Povezane vesti
U second hand radnji kupila novčanik za siću, a onda u njemu pronašla pravo iznenađenje: "Ovo mi se nikad nije desilo" (foto)…
Blic pre 2 dana
Boni Mata iz Milvokija je u prodavnici polovne robe kupila novčanik od zmijske kože Nakon nekoliko dana pronašla je u novčaniku skrivenu novčanicu od 100 dolara iz 1985. godine, što je za nju bilo posebno jer je to godina njenog rođenja Boni Mata iz Milvokija često obilazi prodavnice polovne robe, a tokom jedne od poseta pažnju joj je privukao neobičan novčanik od zmijske kože. Dopao joj se na prvi pogled, iako ga je u jednom trenutku vratila u korpu, razmišljajući… »
Kupila novčanik u sekend hend prodavnici, kad je otvorila pregradu, umalo se nije sručila: "Ovo mi se nikad nije desilo"
Kurir pre 2 dana
Iako joj se odmah svideo, na kratko ga je vratila na policu dvoumeći se da li joj je zaista potreban. S obzirom na to da je bio u besprekornom stanju, ipak je prelomila i kupila ga, ne sluteći kakvo je iznenađenje čeka unutra. Nakon što je novčanik nekoliko dana stajao po strani, Boni je odlučila da ga uzme i detaljnije pregleda. "Donela sam ga u kuhinju kako bih ga fotografisala. Htela sam da vidim isplati li se da ga stavim na eBay ili da ga zadržim. Tada sam… »
Vesti dana »
Jovo Bakić na skupu u Novom Pazaru: Narod vapi za pravdom, ne može jedan čovek da odlučuje o svemu
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana
Engleska večeras dala sedam golova Hrvatskoj usred Rijeke: nedavno Bajern Dinamu devet
Politika pre 56 minutajoš 53 povezane
Paunović pred susret sa Holandijom: Došli smo osveženi – biće promena
Sputnik pre 1 satjoš 30 povezanih
Navaro poziva na oprez: "FMP je neugodna ekipa, pogotovo na svom parketu"
Večernje novosti pre 2 satajoš 26 povezanih