Povezane vesti

Da li je Željko Obradović jednom porukom provukao kroz odgovor Grobare: "Tražio sam da..."

Da li je Željko Obradović jednom porukom provukao kroz odgovor Grobare: "Tražio sam da..."

Telegraf pre 3 sata
Željko Obradović je pričao uoči te utakmice i prvo spomenuo rivala: - Makabi je veoma opasan tim, koji je definitivno bolji nego što pokazuju njegovi rezultati u prva dva meča. Igraju presing po celom terenu i to ih čini veoma opasnim. Takođe defanzivno često menjaju formaciju - rekao je Obradović. Sastav Panatinaikosa je i dalje bez Nana, Hejs-Dejvisa, Slukasa, Fala... - To je nešto o čemu moramo da mislimo, posebno kada imamo ovakvu nedelju i tri utakmice u samo… »
Obradović: "Tražio sam od navijača da budu bučniji"

Obradović: "Tražio sam od navijača da budu bučniji"

B92 pre 5 sati
Biće to i treći duel Atinjana pred svojom publikom. Prva dva su završili bez greške - zbirno sa 42 poena razlike protiv Pariza i Asvela. Makabi takođe ne bi trebalo da predstavlja problem Obradovićevoj četi, ali najtrofejniji evropski trener ne misli tako. "Makabi je veoma opasan tim, koji je defintiivno bolji nego što pokazuju njiovi rezultati u prva dva meča. Igraju presing po celom terenu i to ih čini veoma opasnim. Takođe defanzivno često menjaju formaciju".… »
Željko Obradović imao zahtev za navijače, otkrio šta im je tražio zbog ekipe

Željko Obradović imao zahtev za navijače, otkrio šta im je tražio zbog ekipe

Nova pre 3 sata
Panatinaikos dočekuje Makabi u trećem kolu Evrolige u petak od 20.15 sati. "Makabi je veoma opasan tim, koji je definitivno bolji nego što pokazuju njegovi rezultati u prva dva meča. Igraju presing po celom terenu i to ih čini veoma opasnim. Takođe defanzivno često menjaju formaciju", rekao je Željko Obradović. Ima Panatinaikos problema sa povređenim igračima, ali ga to nije sprečilo da dođe do dve ubedljive pobede. Obradović je čak imao prostora i da odmara… »

Vesti dana »