Povezane vesti
Verstapen u panici: Hoću makar jednu pobedu do kraja!
Kurir pre 3 sata
Zbog toga sam ovde i sve sam bliže, ali želim da ove godine pobedim makar u jednoj trci. Nadam se da ćemo u nekom trenutku uspeti", rekao je Verstapen novinarima na stazi Sepang. Trka Formule 1 za Veliku nagradu Bahreina vozi se u nedelju od 9 časova na stazi Sepang u Maleziji, zbog bezbednosnih razloga i rata na Bliskom istoku. Verstapen dočekuje trku uz mogućnost da prvi put od debitantske sezone 2015. završi godinu bez pobede. ; "U svakom slučaju, ne borimo se… »
Verstapen: Cilj je jedna pobeda ove sezone u Formuli 1
Radio sto plus pre 8 sati
Zbog toga sam ovde i sve sam bliže, ali želim da ove godine pobedim makar u jednoj trci. Nadam se da ćemo u nekom trenutku uspeti”, rekao je Verstapen novinarima na stazi Sepang. Trka Formule 1 za Veliku nagradu Bahreina vozi se u nedelju od 9 časova na stazi Sepang u Maleziji, zbog bezbednosnih razloga i rata na Bliskom istoku. Verstapen dočekuje trku uz mogućnost da prvi put od debitantske sezone 2015. završi godinu bez pobede. “U svakom slučaju, ne borimo se za… »
Vesti dana »
Protesti učenika u Francuskoj – neredi na ulicama, škole u plamenu
RTS pre 45 minutajoš 27 povezanih
Pregovori o prodaji NIS-a nisu propali, to potvrđuje i nova OFAK-ova licenca
Blic pre 1 satjoš 49 povezanih
Da li je 65.000 dinara dodatna pomoć ili se roditelju negovatelju ukudaju dečji dodatak i ostala davanja? Đurđević Stamenkovski razrešila dilemu: Moguć značajno veći priliv u kućni budžet
Dnevnik pre 4 satijoš 45 povezanih
Odavanjem pošte obeleženo 23 meseca od pogibije 16 ljudi pod nadstrešnicom
Serbian News Media pre 7 satijoš 14 povezanih