Povezane vesti

Oženio se brat Andrije Miloševića! Glumac održao govor, njegove reči rasplakale sve: "Snajka je kao..."

Oženio se brat Andrije Miloševića! Glumac održao govor, njegove reči rasplakale sve: "Snajka je kao..."

Telegraf pre 24 sata
U emotivnoj objavi Andrija je istakao da mu je najžalije što njihovi roditelji nisu doživeli da vide svadbu svog sina. - Došli baba i ja da oženimo burazera. Snajka Andrea je kao bombon, a održao sam i govor. Kratak, ali sadržajan. Naši roditelji, bili bi srećni da su tu i da slave sa nama, ali osećam da nas čuvaju i dalje. Ljubav nikada ne umire - napisao je Andrija Milošević. Inače, Velibor Milošević je diplomirani ekonomista koji se već nekoliko godina bavi… »
"Bili bi srećni da su tu": Oženio se brat Andrije Miloševića, glumac porukom o pokojnim roditeljima rasplakao sve

"Bili bi srećni da su tu": Oženio se brat Andrije Miloševića, glumac porukom o pokojnim roditeljima rasplakao sve

Mondo pre 23 sata
Poznati glumac se podelio dirljivu poruku u kojoj je istakao sreću što je na njegovo venčanje otišao u društvu njihove bake. Ipak, slavlje je proteklo i u znaku tuge, jer njihovi roditelji nisu bili deo ovog trenutka. Ovako izgleda njegov brat: "Došli baba i ja da oženimo burazera. Snajka Andrea je kao bombon, a održao sam i govor. Kratak, ali sadržajan. Naši roditelji bili bi srećni da su tu i da slave sa nama, ali osećam da nas čuvaju i dalje. Ljubav nikada ne… »
Oženio se brat Andrije Miloševića, glumac objavio slike sa venčanja: "Naši roditelji bili bi srećni da su tu" FOTO

Oženio se brat Andrije Miloševića, glumac objavio slike sa venčanja: "Naši roditelji bili bi srećni da su tu" FOTO

Nova pre 24 sata
Naime, Andrija je objavio fotografiju sa babom i bratom, kao i još nekoliko fotografija sa venčanja i stavio opis u svom maniru. A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) "Došli baba i ja da oženimo burazera. Snajka Andrea je kao bombon, a održao sam i govor. Kratak, ali sadržajan. Naši roditelji bili bi srećni da su tu i da slave sa nama, ali osećam da nas čuvaju i dalje. Ljubav nikada ne umire", napisao je Andrija. Inače, Velibor je… »
Oženio se brat Andrije Miloševića, glumca preplavile emocije: "Naši roditelji bi bili srećni da su sa nama"

Oženio se brat Andrije Miloševića, glumca preplavile emocije: "Naši roditelji bi bili srećni da su sa nama"

Blic pre 24 sata
Na svom govoru Andrija je izrazio verovanje da ih roditelji ipak čuvaju, naglašavajući da ljubav nikada ne umire. Brat Andrije Miloševića, Velibor, oženio se svojom izabranicom Andreom. Tim povodom se glumac oglasio emotivnim rečima. Andrija je istakao da mu je drago što je sa babom otišao na venčanje svog brata, ali ga je obuzela tuga što njihovi roditelji nisu videli ženidbu sina. - Došli baba i ja da oženimo burazera. Snajka Andrea je kao bombon, a održao sam i… »

Vesti dana »