Povezane vesti

Nikola Jović: Uplašio sam se kad sam ga video na prvom treningu, a što se tiče leta i Vembija...

Nikola Jović: Uplašio sam se kad sam ga video na prvom treningu, a što se tiče leta i Vembija...

Večernje novosti pre 19 sati
Foto: Youtube/Tobin Srpski reprezentativac i prvotimac Majami Hita, Nikola Jović, u opuštenom i izuzetno zanimljivom razgovoru sumirao je svoje radno leto, dotakao se reprezentativnih duela, prokomentarisao dramatične promene u ekipi i otkrio kako gleda na predstojeću sezonu u kojoj se od njega i tima očekuju najviši dometi. Jović se najpre osvrnuo na leto u drisu Srbije i specijalni zadatak koji mu je selektor dodelio — da čitav meč čuva francusko čudo, Viktora… »
"To vam menja život, motivacija mi je opala": Jović iskreno o ugovoru u NBA i krizi u Majamiju

"To vam menja život, motivacija mi je opala": Jović iskreno o ugovoru u NBA i krizi u Majamiju

Nova pre 12 sati
Jović je nakon ruki ugovora u NBA ligi sa Majamijem u oktobru 2025. potpisao novi četvorogodišnji ugovor vredan 62,4 miliona dolara. To znači da bi u Majamiju trebalo da ostane do kraja sezone 2029/30, mada je već ovog leta bio kandidat za trejd. Imao je Jović problema sa povredama u proteklim sezonama, ali i kada je bio na terenu često se mučio i sada mu predstoji žestoka borba za minutažu. Pred početak nove sezone otkrio je kako je izgledao njegov krizni period… »
Jović o ugovoru: Menja život porodice, pala mi je motivacija

Jović o ugovoru: Menja život porodice, pala mi je motivacija

Sport klub pre 14 sati
Reprezentativac Srbije je tokom „Medija deja“ govorio o problemu interne motivacije koji se pojavio nakon što je prošlog leta potpisao novi četvorogodišnji ugovor vredan 62,4 miliona dolara. Jović je u Hit stigao 2022. godine. Njegov status u rotaciji Erika Spolstre je iz godine u godinu bio sve bolji, da bi prethodne sezone neretko bio i van rotacije, ali i van tima zbog povreda. U svojoj prvoj sezoni je već igrao veliko NBA finale u kojem je njegov tim poražen od… »

Vesti dana »