Povezane vesti
Urednik Nova.rs kaže da mu je Brent Sadler izdiktirao spisak novih kolega: Većina iz režimskih medija
Radio 021 pre 5 sati
U tekstu "Brent Sadler mi je izdiktirao spisak novih kolega na Nova.rs: Ovo je atak na uređivačku nezavisnost", Ratko Femić piše da mu je Brent Sadler došao sa spiskom ljudi i saopštio mu da su to novi novinari, kao i ko mu je novi zamenik. "Obaška što sam ja i dalje zamenik glavnog urednika koji sa te pozicije vodi redakciju otkako su prethodnog direktora Mihaila Jovićevića prvo smenili s mesta direktora, a zatim postigli sporazumni raskid radnog odnosa. Dakle,… »
Novinari i zaposleni na Nova.rs: Novi menadžment bi na mala vrata da uvede režimske novinare i SNS reklame na naš sajt. Našim…
Nova pre 5 sati
Nakon preuzimanja portala i novina Nova, novi menadžment na čijem je čelu Pedro Vargas Santos David, kao i Brent Sadler, izvršni direktor programa ANN-a, nisu ulili poverenje zaposlenima da će nakon promene vlasništva, koje još nisu odobrila nadležna tela, moći da rade nezavisno. Prvo je smenjen Mihailo Jovićević sa pozicije direktora United Media Digital, firme koja upravlja portalom i novinama Nova i nedeljnikom Radar, a potom je smenjen i sa pozicije glavnog i… »
„Dovode nam ljude iz prorežimskih medija“: Saopštenje novinara portala Nova.rs
Danas pre 1 sat
Novinari i zaposleni na portalu Nova.rs obavestili su javnost da je menadžment Adria News Network (ANN), koji upravlja portalom Nova.rs, zameniku glavnog i odgovornog urednika Ratku Femiću, rukovodiocu redakcije nakon smene glavnog i odgovornog urednika Mihaila Jovićevića, predočio imena i prezimena novinara koje bi doveli na Nova.rs. – Reč je o novinarima koji dolaze iz prorežimskih medija, poput Aloa i Novosti- navodi se između ostalog u opširnom saopštenju koje… »
Zaposleni na Nova.rs: Novi menadžment bi da dovede režimske novinare i SNS reklame na sajt
Radio 021 pre 4 sati
Ti novinari, kako dodaju, dolaze iz prorežimskih medija. Kako navode, novi menadžment, na čelu sa Pedrom Vargasom Santosom Davidom i izvršnim direktorom programa ANN-a Brentom Sadlerom, nije ulio poverenje zaposlenima da će nakon promene vlasništva moći da rade nezavisno. Navode da je prvo smenjen Mihailo Jovićević sa mesta direktora United Media Digital, a potom i sa funkcije glavnog i odgovornog urednika Nova.rs. Urednik Nova.rs Ratko Femić prethodno je u kolumni… »
Brent Sadler mi je izdiktirao spisak novih kolega na Nova.rs: Ovo je atak na uređivačku nezavisnost
Nova pre 5 sati
Dakle, došao je emisar novog menadžmenta koga tituliraju sa CNE (Chief news executive) sa spiskom ljudi i saopštio mi: ovo su novi novinari, a ovo ti je zamenik. Obaška što sam ja i dalje zamenik glavnog urednika koji sa te pozicije vodi redakciju,otkako su prethodnog direktora Mihaila Jovićevića prvo smenili s mesta direktora, a zatim postigli sporazumni raskid radnog odnosa. Dakle, dobićemo zamenika zamenika. Snašao se prevejani veteran novinarstva kad je čuo ovu… »
Vesti dana »
Francuska policija žestoka prema đacima: sukobi, suzavac, teško povređen tinejdžer
Politika pre 1 satjoš 27 povezanih
Đedović: Pregovori o prodaji NIS-a nisu propali, to potvrđuje i nova OFAK-ova licenca
RTV pre 4 satijoš 49 povezanih
Komemorativna šetnja u Novom Sadu povodom 23 meseca od pada nadstrešnice
Dnevnik pre 15 minutajoš 20 povezanih