Povezane vesti

Gudurić se prisetio početka karijere: Zaigrao sam za Partizan sa 15 godina, kasnije me put odveo u FMP (video)

Gudurić se prisetio početka karijere: Zaigrao sam za Partizan sa 15 godina, kasnije me put odveo u FMP (video)

Večernje novosti pre 13 sati
Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Reprezentativac Srbije je se prisetio kako je iz rodnog Priboja došao do velike scene. - Otišao sam na probu u Zvezdu, FMP i Partizan i tako su ljudi u Beogradu saznali za mene. Posle toga sam se preselio i započeo svoj put. FMP je jedan od najboljih timova za razvoj mladih igrača. Kada sam bio tamo na probi, rekli su mi da sam talentovan, ali da je sastav popunjen i da ću možda sledeći put moći da im se pridružim , ali ne te… »
Marko Gudurić: "Sve je počelo u Partizanu, tada sam shvatio da mogu"

Marko Gudurić: "Sve je počelo u Partizanu, tada sam shvatio da mogu"

Telegraf pre 14 sati
Prisetio se svojih košarkaških početaka, nakon što je otkrio da su ga 2002. godina, Svetsko prvenstvo i Dejan Bodiroga privoleli košarci. - Otišao sam na probu u Zvezdu, FMP i Partizan i tako su ljudi u Beogradu saznali za mene. Posle toga sam se preselio i započeo svoj put. FMP je jedan od najboljih timova za razvoj mladih igrača. Kada sam bio tamo na probi, rekli su mi da sam talentovan, ali da je roster popunjen i da ću možda sledeći put moći da im se pridružim… »
Gudurić otkrio nepoznatu priču: Zvezda, FMP i Partizan su ga probali, a jedan poziv promenio je sve!

Gudurić otkrio nepoznatu priču: Zvezda, FMP i Partizan su ga probali, a jedan poziv promenio je sve!

Hot sport pre 13 sati
Marko Gudurić prošao je veoma neobičan put do velike evropske košarkaške scene. Srpski reprezentativac je u razgovoru za zvanični sajt Olimpije Milano otkrio da je kao tinejdžer odlazio na probe u Crvenu zvezdu, FMP i Partizan, a upravo su odluke koje su tada donošene značajno usmerile njegovu karijeru. Posebno je zanimljiva priča o FMP-u, gde su odmah prepoznali njegov talenat, ali za njega u tom trenutku nije bilo mesta. Gudurić je zato završio u Partizanu, da bi… »

Vesti dana »