Povezane vesti

Filip ubio tri osobe, postao "zvezda" u Hrvatskoj, a sada je osuđen! Pre toga patio za devojkom iz Beograda

Filip ubio tri osobe, postao "zvezda" u Hrvatskoj, a sada je osuđen! Pre toga patio za devojkom iz Beograda

Telegraf pre 11 sati
Filipu Zavadlavu pravosnažno je izrečena kazna od 35 godina zatvora zbog trostrukog ubistva u Splitu 2020. godine. Odluku Vrhovnog suda Hrvatske Zavadlav je primio, čime je sudski postupak pravosnažno okončan, potvrdio je za Net.hr njegov dosadašnji branilac po službenoj dužnosti Toni Vukičević. Nakon što mu je uručena odluka, Zavadlav se telefonom javio novinaru RTL-a Dariju Todoroviću, autoru dokumentarca "Zavadlav". Tom prilikom rekao je da je razočaran presudom… »
Masakr u Splitu dobio epilog! Filip iz automata izrešetao trojicu motociklista - dobio 35 godina zatvora, pa šokirao…

Masakr u Splitu dobio epilog! Filip iz automata izrešetao trojicu motociklista - dobio 35 godina zatvora, pa šokirao…

Kurir pre 8 sati
Njegov dosadašnji branilac po službenoj dužnosti Toni Vukičević potvrdio je da je Zavadlavu dostavljena odluka Vrhovnog suda, čime je sudski postupak pravosnažno okončan. Zavadlav je nakon prijema odluke iz zatvora za RTL najavio podnošenje ustavne tužbe. Rekao je da je razočaran presudom, jer je očekivao oslobađajuću odluku, i dodao da će tužbu napisati sam. Prema pisanju medija, Zavadlav i dalje osporava presudu i tvrdi da nije usmrtio žrtve, navodeći da ga niko… »
"Očekivao sam oslobađajuću presudu" Osuđen Filip Zavladov: Najavio dalje korake

"Očekivao sam oslobađajuću presudu" Osuđen Filip Zavladov: Najavio dalje korake

Blic pre 12 sati
Zavadlavu je dostavljena odluka Vrhovnog suda, čime je postupak pravosnažno okončan. Time je završen i Vukičevićev angažman kao njegovog branioca po službenoj dužnosti. Nakon što je primio odluku Vrhovnog suda, Zavadlav se telefonom javio RTL-ovom novinaru Dariju Todoroviću, autoru dokumentarca "Zavadlav". - Razočaran sam. Očekivao sam oslobađajuću presudu, a sada idem da pišem ustavnu tužbu, za koju imam rok od mesec dana. Pisaću je sam - poručio je Zavadlav. On i… »

Vesti dana »