Film U vrtu moja ruka pušta koren Borisa Hadžije i Hode Taheri biće prikazan u ponedeljak, 23. novembra u 19.15 časova u Sali 6 mts Dvorane, dok će domaća premijera filma Do kraja dana Jelene Maksimović biti održana u utorak, 24. novembra u 19 časova u Velikoj sali mts Dvorane. Film Do kraja dana rediteljke Jelene Maksimović svetsku premijeru imao je u zvaničnom takmičarskom programu Orizzonti Venecijanskog filmskog festivala. Reč… »
Vesti dana »
Uživaćemo u lepom vremenu ali samo do ovog datuma: Čubrilo otkriva kada stiže prvo ozbiljnije zahlađenje
Mondo pre 54 minutajoš 34 povezane
Direktor škole pogođen vatrometom u glavu! Đaci bacaju kamenice i petarde, policija uzvraća suzavcem, gori kapija škole: Ekstremno nasilje u Francuskoj! (video)
Kurir pre 15 minutajoš 28 povezanih
Peticija s Konjarnika za smenu gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića
Beta pre 35 minutajoš 17 povezanih