Povezane vesti

Karlos Keiroš nije više selektor reprezentacije Gane

Karlos Keiroš nije više selektor reprezentacije Gane

Radio sto plus pre 12 sati
Ova odluka, iako nije laka, doneta je u najboljem interesu Gane, reprezentacije i domaćeg fudbala u celini”, navodi se u saopštenju Saveza. To je drugi put u poslednjih nekoliko meseci da su Savez i 73-godišnji trener prekinuli saradnju. Keiroš je u aprilu postavljen za selektora kada je zamenio Otoa Adoa. Ekipa se na Svetskom prvenstvu plasirala u šesnaestinu finala kao jedna od najboljih trećeplasiranih ekipa, gde je izgubila od Kolumbije 0:1, posle čega je… »
"Crne zvezde" ostale bez vođe

"Crne zvezde" ostale bez vođe

B92 pre 7 sati
Kako je saopšteno, FS Gane je sa 73-godišnjim stričnjakom postigao sporazumni raskid ugovora. Keiroš je napustio klupu posle poraza kod kuće 4:2 od Gambije u kvalifikacijama za Afrički kup nacija iako su "crne zvezde" posle 33 minuta vodile 2:0. Gana je pre tri meseca, pod vođstvom Keiroša, na Svetskom prvenstvu stigla do šesnaestine finala gde je eliminisana od Kolumbije.… »
Poznati trener ponovo napustio mesto selektora, na njega više neće računati

Poznati trener ponovo napustio mesto selektora, na njega više neće računati

Nova pre 11 sati
Iz tamošnje kuće fudbala navode da je odluka doneta nakon razgovora proteklih u duhu međusobnog poštovanja. "Razgovori su održani uz međusobno poštovanje. Ova odluka, iako nije laka, doneta je u najboljem interesu Gane, reprezentacije i domaćeg fudbala u celini", stoji u zvaničnom saopštenju Fudbalskog saveza Gane. Ovim potezom po drugi put u samo nekoliko meseci prekinuta je saradnja između Saveza i 73-godišnjeg portugalskog stručnjaka. Keiroš je prvobitno preuzeo… »
Idi mi, dođi mi i opet idi mi - Keiroš drugi put ove godine napustio klupu Gane

Idi mi, dođi mi i opet idi mi - Keiroš drugi put ove godine napustio klupu Gane

RTS pre 12 sati
Saradnja Karlosa Keiroša sa Fudbalskim savezom Gane pretvorila se u pravu melodramu sa nesvakidašnjim zapletima i obrtima. Portugalski stručnjak je nakon eliminacije u šesnaestini finala ovogodišnjeg Mundijala u SAD, Meksiku i Kanadi podneo ostavku, a onda se, samo dva meseca kasnije, neočekivano vratio na klupu iste reprezentacije. Čelnici Fudbalskog saveza Gane naveli su tada u zvaničnom saopštenju da međunarodno iskustvo, stručnost i poznavanje tima čine Keiroša… »
Otkaz posle poraza: Karlos Keiroš nije više trener Gane

Otkaz posle poraza: Karlos Keiroš nije više trener Gane

Večernje novosti pre 12 sati
FOTO: Tanjug/AP/Dave Shopland, File Iskusni fudbalski trener Karlos Keiroš nije više selektor Gane, saopštio je ovog četvrtka Fudbalski savez Gane. Kako se ističe, FS Gane je sa 73-godišnjim stričnjakom postigao sporazumni raskid ugovora. Keiroš je napustio klupu posle poraza kod kuće 4:2 od Gambije u kvalifikacijama za Afrički kup nacija iako su "crne zvezde" posle 33 minuta vodile 2:0. Gana je pre tri meseca, pod njegovim vođstvom, na Svetskom prvenstvu stigla do… »

Vesti dana »